"Коледен благотворителен маскарад"!!! - ЗАПИСВАНЕТО ПРИКЛЮЧИ

• 31 178
  • 398
  •   1
Отговори
# 120
Футболно екипче признава ли се за маскировка?  Mr. Green (Да си знам и за купона на големите после)

Ще тръгва ли някоя майка с кола от Младост за партито в 18.30 ч., че ми се очертава да нямам превоз до там?  Rolling Eyes

# 121
Колибърке, утепах те, да знаеш Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Нали ги видя в неделя как само нашите не танцуваха и се отцепиха от децата, аз твърдо оставам за ранния празник.
Може би ще го оставя и за второто, но още се чудя, нещо 40 лв. за забавление за един ден на тоя непослушко много ми се видят Crossing Arms

# 122
  • София
Футболно екипче признава ли се за маскировка?  Mr. Green (Да си знам и за купона на големите после)

Ще тръгва ли някоя майка с кола от Младост за партито в 18.30 ч., че ми се очертава да нямам превоз до там?  Rolling Eyes

Признава се, ако може  да не е Роналдо, че вече има един такъв  ooooh! .

# 123
Moля, моля, Франсеск Фабрегас Солер ще дойде  Mr. Green

Питането за транспорт от Младост остава, че бащата ще е на мач на Арсенал междувременно.

# 124
Може би ще го оставя и за второто, но още се чудя, нещо 40 лв. за забавление за един ден на тоя непослушко много ми се видят Crossing Arms

Дуци, ти се чудиш дали и на двете ли? Ами няма ли да се умори детето, то веселба, веселба, ама все пак си е някакво емоционално натоварване. От 16ч. до към 20ч., 20.30ч. (не знам в колко свършва точно), бая часове се събират. newsm78

# 125
Момичета, цял ден бях в движение и съм смачкана от умора, минах набързо през сметката, отразих тези чиито пари са пристигнали днес, записах заявилите участие при мен на лични, утре ще се занимая по-обстойно с темата, сега нямам сили.

Приятна вечер на всички!

# 126
Момичета, цял ден бях в движение и съм смачкана от умора,

Браво, просто нямам думи. Tired

# 127
Момичета, цял ден бях в движение и съм смачкана от умора,

Браво, просто нямам думи. Tired

Не ме дъвчи, налагаше се! И на мен не ми беше приятно!

# 128

От Младост не, ама от Симеоново Whistling

А ти що го дириш в Младост newsm78

# 129
Moля, моля, Франсеск Фабрегас Солер ще дойде  Mr. Green

Питането за транспорт от Младост остава, че бащата ще е на мач на Арсенал междувременно.
Ако тоз левент ще идва съм навита да дойда и да те взема от Младост Twisted Evil

# 130
ох, дуц, и аз се чудя ... искам да се приобщава
то зависи кви са игрите - ако са по безобидни такива бебешки - ще се включат сигурно
знам ли ги... и аз се чудя.
аз ще танцувам с тях двамата - нали знаеш че на мен ми се връзват
споко
тва другото ще са само бебешоци и наште ще им е по-скучно
представи си, нали ги знаеш кви са отворковци - пък и е крайно време да разберат че не са центъра на вселената.

Иначе и аз се чудя дали да не я запиша на двете - не ме е страх че ще се умори, защото луд умора нема  Joy обикновено точно не й достига време  -на тия празненства по 2 часа където са, тамън се разиграва и се оказва че трябва да си ходим. Явно има енергия в излишък. Първия час минава в срам, после чак се отпуска... пусто му се невидяло....
Ами подаръците еднакви ли са - ако ги водим и на двете? 2 броя дядо Коледи... това вече може да им се стори странно, макар че сигурно ще умрат от кеф - но поне да са различни подаръците.
Кво ще кажат организаторите по въпроса?

Аре Дуц, мисли! Искам да сме заедно - аре да ги пускаме при големите бе... аз така го чувствам интуитивно - вече са над 4г. На бебешкото ще са основно дечица до 3г. хм.  newsm78

Ако се чуеш с наште дружки ги подсети.  Grinning Искам да сме заедно.  Mr. Green

# 131
  • София
Мисля, че е редно подарък да има само от един дядо Коледа, което ще се отрази на цената естествено. Чакам връзка с копривата да се уточним.

# 132
Добре, като разберете как би бил и колко би струвал варианта с двете тържества - пишете.

иначе днес питах моето момиче, какво иска - като й обясних какви ще са празненствата - тя категорично избра тържеството от 16ч с кукления театър и дядо Коледа.

Не иска състезания и танци с други деца... фръц - кво да я правя - бебе.
Така че си променям часа за 16ч. Дуцка може да е доволна  Mr. Green.

Но все още оставям вратичка и за втора част, като кажете какви са условията  Heart Eyes

bifana , моля промени Ели да е от 16ч, а не от 18.30

# 133
Определено няма да се умори, но аз се сетих, че имам и бебе Mr. Green Което сега се нуждае от мен, а лудници не му понасят. А на баща му ще се радвате ли ако остане с Пепи за второто празненство Laughing
За дядо Коледа - ако от втория не получат подаръци пак ще е кофти, трябва да се изнесем преди биса Crazy

# 134
Бомбе, тук сме на временно настаняване  Laughing Ако речеш да ни транспортираш, ще слезем и до Орлов мост, за да ти е по-удобно  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт