"Коледен благотворителен маскарад"!!! - ЗАПИСВАНЕТО ПРИКЛЮЧИ

• 31 143
  • 398
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Коя е Дамаянти-една супер готина мама,която се занимава с фото Laughing
Дамаянти  е една 90 килограмова дама  bowuu - казвам, за да не останеш разочарована  Joy  Hug

Брейййййййй, Бифана ме е представила като профи направо  Joy, а работата не е чак така - спокойно  Joy Просто обичам да си щракам  Crazy
И мили дами, тържеството е за децата, а не за майките, та не давайте грешни пари за прически  Laughing Joy 

# 226
  • София
Дамаянти, много ще ми е драго да те видя  Hug А също сватята  Heart Eyes, Копривата и всички, които не съм виждала отдавна  Wink
Искам да кажа, че вчера половинката е превел парички за моята мома и момиченцето на Collibri Wink На основанието за плащане са посочени техните имена: Лора Колева и Елена Илиева  Peace

# 227
  • Earth
Коя е Дамаянти-една супер готина мама,която се занимава с фото Laughing
Дамаянти  е една 90 килограмова дама  bowuu - казвам, за да не останеш разочарована  Joy  Hug

Значи като мен ... Embarassed Stop

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 20:51 от AnetaH

# 228
Си Кей  Hug Мерси!!

Много ми е празнично като чета темата и много се радвам! Чакам вече с нетърпение, почти толкова голямо, колкото и на дъщеря ми празниците  Mr. Green Heart Eyes

# 229
  • София

Брейййййййй, Бифана ме е представила като профи направо  Joy, а работата не е чак така - спокойно  Joy Просто обичам да си щракам  Crazy
И мили дами, тържеството е за децата, а не за майките, та не давайте грешни пари за прически  Laughing Joy 

Скоро да съм ти казвала какъв невероятен кретен си и колко много те обичам именно заради това Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 230
  • София
Добре де, аз кат` не съм виждала никой на живо да гледам за 90 килограмови мами ли??? newsm78 JoyНедейте така, бе хора!
Аз със моите 100 и отгоре къде ще се вместя... hahaha,

Дам
, тез дето се знаем и от фотошопската тема шЪ ни напраиш по-хубави, нали.... Hug

# 231
  • София
МолА, молА, аз като не пиша във фотошопската, грозна ли да си ходя? А?А?А?

# 232
  • София

Скоро да съм ти казвала какъв невероятен кретен си и колко много те обичам именно заради това Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Оооооооооо, много , много се радвам, че ще те видя  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Казах дами - ще снимам децата  Naughty и ....дядо КОледа  Joy

# 233

Оооооооооо, много , много се радвам, че ще те видя  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Казах дами - ще снимам децата  Naughty и ....дядо КОледа  Joy
Ако седна в дядо Коледа, ще ме снимаш ли Twisted Evil Heart Eyes

# 234
  • София
Муци, не се притеснявай и аз не познавам мамитата, но ще се ориентираме Party

# 235
Здравейте, скъпи мами!
Ще се радвам да се присъединя и аз, живея на ул. Дамяница - до хлебозавод Нилана. Имам едно съкровище -  момченце на 3 месеца. Ще се радвам да се запознаем, защото не познавам никого в квартала. Много ми хареса предложението за Коледния благотворителен маскарад, но с 4-месечно тогава бебе не знам дали е разумно да се запиша - не видях да има други толкова малки бебешоци. Бих се радвала да обменяме опит с други майки с бебета на възраст като моето.......пък и не толкова малки  Wink
Поздрави на всички и успешен ден!

# 236
  • София
ju li има има Whistling

# 237
dgudge, убеди ме да се запиша. Май ще бъдем най-малките обаче. Не знам моето зверче как ще се държи, че по принцип е от ревливите. Но все пак това ще е първата му "среща" с дядо Коледа. Grinning

# 238
  • София
Как да запиша Дейвид?Къде да платя?И ще ми помогнете ли да му измисля костюм ако е задължителен? Embarassed

# 239
  • София
Как да запиша Дейвид?Къде да платя?И ще ми помогнете ли да му измисля костюм ако е задължителен? Embarassed

Виж в първия пост.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт