Общофорумен Коледен купон-карнавал - 14-ти декември, ресторант Славяни

• 27 696
  • 598
  •   1
Отговори
# 375
  • София
И циганин не ща  Crossing Arms Всички да са хубави, а аз някакъв грозил  Crossing Arms

Joy Joy Joy Грозил, грозил, ама Уникално и Защеметяващо впечатляващ, пред който все Убавици бледнеят, като изплакнати. Laughing

Е такова описание никой не ми е правил  Hug
Тео благодаря   bouquet
Ще си го копна  Hug

# 376
...Ще се облечем пред заведението hahaha
Ще паркирам караваната си пред заведението и ще можете всички да се преоблечете и гримирате в нея.
Безплатно.
Организатора си запазва правото на неограничен брой скрити камери, разположени вътре.

# 377
Организатора си запазва правото на неограничен брой скрити камери, разположени вътре.

Хм Crossing Arms не, че имам против неприличното предложение (щото то очи пълни, ръце - празни Mr. Green), но се пише организаторът!!!
Е, поради неграмотност няма да се преобличаме в твоята каравана Mr. Green

# 378
Шапка на вещица, мноооого тъмен грим и наметало в комплект с черни дрехи брои ли се за костюм?

# 379
Много се изкушавам да дойда, но хич ме няма в маскирането. Rolling Eyes

# 380
  • София
Шапка на вещица, мноооого тъмен грим и наметало в комплект с черни дрехи брои ли се за костюм?

И аз обмислям нещо подобно  Thinking

# 381
Блонди беше вещица преди 2 години на купона.Страхотна при това,много секси.Изобщо вещицата е едно добро попадение.

# 382
Kакто и немаскираните! Mr. Green Popcorn
Аз ще съм полумаскирана. Wink Sunglasses

# 383
  • София
Аз още събирам аксесоари за моя костюм  newsm78. Но ще бъда в пълна маскировка  Mr. Green.

# 384
А пък като мен няма да има  Blush
ако се класирам да дойда де...

# 385
След като видях новия аватар на Сопрано, смятам да се маскирам като Ева. И да го поканя да се маскира като Адам. Смокинови листа съм уредила вече.

# 386
...Хм Crossing Arms не, че имам против неприличното предложение (щото то очи пълни, ръце - празни Mr. Green), но се пише организаторът!!!
Е, поради неграмотност няма да се преобличаме в твоята каравана Mr. Green
Брей, каква пълнота за очите изпускам.
Иде ми тоя член пълен или непълен да си го заврЪ у *ъ*ъ от яд сейчас.

...Аз ще съм полумаскирана. Wink Sunglasses
От ляво или от дясно?

След като видях новия аватар на Сопрано, смятам да се маскирам като Ева. И да го поканя да се маскира като Адам. Смокинови листа съм уредила вече.
Да не ти се вледени смокинката? А Адам да се сдобие със ледена висулка. Поне да е стърчулка.

Доня Коприва да даде линк за банкета на чаветата! Моля.

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 15:28 от Mr Bean

# 387
http://www.kuku-bg.com/product.php?product=373
Така
Никой друг да не я купува.
Пу за мен! Пу за мен.

# 388

Joy

Mr Bean, заповядайте линк, коленопреклонно моля за извинение, че забравих обещанието си от оня ден. ooooh!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=345010.msg9287286;topicseen#msg9287286

Аз пък няма да ви казвам изцяло, наполовина и въобще дали ще се маскирам. Ще се правя на важна тая година. Laughing

# 389
Ау, Знаток, ужас.

Общи условия

Активация на акаунт