Отговори
# 450
  • Испания и Стара Загора
Здравеейте отново,
плодовия ден върви добре,за сега.
Пускам кафенцето и отивам да ям грозде.

# 451
Здравейте на всички!!!
Аз малко се позагубих,но ви чета редовно  Hug Още много ме боли пръста и от него цяблата ръка и трудно пиша,даже и почти неспах нощта от болка.Но все пак си направих един ориз за обяд.
Вчера бях стриктна и нямах прегрешения.
Исках да ви питам,понякога пропускам закуската,че ставаме по-късно сутрин и докато се оправим и не ми се закусва вече.Това дали влияе на диетата  newsm78
На всички отслабващи една голяма  Hug ,по-късно ако не ме боли ръката ще пиша
Лек и режимен ден на всички!!!!  bouquet

# 452
Ани почерпвам се веднага с кафенцето и бисквитката дори Heart Eyes(че нали днес съм на въглехидратки) Снощи си направих бонбони от бисквити, краве масло и сложих вътре и сладко от дюли-то се оказа голяма вкуснотия и много засища. Изядох 4-5 и повече от тях неможах да ям....но си хрупнах и "Мура". И сега вече съм сита и доволна. Имам бонбонки и вафла и за довечера(ако мъжете ми не ги излапат като се приберат hahaha) Днес май ще спазя условието да се вечеря същото като на обяд Peace
Иринка супер че  имаш интернет. Хайде бързо да ти минава премазания пръст Hug Hug Hug А за закуската newsm78-ами то и аз успявам някъде след 9.30ч., че докато оправя единия за градина и да нахраня и преобуя малкия, да го приспя малко след това и......то стане 9.30-10ч. Като може към 10ч. хапни тогава плодът(не мисля, че е чак толкова късно Peace)
Малта радвам се че си хапнала добре и си доволна  bouquet Ами моите минусчета вървяха първите 10 дни бързо...а след това на няколко дни по 1 надолу. За 18 дни направих 6 кг. надолу. Надявам се това да ти е достатъчен стимул да продължаваш с диетата(по план и без прегрешения-нали Hug)

# 453
 Hug Hug Hugjaneta* Hug Hug Hug
Предостатъчно ми е...

# 454
Докато ви изчета (имах мн работа и затова). Даже вече хапнах пилешко в сладко кисел сос, ама беше малко останало в хладилника, и чакам колежката да купи пържолки (още не са дошли в магазина) и ще си доям.

Въпреки, че вчера не исках да карам лунната, то май я изкарах. Цял ден карам само на вода, и привечер и вечерта изчоплих около 100гр слънчоглед.
Та тази сутрин Малта, кантара вече минаваше и под 59кг (които бях вчера сутрин). Така, че съм мн доволна. Дано все така надолу върви, макар, че другата седмица ще ми дойде МЦ, та едва ли ще е така, но пък идва и водния ден Simple Smile (падат се петък плодов, събота воден, май ще гледам да го проспя).

Иначе за статистиката (още не съм писала на Звездичка), 2005г бях 45-48кг. 2006, станах 52кг и изглеждах добре (иначе бях кльощава), но качих още 2кг и вече се мислех за дебелана. Тогава забременях, и първите 3м свалих 2-та кг, и пак бях 52, но влязох да раждам 77кг  #Crazy, като се прибрах в къяи бях 67кг, свалих скоро още 3, и малко по-късно още 2, и се закотвих на 62кг. Сега вече, 21-ви ден от диетката съм 59кг (защото това 0.5кг тая сутрин дето бях по-малко сигурно се е върнало). Но вярвам, че до РД-то на щерката (14-ти дек), ще съм свалила поне още 2кг, а до НГ, ако сваля до 55кг, ще е направо супер (и повече да са, няма да откажа, но колкото толкова, пак е нещо).
Никога не бях пазила диети до сега и ми се отразява доста добре тази. Ако пак напълнея така, пак нея ще подхвана, но дано не ми се налага де (при 2-ро дете, няма да се тъпча като за 3-ма).

Иначе плодове не съм яла от 3 дена, но утре ще си хапна. А колкото до сутрешното ядене, то задължително ям след 9:30 (в 9 почвам работа, ама докато се завъртя...). А събота и неделя почти никога не закусвам, защото с бебка спим до 10-11ч и така.

Айде фиданки, дръжте фронта, и никакво предаване. Аз за 1-ви път се премерих след 8 дена, и ми показа 2кг на долу и така до 18-ти ден, мисля, че чак тогава мръдна още 1кг. Така, че си е строго индивидуално и не трябва да се отказва човек. Познавам една мама, дето прави Дюкан, и изкара 20 дена без да свали и 1кг, но се беше заинатила да изкара поне месец, и тогава свали 10кг, така, че имайте търпение!

# 455
  • В светлината на слънцето
Здравейте и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК - ДНЕС Е ДЕНЯ НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО!
Днес ми е любимият ден - въглехидрати. Обядът ми беше две парчета кекс плюс блокче шоколад. Нещо подобно ще е и вечерята. Но за следобедно хапване съм си купила и някакви шоколадово-вафлени изкушения. Grinning
Сега добрата новина. Аз обикновено не се тегля преди осмия ден, само в началото правя една проверка след четвъртия и после само на осем дни по веднъж. Е, да обаче днес сърце юнашко не издържа и с малко гузна съвест скокнах на кантара. За два дни на диетата съм свалила 2,5 кила. Ехааа!  newsm44 Дано така върви и занапред. Grinning

# 456
Здравейте мили момичета!
Аз днес съм на плодов ден и за сега имам "само" две прегрешения.Много бих искала да се впиша и аз във вашата табличка ,но с риск да стана смешна- кажете ми КАК да го направя? newsm78

ДА ЗНАЕТЕ КОЛКО СЪМ ЩАСТЛИВА: СЕГА СЕ ТЕГЛИХ И СЪМ -1кг.

# 457
  • Испания и Стара Загора
Vania Jordanova Изпрати си данните за табличката на ЛС на Звездичка и тя ще те запише.Сама не можеш. Peace

# 458
Ваня,lulumba,голямо браво за минусчетата!!!Аз тази сутрин не изтраях и скочих на кантарчето,ама пусто като не мърда от проклетите 82!!!Днес съм на белтъци.Закусих с кафе и две ябълки и чак преди малко обядвах-бъркани яйца със сирене и за десерт останал от детето грис с банан.Е,последното не е съвсем режимно,но ми се досвидя да го хвърля EmbarassedЗа довечера съм планирала дробчета с гъбки,имам и малко прясно зеле.Кога ще мръдне тоя кантаааааар!!!!Чувствам се великолепно след плодовия ден,но кантара не мърда  и точка!Само че май ми се стори,че любимият ми панталон сега ми стяга с една идея по-малко.Дали?????
Хубав ден на всички!  bouquet

# 459
Стели, премери се със сантиметър. Възможно е да си свалила тлъстинки, а това се вижда само като обиколка, не като тегло. След сваленото до днес и аз вече съм 82 кг. Ама колко още имам да боряяяя, не е истина. ooooh! До Коледа ако сваля до 75 обаче ще съм много щастлива. Grinning

# 460
Аз май сгафих  Shocked
Може ли за десерт след картофките да хапвам плодове????
Сега се нарязох 3 кивинца и ги хапнах. Не трябваше, нали  ooooh!

# 461
lulumba,ми да ти кажа,аз не се премерих като почвах.Не че ще има някаква промяна,както прегрешавах първите дни.Сега от четири дни тъпо и упорито спазвам стриктно правилата.С теб имаме еднакво начално тегло,и в момента тежим еднакво.Дано да достигнем крайните си цели-моята е 63-65.Твоята колко е?Ти май беше писала,ама не ми се търси сега,ще ме прощаваш LaughingЗа мен обаче е по-важно да намалеят обиколките.Все пак не ми пише на челото колко кг съм,а пък на този етап няма желаещи да ме носят на ръце  hahahaЕ,има един,ама съм му забранила,да не се сецне нещо,че то моето си е сериозна тежест  hahaha .Пък и нали са казали хората-здрав кръст-здраво семейство!Ако се сецне,какво ще правя,а?
Малта,що да не може?Но нека ветеранките да кажат със сигурност.Според мен не е гаф.

# 462
Мале, много пишете.   typeuu Благодаря за подкрепата, момичета. Ще оставя малко кантарът да хване прах. Като стане един пръст, ще се претегля.  Joy

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 07:34 от DessiJ

# 463
Стели, крайната ми цел е 50 кг. Но това няма да стане от раз и като с вълшебна пръчица. Ще има дълго да ги боря. ooooh! Така че за момента съм си поставила реални цели - до Коледа да сваля до 75 кг, пък след Нова година ще видя как ще продължа. Може би ще опитам Дюкан, който никога не съм правила. Незнам още. С 90-дневната аз лично имам ефект само през първия цикъл. Затова и не мисля да правя останалите два. Бих се върнала отново на нея, но след няколко месеца, когато организмът я "забрави". Така смятам, че ще има и по-добра реакция.  newsm78
Малта, мисля че не трябва да смесваш плодовете с другите храни. Добре е да се чака един час и чак тогава да се хапват плодове. Но станалото, станало, не е кой знае какво прегрешение.

# 464
Ей, фиданки, няма ли кой да ми тегли един бой заради кивито  newsm43
Много ме е яд.....как не се усетих...

Общи условия

Активация на акаунт