Отговори
# 420
  • Испания и Стара Загора
Момичета,аз хапнах,но ми стана тежко,а дори не успях да изям и половината от това,което си сипах.Мисля довечера да не ям,а да лунувам малко.И утре отново съм на плодове. Peace

# 421
Цвети,браво,мила!Само така!  Hug
lulumba,не се ядосвай излишно!Направи си други картофки.Ето аз онзи ден като бях на варива си правих по много проста рецепта.Заварих ги малко със солчица и подправки на вкус и после ги метнах на тефлоновия тиган докато се изпекоха.Станаха чудни!Недей само на салатка,ще ти се измие коремът,а и няма да те насити.Нали за това имаме плодов ден-за разтоварване.Хайде,усмихни се! Laughing Hug
Аз да се похваля-в най-трудния за мен плодов ден засега съм твърда като скала! LaughingДо момента имам един банан,парченце портокал и три малки круши,разбира се,през няколко часа отделните плодове.Чувствам се много леко,но не съм се качвала на кантара.Дано да издържа така без прегрешения до вечерта!
Само да питам нещо-снощи си позволих мъничко хляб,във въглехидратен ден-наруших ли?
Приятен следобед на всички!

# 422
  • Испания и Стара Загора
steli76 хляба си е точно за въглехидратния ден,нищо че е позволен и в белтъчния.Не си прегрешила. Peace

# 423
Зравейте и от мен,момичета!
  Аз пък още от обяд прегреших и ядох панирани чушки #2gunfire,после пак прегреших и с малко ориз със зеленчуци #2gunfire...............а днес трябваше да ми е плодов ден!Какво да направя - то лакомията ми е в зодията-Телец.За това реших да се накажа с два плодови дни! Blush
 Сега отивам да изпия едно следобедно кафенце и ви пожелавам приятен ден!

# 424
Ани мерси за следобедното кафенце  bouquet
lulumba аз днес съм на варива-имам в камерата замразена яхнийка от леща. Но като се разхождахме с малкия и ходихме до Билла за памперси. Та там си купих готвен гювеч в консервена кутия. Хапвах чак към 15ч. и да ви кажа гювеча е разкошен Crazy А Стели правилно ти е казала-не карай само на салата. Свари си картофки или си направи една гозба с картофки или просто сложи в тава лук, ориз и нареди отгоре картофи, сложи сол, подправки(аз слагам Маги и сух копър) и вода(или бульон-може кубче бульон) и го изпечи. Става много бързо и вкусно и пак си яж салатката с него Peace
Иринка излизахте ли? Много ме е яд, че днес не се уговорихме за среща-времето беше супер за разходка. А ти защо така си се контузила Confused Хайде бързо да ти минава Hug Hug Hug

# 425
  • в сърцето на моето Слънце
Добър вечер, момичета.
Аз нали си се мотам насам натам и нямам план за действие, днес сутринта като станах реших да лунувам. Нищо че не ми действа лунуването - аз да направя всичко каквото мога и трябва, пък то да става каквото ще!  Laughing
И така до момента съм много стриктна. Сега смятам да пийна един чай, че кашлям и после да хапна няколко мандаринки.
Утре още незнам какво ще правя - сигурно като стана ще реша.  Flutter
В събота ще ми е ден за ядене на какво ли не, а от неделя или понеделник си идвам тук и започвам режима пак. Обещавам много ще слушкам!  bowuu А вие пък ми обещайте да ме стягате, за да не прегрешавам.
Дано утре да имам минус от лунния ден, че не знам вече какво ще става!  Crossing Arms
Хайде, милички, лека вечер!  Hug

# 426
  • В светлината на слънцето
janeta, steli, мина ми ядът. Сварих си двете картофчета, които ми бяха оставили и ги добавих към салатката с китайско зеле и царевица, така че се получи. Заделила съм си една част и за вечеря и мисля сега да я хапна. Не ми е гладно, ама аз по принцип съм държелива на глад. Просто ме хвана яд, че ми скроиха тоя номер в последния момент. За късмет вкъщи нямаше нищо подходящо за ядене - нито ориз, нито картофи. А бях с двата звяра и трябваше да ги нахраня, сложа да спят, след което чаках гости и беше абсурдно да излизам. Нищо де, всяко зло за добро - тъкмо в лунната фаза съм на по-лека храна. Mr. Green

# 427
Хайде и аз да се изпльоскам вече официално при вас  Hug Hug Hug. Дано още ме искате. Rolling Eyes По стечение на обстоятелствата днес започнах с първия белтъчен ден. Качих се на кантара след 5 дни неистов глад и се оказа само 1 кг в минус  #Cussing out при 7 обещани за една седмица. Реших, че не си заслужава да си развалям здравето, а така или иначе си бях приготвила рибка за обяд и .....така ей ма на при вас  Heart Eyes. Тази рибка беше за обяд и след това в 16ч 1 кофичка активия. Засега мисля, че съм режимна дано да имам резултати. Целта ми е 6 или дай Боже 7кг до Нова година. Мислите ли, че е възможно???  newsm78 Сега се връщам да чета основните правила.
Insatiable, виждам, че си родила месец преди мен.

Успех на всички в борбата  Wink

# 428
Малта, добре дошла  Hug На какъв режим си била досега, че казваш неистов глад?  Thinking Иначе, да, с тази диета може да се свалят до Нова година 6-7 кила и то без да гладуваш.  Peace

# 429
lulumbaHug
До сега бях на японското чудо. Нямам търпение да дойде утре и да си изпека картофки на фурна в плик за печене.  smile3508
Толкова ми липсват въглехидратите  Crazy

# 430
А пък аз днес се измерих и не трябваше - за 3 дни съм +2 кг.  #Crazy
1 ден: шопска салата, гюведже и пак шопска салата
2 ден: ориз със зеленчуци на обед и на вечеря
3 ден: 2 филии хляб с лютеница на обед и торта на вечеря, защото моите момчета станаха на 1 г.
Днес съм на плодове. Но ядох салата от марули.  newsm78

За маааалко да се откажа, но издържах. Да видим по-натам какво ще стане.  newsm78

# 431
  • Испания и Стара Загора
DessiJ   да са ти живи и здрави момченцата и много да ви радват.не се притеснявай за диетата,ще успееш да ги свалиш PeaceТова е за рождениците със закъснение  Wink  bouquet

# 432
от неделя или понеделник си идвам тук и започвам режима пак. Обещавам много ще слушкам!  bowuu А вие пък ми обещайте да ме стягате, за да не прегрешавам.
Дано утре да имам минус от лунния ден, че не знам вече какво ще става!  Crossing Arms
Хайде, милички, лека вечер!  Hug
Ами супер, че ще си с нас. Ако си готова за нов старт тогава  Hug Hug Hug. Аз днес изкарах без ядене до 15ч. и много се чудех дали да продължа да сокчета с луната.....но  ooooh!много ми се хапваха картофки и грахче....и си хапнах наобяд един купен гювеч(готово сготвен Crazy) и сега му прибавих и малко сварени картофки......и ядох Sick(а исках да изкарам с плод на лунната) Дано утре да се похвалиш с митусче от днешното лунуване Praynig Hug

Хайде и аз да се изпльоскам вече официално при вас  Hug Hug Hug. Дано още ме искате. Rolling Eyes Засега мисля, че съм режимна дано да имам резултати. Целта ми е 6 или дай Боже 7кг до Нова година. Мислите ли, че е възможно??? 

Малта   bouquet. Хайде сега официално добре дошла в отбора. Ами то свалянето зависи колко има да сваляш. Моите са много и за 18 дни имам 6 кг. свалени. При всеки е различно и зависи от организма. Аз не съм била през последните 4 години на диета и за това организма ми откликна супер на диетата. Успех в борбата и дано за Нова година да се похвалиш с нова форма Peace

За маааалко да се откажа, но издържах. Да видим по-натам какво ще стане.  newsm78

Недей така мила.... Hug Не се отказавай още на старта. И ти като мен допускаш ужасната грешка да се мерим постоянно. Ели ми обясни, че теглото през деня варира различно в зависимост от много фактори( напр. дали е сутрин меренето, от фазата на луната, от менструалния цикъл, от овулацията........) При мен например сутрин теглото ми е по-голямо от обяд. На обяд тежа с поне 1 кг. по-малко от сутринта(обяснението е че явно нощем задържам вода, която до обяд изхвърлям) Така, че не се отказвай на старта-ще успееш Hug

DessiJ   да са ти живи и здрави момченцата и много да ви радват.не се притеснявай за диетата,ще успееш да ги свалиш Peace

Присъединявам се към поздравите, които е отправила Ани  bouquet Да са ти живи и здрави мъничетата, много да ви радват и вие много да ги слушкате Peace

# 433
Деси, да са ти живи и здрави децата и много хубави спомени и радост да ти носят.   bouquet И не се отказвай в никакъв случай. Просто забрави за известно време кантара, пък после ще си говорим. Между другото понякога падат само сантиметри, а килцата се задържат. Причината е, че се топят сланинки, които по принцип не тежат и това не се отразява на теглото.
Малта, наистина зависи и от това от какви килограми започваш. Аз свалям в момента сравнително лесно, защото имам много да свалям. Е, не съм се теглила още, но говоря в минало време от периода, когато правех тази диета - тоест февруари/март. Надявам се и сега да е така.  Praynig Но тъй като до Нова година има доста време, съм убедена, че желаното от теб ще стане. Все пак 6 килца не са много за такъв период. Така че действай смело напред.  Peace Аз преди години правех японското чудо и свалях доста от него. След време съм го повтаряла и не е имало такъв ефект. Нямам обяснение защо обаче. newsm78

# 434
  • Пазарджик/Лондон
Привет и от мен Hug!

На плодове съм, нямам прегрешения до момента, на работата се подмятат бонбони, фъстъци, а санитарката и рибка е донесла, ама аз -  не Naughty.Много ми се чудят, ама ще ги изтрая Joy.Заредила съм се с плодчета и малко бадеми за през нощта, няма да мога да спазя правилото за ядене до 20 ч., няма начин Embarassed. Утре ми е белтъчен, ама аз до следобяд ще го проспя деня, а после като стана ще видя какво да направя, което става за всички, че нищо не съм сготвила у нас Heart Eyes.Ще проуча рецептите Wink.

Ами това е, аз вкъщи временно съм без нет, нещо се прецакаха настройките, но при първа възможност ще ви се отчета.

Приятна вечер Hug!

Общи условия

Активация на акаунт