Отговори
# 495
  • В светлината на слънцето
Първият ми плодов ден мина от леко, по-леко. Като изключим онова гадно разсейване от моя страна, когато хапнах една троха сирене, с нищо друго не съм прегрешавала. За цял ден ми се събират две горчиви кафета, 10-15 зърна грозде и един банан. Просто не ми се яде днес и това е. Току-що домашните вечеряха месце, салатки и туй-онуй, а аз им правих компания на масата на вода и хич дори не ми се прииска нещо да пробвам. Ще видим утре кантара какво ще покаже. Дано съм задържала свалените килца от първите два дни. Grinning

# 496
привет, фиданки калпазанки! кви гъбки с масълце в плодов ден, ей  #2gunfire  hahaha Rolling Eyes и кивита след хапването, а? кой си търсеше боя, Малта  Joy

аз да се поФаля, за първи път, откакто съм на диетата, в БЕЛТЪЧНИЯ си ден не съм възстановила спада от ПЛОДОВИЯ.. само 100г.. направо разтърках невярващо очи  #Crazy Flutter т.е. от плодовия бях свалила 700г, белтъчния ми върна 100г само, да видим след днешния ВАРИВА И БОБОВИ как сме с килцата.. само аз ли се меря ежедневно, бря?
... ще пиша малко по-късно, Алекс ме зове..

# 497
  • Испания и Стара Загора
Insatiable аз  се меря не само  ежедневно,а по 10 пъти на ден. Rolling EyesНо съм решила другата седмица да се претегля в понеделник и после чак в неделя. Crossing Arms
И така утре е ден за плодове.Имам 2 торби с портокали(за фреш) и няколко банана(не ги обичам много,ама за всеки случай,ако огладнея Heart Eyes)
 lulumba стискам палци,утре да се похвалиш с минус. Peace
 Drunvala надявам се бързо да се оправиш и да няма толкова напрежение около теб.Ако не си готова за диета,по-добре си почини малко.Но минавай да ни контролираш от време на време и да пускаш по едно кафенце.А ние ще се опитаме да рзсеем малко проблемите ти. HugСпомена смяна на работата,ти не започна ли скоро на тази,на която си в момента.Или аз нещо не съм разбрала. Thinking
На всички лека нощ.Аз след малко отивам да си лягам,защото ще заспя на компютъра вече.  sleepuu

# 498
Аз, честно казано, стигнах до извода, че е безсмислено да си угаждам с уж режимни вкусотии.. просто, защото така продължавам в стил "живея за да ям", а не "ям за да живея".. Второто ми е вече девиз и мисля, че затова сега по има ефект белтъчния ден.. не отидох за прясно мляко до магазина, щото точно ми се припило кафето с мляко в белтъчния ден, ами сложих сметана на растителна основа..

Реших край с глезотиите, все пак съм на ДИЕТА.. така и днес в в т.нар. за кратко бобов ден реших да не купувам специално царевица, гъби и още не знам кво за един ориз със зеленчуци, ами викам квот имаме от него ще измисля и.. картофена яхния, кво и е.. зелева салатка и малко люта туршийка + 2 тънки тостерни филийки ръжено-пшеничен хляб. На вечеря пак тва ядене, само, че без салата и само с 1 филийка лебец  Joy И ааа, да - тоя път закусих 2 ябълки.. напоследък все не закусвах, щот кат стана от сън почвам да шетам като на автопилот и чак като ми застърже яко стомаха, се сещам, че е празен. Между храненията ми се прияде много СЛАДКО, ноо геройски издържах.. даже си калих нервите с кекс за утре, нали има имен ден мойто синче Александър..ох, първия му е! Flutter Hug
           Кексът е с канела, ябълки, орехи и стафиди, става сочен и много приятен...черпя ви мислено.. Мислех и розички да пека, но утре.. вече и аз заспиаам на компа и ще се паркирам хоризонтално.. мъжо кой знай кога ще се прибере от туй гости.. Drunk

# 499
Добро утро!
Май аз съм най-ранобудна тази сутрин, ето по кафенце тогава
Така първо честит имен ден на всички именници, и на Александър на Ани и  Александър на Insatiable !Да са ви живи и здрави!  bouquet
Аз вчера изкарах един плодов ден както си му е реда, че цяла седмица ги развалям, но вчера издържах на ябълки и мандарини, днес съм на протеини.

хайде сънливки , хубав ден от мен

# 500
  • Испания и Стара Загора
Добро утро и от мен Hug
 Emili* мерси за кафенцето и браво за плодовия ден. PeaceНе знаех,че Алекс днес има имен ден. Rolling Eyes
Аз днес съм на плодове,но съм сложила масата да има за всички. Heart Eyes
Drunvala,Stelxen хайде скачайте при нас.Този път ще успеем. Peace
Ели,усеща се липсата ти. Hug
Insatiable да ти е жив и здрав сина  bouquetНие  на Алекс именния ден го празнуваме на 30.08. Peace
На всички лек и режимен ден.
Заповядайте Hug

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 08:58 от anita29

# 501
  • В светлината на слънцето
Добро утро.  Grinning Днес се претеглих и настроението ми се покачи от сутринта. Равносметката е следната: за 4 дни диета съм свалила 3,5 кг и вече съм 81 кг. Ура!  Party Дано и занапред върви така добре.

Сега малко ще ви поизкуша, но да почерпя за здравето на сина си. Днес е зимния Св.Александър Невски и Сашко е именник. Grinning

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ОСТАНАЛИТЕ АЛЕКСЧЕТА В ТЕМИЧКАТА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, И МНОГО КЪСМЕТ ДА ИМ НОСИ ХУБАВОТО ИМЕ!  Hug Hug Hug

# 502
хайдеееееееееееееее на новата темичкаааааааааа

21-ва по ред Party Party

Общи условия

Активация на акаунт