Отговори
# 480
Ани,браво на теб!!  bouquet Дали да не мина и аз на тази схема  newsm78 че нещо зациклих.Мислиш ли,че ще има ефект и при мен.Аз днес съм на въглехидрати,кажи ти на какво си днес,та да почна като теб за да вървим заедно

# 481
Здравейте и от мен,
Благодаря ви за отговорите - не закусвах два дни защото нямах никакви плодове около мен и нямах време да отида да купя. Вчера отидох и сега имам доста мандаринки, банани, ябълки и т.н.
Но Blush ...малко се поизложих вчера с плодовия ден. Всичко беше наред до 18 часа и тогава отидохме на гости - и пих една чаша уийски, изядох една шепа шам фъстък печен и малко пилешки дреболии. Не можах да се върдържа, толкова апетитно миришеха.
Сега съм метнала във фурната една пуешко бутче че да мога да си изкарам белтъчния ден както трябва.
Все още нямам батерии за кантара и не мога да се претегля. Но ще си взема в най скоро време.

Приятна събота на всички

# 482
Здравейте и от мен!
Тези дни не мога да съм режимна Sad, по цял ден издържам ,но вечер нещо не ми беше добре и хапвах сладко, иначе си мислех по схемата на Ани, днес пак съм започнала плодов до сега 3 ябълки дано да издържа целия ден.
anita29 честито минусче!това е наистина стимулиращо, като знам как беше зациклила и ти като мен Hug
Честит сняг на софиянци, при нас вали дъжд
Приятен ден на всички Hug Hug Hug

# 483
  • Испания и Стара Загора
irinka28 днес съм на въглехидрати,а утре плодове.Значи в плодовия ден след белтъчния си позволявам и сурови ядки,а в другия плодов карам само на плодове. Peace
Emili* и на мен ми е трудно,когато с мъжа ми седнем на масата,но аз предварително изпивам около 300мл фреш от портокали и ми минава апетита.А ако огладнея дъвча дъвка или чета рецепти за сладкиши и торти и глада ми минава. Rolling Eyes

# 484
Ани,и аз днес съм на въглехидрати,значи продължавам по твоята схема,пък ще видим дали ще има ефект  Praynig

# 485
  • В светлината на слънцето
Аз днес май без да искам правя воден ден. Досега имах работа, оправях децата, пазарувах, играхме на снега и т.н., и забравих след кафето без захар да ям. Но ще хапна сега малко грозде.  Thinking Обаче какъв гаф направих от разсеяност. Когато купувам сирене винаги питам продавачките кое е най-узрялото и най-малко кисело. И понеже ме познават обикновено ми дават по една трохичка да пробвам дали ме устройва. И сега си харесах едно сирене, питам пак дали е узряло и некисело, и момичето автоматично ми дава едно мъничко парченце. Аз съответно го опитвам, одобрявам и вземам буцата сирене. След което се нареждам да друга опашка - за месо да речем. И изведнъж загрях, че днес всъщност ми е плодов ден и къде съм зейнала уста да пробвам сирене.  Twisted Evil То, вярно, че беше една троха буквално, ама много ме хвана яд на мене си.  Crossing Arms Нищо де, не е болка за умиране. Grinning
Анита, честито минусче!

# 486
Здравейте фиданки Hug
Ани браво мила-честити минусчета и още много по новата ти схема Hug
Иринка радвам се, че ти минава вече на пръста Hug Леле какъв сняк валеше тук цяла сутрин. А големия ми син само вика кога ще правим снежни топки. Но той снега не се зъдържа. Сега малките спят и аз малко на компа Peace
Аз днес съм на плодчета. И както винаги през почивните дни забравям за плодовете и водата и кара почти ей така без нищо. Чак като ми пристърже на корема и се сетя да пия вода или да хапна ябълка. Ами то с трима мъже вкъщи се ошашквам кое първо да свърша. Ето малкия се събуди..... ooooh! и ще ставам да го храня. Хайде това за сега от мен и после пак ще пиша Hug Hug Hug

# 487
Привет и от мен!Ани,имам въпросче.Новата ти схема включва ли варива или аз нещо не съм разбрала?И честито минусче!Още нещо да те питам,че си ветеранка и знаеш-в класическия вариант на диетата има ли ограничение на количеството храна?Мерси предварително за отговорите и приятен,макар и студен ден на всички! Hug

# 488
  • Испания и Стара Загора
steli76   в новата ми схема въглехидратите и бобовите ги йм в един ден.Днес например на обяд хапнах печени картофки,а за вечеря ще е сладкото.Мислих спагети,ама ми стана тежко от картофите.А за класическия вариант ,мисля че няма ограниечение за количеството,но на вечеря се яде наполовина от това,което е било за обяд.Всъщност само това е ограничението. Peace
Вече започват да ми харесват плодовите дни,някак си се чуствам по-леко.А днес хем не ядох много и ми е тежко. Confused
Stelxen,Drunvala,Valentinche,Tsveteto къде сте всички? newsm78

# 489
Благодаря,Ани!  bouquet

# 490
Здравейте, всички!  Hug
Ани, тук съм, навъртам се наблизо.. Браво за резултата!   bouquet Много ти се радвам!!!
Днес не ми е ден... по-скоро ми е ден, в който ям всичко. Днес е ден за рестартиране, дефрагментация и чистене на регистри  Joy Не бях добре, но вече се оправих, реших че по-важно е да се почувствам добре, а когато се чувствам добре - тогава мога и да съм на режим. Явно напоследък напрежението ми дойде много и изби. Обядвах в 11 часа каквото намерих /наерих доста неща/  Sunglasses , изпих 3 чаши пелин и в 12 легнах да спя. Сега си пия кафенцето и май до довечера ще карам на банани, грейпфрути и въобще плодове - не ми се яде нищо друго в момента  Laughing Абе наистина не съм на 100 % като се замисля, че ми се ядат плодове!  Joy
Може нещо да пооправя вкъщи, но по принцип ми е едно отпуснато... надявам се малко да се пооправя и утре вече да съм във форма! Чака ме много трудна седмица, навярно и нова смяна на работата /то всичко оттам дойде... / Така че нямам повече време за отпускане!
Това е за мен!   bouquet
Това е за вас!   bouquet  Hug

# 491
Здравейте момичета.

Аз днес на комшийката преинсталирах WIN, та си затрих доста време Simple Smile Щяхме да ходим на гости, но единия ни аквариум се спукал отдолу, та чистихме и мъжа ми източваше водата. Сега се хванах малко да чистя из нас, ама бебка все се мотае покрай мен, та не мога мн да върша работа.

Днес съм на варива, на обяд имаше останал ориз със зеленчуци и го изядох, а сега съм пак гладна, но няма в хладилника нищо подходящо за този ден (най трудния за мен). Нямам и картофи, та се чудех какво да си правя, че не съм фен на ориза (освен ако не е китайски), а и гъби нямам, а много ги обичам, та да не мина само с тоя ориз от обяд и да ям плодове  Thinking

Ани браво за минусчето - само така!

Честит първи сняг Simple Smile

# 492
Здравейте сладуранки Hug
Ама защо не пишете, къде сте newsm78 Аз днес бях на плодов, но сега хапнах задушени гъбки с чесън и магданоз Embarassed Ами този плодов ден ooooh!....... Вечер търся да ям нещо различно от плод и свекито ни е пратила консервирани гъбки(и точно преди час ми казваше да ги отворим да ги опитаме, че са много, много вкусни) И аз не устоях на желанието да ги отворя  hahahaи ги обърнах в тигана с малко краве масълце и после сложих счукан чесън, магваноз и оцет и стана ммммм... Crazy Crazy Crazy Та прегреших Blush и да ми се скарате за тези задушени гъбки в плодовия ден #2gunfire А днес готвих на мъжете един грах с картофки.....та от него остана и аз ще си го доям във вдругиден(понеделник-тогава съм на варива)-няма да му има нищо като стои само утре в хладилника. А утре Party Party Party е моето любимо хранене-белтъчини. И ще правя нещо с пиле и гъбки(но незная какво точно newsm78). Дайте идеи Praynig
И лека и спокойна нощ фиданки и утре сутрин много минусчета Hug

# 493
Пак здравейте  bye,

Честито за минусчетата на всички Wink.
Аз току що си хапнах една зелена салата и доизядох бутчето от обяд Peace.
И сега ви прочетох и ще се хвана малко да поработя че другата седмица съм самичка в офиса и не ми се мисли какво ме чака ooooh!.
Утре ще си направя картофи на фурна с някакво месце - но месото ще е за мъжо а за мен ще са картофките. Или пък ориз....със зеленчуци ....защо не. Ще поразгледам ей сегичка из рецептите  chef.
Въпросче  newsm78- може ли да се хапва макарони на фурна във въглехидратния ден (сещам се за онези макарони с мляко и захар (ще заместя със захарин) на фурна).

# 494
  • Испания и Стара Загора
bruxelles макарони може,но  млякото е в белтъчния ден. Peace
janeta* карам ти се и ти пращам човечето,което въвежда ред в безпорядъка smile3513  fight

Общи условия

Активация на акаунт