АПРИЛ 2006 - Отчаяните съпруги 100% стават SEX AND THE CITY! Дръжте се!

• 13 817
  • 298
  •   1
Отговори
# 15
Добро петъчно утро! Hug

Само аз ли не съм наясно с героините от двата сериала!? Embarassed

Снощи Петър изкара пореден зъб и така отгоре няма три поредни. Направо е за съжаление, милото! Confused

Много се надявам за Марти!!! Praynig Praynig Praynig
Снощи показваха и Елвира...  Sad
Оставяте ли децата, да гледат такива репортажи!?  Thinking Аз не, т.к. Петър много се разстройва, бълнува, плаче и пр. Може и да бъркам!? Не че искам, да не знаят за тази страна на живота, но ми се иска ние с баща им да ги запознаваме в удобен момент, а не от ТВ-то да го виждат. Всъщност от около месец целенасочено сме свели ТВ до минимум...
  Rolling Eyes

# 16
  • София
Миличкият Марти!  Hug Дано всичко да е съвсем успешно тои път!  Praynig Praynig Praynig

За срещата съм на линия, ще мие по-удобно следобед.

Аги, утрепа ме с това заглавие!  ooooh! Аз нещо не си падам по такъв тип сериали и добре, че си разяснила после идеята каква е, че нещо ми се губеше.  Whistling И кво, на кудкудяк-партито със секси роклички ли трябва да сме?  Mr. Green

Роди, завиждам за еленския балкан! Peace

Кака ви Рени пак е болна - тоя път магарешка кашлица, направо не мога да си поема дъх.  Sad

Енви, браво за ТВ-то! Моят Пепи понякога така ме дразни, като щом се прибере и зяпне разните там военни филмчета по Дискавъри - хем тематиката въобще не ми допада, хем една дума не можем да си обелим!  Close

# 17
Енви, с героините от ОС и аз не съм много наясно. Този филм ми действа депресиращо, нещо ме изнервя в него - нито им гледам нивото на живота, нито успях да вникна в проблемите им. Обаче СиГ ми е фаворит, и сериите, и дългометражния. Там им 4 типажа - Аманда адвокатката, която си пада нормална, понякога е на върха, понякога на дъното, но си е средностатистическа в желанията си; Саманта е секс любителка, която честно казано мен ме кефи, понеже говори откровено за мъжете и себе си. Кари е главната така да се каже, журналистка, която търси любовта на живота си /а е вече на 40!/ и Шарлот, която за мен е някак семпла в поведението си, влюбва се, иска семейство, бебе, наивна е и ранима даже.

Светнете ме все пак за Марти, че нещо ми се губи инфото.

Пак ми е лошо тази сутрин, но вчера си позволих обикновена вафла и вечерта малко хляб, кашкавал пане и ...това беше. Банан си хапнах, но той към диетичните спада. Да, ама тази сутрин ми пукат балончета в стомаха  newsm78 Пих си ентерола за всеки случай, че ще ходя до Тина Киркова да видя какви ги мъдрят там. Тони го оставям на пра-баба му да се гледат, горкичките....

# 18
  • София
За срещата : много ни се идва, но сме на първи рожден ден на един сладур и още не знаем точен час. Вие решете, пък ние дано да можем да се включим.

Аз също съм се отчаяла вкъщи и съответно съм отчаяла и нашия тати. Той ме упреква, че непрекъснато сме с Реа и нямаме време един за друг. Ама като цял ден съм била на работа ми е толкова хубаво вечер да съм с нея, но да нямаме време изобщо един за друг!

Приятен ден на всички!

# 19
  • София
Е, Рали, поне иска да бъде с теб!

Добро утро!

Значи повечето искат следобедно да бъде! Какво място е подходящо за това? И 4 часът добър ли е или по-рано?

# 20
Само аз ли не съм наясно с героините от двата сериала!? Embarassed
И аз и аз, ама хич не съм ги гледала и незнам кой кой е  Embarassed

Енви, ние нямаме ТВ в нас и не съм се замисляла над този въпрос, но по-скоро не бих го оставяла да гледа, сякаш по ми се иска ние с баща му да му обясним и въведем в този аспект ...
Но скоро така или иначе ще сложим ТВ, но мисля да го ограничавам до минимум .... 

# 21
Деска,    bouquet!
По едно време се отнасяхме доста безотговорно към това - какво и колко гледа Пепи по ТВ-то, че и по-лесно идва на родителя, докато не започнаха едни проблеми /казвала съм, да не се повтарям/... А и категорично, за нас ТВ-то си е едно губивреме, което може да се оползотвори за друго, макар че ни трябваше време, докато стигнем до извода.

По моето питане - напр. когато бяхме в Германия навсякъде имаше много инвалиди в колички, та си поговорихме с Петър по темата, защото питаше - някак си така ги разбирам нещата... А от ТВ-то много агресивно се получава. С Велина обаче още не сме говорили, но пък присъства на разговорите с брат й... Thinking

Олях се в обяснения! Embarassed Изчезвам! Blush

# 22
Добро утро  Hug
Аги, мерси за темата, макар да не влизам в графата, но пак ще се намърдам тук  Mr. Green
Ще се моля за Марти, но и аз не знам за какво става въпрос  Embarassed
Енви, винаги ми е било интересно като обясняваш, защото си с две деца и някак си твоите разсъждения ги приемам като насока за вбъдеще   bouquet
Аз лично смятам, че ТВ наистина много агресивно показват нещата от живота и понякога децата могат да го разберат погрешно и да се стреснат  Rolling Eyes
Аз също смятам, че ще ми е по-удобно следобяд  Peace На пицария ходи ли ви се, но то следобяд на пица  newsm78
Данчето и Нуни нещо не ги виждам и да се включат и те в срещата.
Лек ден днес и не се преуморявайте много, все пак е петък  Mr. Green

# 23
  • София
Здравейте и от мен,
Отчаяните съпруги съм ги мяркала от време на време, но другия сериал не съм. У нас просто не се гледа друго освен бТВ и AXN.
Енви, когато дават разни трагедии и ние гледаме Емо да не е в стаята с телевизора. Не ми се иска да го стресираме от сега. С времето ще му го обясним.

# 24
Здравейте!

Енви, замисли ме по темата, ей. Тя е доста обхватна, ама да видим дали ще успея нещо да формулирам от хилядите неща дето ми минаха праз главата. Главно още въпроси де? Първо ако говорим за толерантност , тя мисля че няма нужда много да се обяснява, тук личния пример на родителите е важен. След това за такива неща не знам дали бих могла да говоря самоцелно, по-скоро отговаряне на въпроси при проявен интерес. И в този случай се чудя, дали е по-добре да е видял нещо по ТВ-то (права си, че е доста агресивно така) или в книжка (така може и да се инициират въпросите) и им бъде обяснено в къщи, за да не стават инциденти на улицата.  Не зная, за децата на нашата възраст. Поне Симона до преди 6 месеца не и правеше впечатление, че майка ми е различна. Преполагам заради нашето отношение.

# 25
Здравейте,

Марти в момента го оперират и ми е свито, много..... И zа Елвира гледах в4ераШния репортаж, бяха го ка4или на сайта на бтв, не zнам дали съм ви каzала, но и нея поzнавам  Cry С брат й (Алек, който говореШе в репортажа) бяхме в една компания, пък баЩа ми се поzнава с техните, zаедно с баЩа йм са пътували на един кораб.  А бе въобЩе.....трагедия. Никой не е zастрахован, животът може да е толкова преходен. Майната йм на парите, на кариерата, zдравето е най важното.

Та в тоzи ред на мисли, Енви, у нас ТВ не се пуска в присъствието на детето, с иzклю4ение на Сън4о  Mr. Green Мисля 4е zа такива катастрофи йм е рано. Но zа толерантност съм 100% съгласна с Ян4ето  Peace В това отноШение тук е лесно, zаЩото както ти самата си zабеляzала, тук не се zатварят раzли4ните хора в домове. Милена редовно вижда хора в коли4ки, а в Турция много си игра с едно моми4енце със синдрома на Даун, пък една нейна приятелка от муz. у4илиЩе има огромен белег над устата (има няколко операции там). За нея те не са раzли4ни, само zа инв. коли4ки ме е питала и съм й каzала 4е някои хора не могат да вървят и zа това са в коли4ки  Wink

От4аяните съпруги ги гледам, любими са ми, оби4ам саркаzма в тоzи сериал. Аги, Аманда се каzва Миранда  Wink

# 26
...Майната йм на парите, на кариерата, zдравето е най важното...

Това се опитвам да си напомням и аз много често, особено на последък. Много вярно е Татянка.

Ама какво заглавие сте изпраскалииии. Гледам Софийска среща се заформя, Варненска такава няма ли да има или съм изтървала вече? С моето нередовно влизане просто живея извън света ми се струва по някога. Не мога да си поема дъх от безкрайните все толкова важни неща, дето са все на преден план от както сме си дошли. Сега си казвам да мине РД на дребния и после ще се успокоя малко, но кой знае. Ще имам един двуседмичен промеждутък преди да се появи новото бебе във фамилията и пак на въртележката.

И аз не съм в час за Марти както винаги Embarassed, но стискам палци всичко да се оправи.

Някой да знае как се казваше онова мазило дето се маже на палеца против смукане и май и на гърдите за отбиване (нещо горчиво май беше). Звучи ми зловещо, но вече съм на предела и съм готова да го пробвам за дребния. Мецанка май беше ползвала такова чудо ако помня правилно, ама тя нали рядко влиза. Ако някой е в час, моля да ми подшушне преди да съм изкукала.

# 27
МисЗ, даум ексол е мазилото. И аз отбивам Дани, но при нас положението е само на 3 кърменета - вечер, нощем и сутрин. обедното засега пак го върнах, че е болен, но само да закрепи и пак го махам. След това ще махна сутрешното и живот и здраве до Нова година смятам да съм приключила. Инициативата е и от двете страни, нито на него му се суче (освен посред нощ в 4  Mr. Green ), нито на мен ми се кърми.

Енви, и аз не съм в час и то не само с този сериал  Mr. Green
Аз много пъти съм споменавала, че у нас няма телевизор и като гледам - не се и очертава да има. Ако на някой му се гледа нещо развлекателно, си сваляме филм на компа. Вечер обикновено си играя с децата, докато се върне Младен, след това вечеряме, той ги поема и аз мия чинии и подготвям легловата база. След това с него си сядаме и си приказваме, може да гледаме филмче, а понякога просто си лягам, а той продължава да работи. Телевизията въобще не ми липсва. В събота и неделя сме по разходки и играем.

За инвалидите - на Иво още не му прави впечатление, но и аз предпочитам да му обяснявам, ако видим някой инвалид нагледно, а не да се невротизира от телевизионен репортаж. Децата трябва да се щадят и да се запознават постепенно с факта, че животът не е розов и прекрасен за всички и във всеки един момент. Трябва да знаят, естествено, но има подходящи начини да им се обясни.

За срещата - аз клоня към следобедна среща и кой е казал, че следобед не е време за пица? Аз съм навита за една хубава пица по всяко време на денонощието  Flutter  Mr. Green

# 28
Мисче и ние с Енви имаме опит с този лак. Успешно отказахме смученето на палеца.
Иначе кърменето при нас приключи на шега с мазане на гърдата с лимон. Не толкова радикално като онова горчиво-люто нещо ми се вижда за по-малко дете.
Шошка сега си гризе ноктите обаче, и то без да я виждам кога newsm78

# 29

Общи условия

Активация на акаунт