Кога започнахте да пазарувате за вашето бъдещо дете?

• 23 839
  • 335
  •   1
Отговори
# 75
Като се роди .
Имах перфектна организация и за няколко часа всичко беше напазарувано .Нямам забележки  Simple Smile

# 76
Почнах сама да си пазарувам, като бях бременна в 5ия месец. До края си имах почти всичко, без да се изхвърлям с кой знае колко неща. И досега не ми трябва почти нищо, освен дрешки. Памперси и шишета не ползвам.

# 77
След раждането мъжът ми отиде да купи всичко .

# 78
  • София
Страшно много обичам да пазарувам и не можеш да се лиша от това удоволствие и да го оставя на мъжа ми в последния момент. Трябваше да лежа заради ранни контракции и затова не съм се впускала в ранни пазарувания. Около седмия месец обаче започнах да си поръчвам разни нещица онлайн, а веднага щом влязох в деветия и ми разрешиха да излизам, накупих всичко, което ми трябваше Simple Smile Въобще не се връзвам на суеверието да не се пазарува предварително. По света организират всичко предварително, обзавеждат детски стаи, организират си baby shower...

# 79
Предпочетох сама да си обиколя магазините на соикойствие,да видя къде какво има и в осмия месец полека лека си напазарих.И мисля,че не сгреших,защото хем за мен беше невероятно удоволствие,купих неща,които САМА съм харесала и не натоварих мъжа си и майка си в най-шашкавия момент да обикалят като гламави и да купуват неща,дето хич не са им в компетенцията  hahaha
В деветия месец вече бях мнооооооооого тежка,беше ужаааааааааасно горещо и последното нещо.което исках е да се влача по магазини  Tired
Не желая да коментирам суеверията,но няма нищо лошо да си малко практичен  Wink  Peace

# 80
  • Sofia
В деветият месец накупих най важните неща за изписването. Всичко останало си купих след като излязох от болницата.

# 81
С Маги - към 5-ти месец купих първото нещо. Но основно започнах да купувам към 6-ти.
С второто - още преди да забременея  Mr. Green  Joy
И сега вече съм купила доста повече неща, отколкото с Маги по това време. Просто още с каката ме удари бебешката шопинг-мания и не ме е пускала  ooooh!
Дано се кротна след това, че за сега не планирам трето  Mr. Green

# 82
Пазарувала съм за Нероден Петко още по време на шестия месец на бремеността.
Не бях изпитвала такова удоволствие до тогава... Crazy

# 83
Започнах с покупките чак в 8 месец.Не съм суеверна,даже са ми смешни такива мами.

# 84
  • Sofia
ami i na men mi e mnogo trudno da utraq 4ak do kraq,tolkova mnogo ne6ta sam si haresala,a vsi4ki v nas mi kazvat 4e  kato se rodi bebo 4ak togava...
Когато се роди бебето , ще ти бъде малко трудно да пазаруваш  Mr. Green Или пък накрая - никога не се знае кога точно е накрая ...
Ние започнахме да пазаруваме , когато бях 4 - 5 месец някъде.
Сега се замислиям, че това има и още един плюс - не трябва да дадеш всички пари на куп, а си разпределяш разходите във времето  Wink
Така че ... пазарувай смело и лека бременност!

# 85
Аз вече съм готова с абсолютно всичко.  Започнах да пазарувам още преди два месеца. За дъщеричката си също приготвих всичко предварително  Peace

# 86
autumnsphere : tazi snimka v profila ti naistina li e kra4eto na bebeto ti,ili e montaj nqkakav?

# 87
  • София - Рим и обратно
Не съм суеверна,даже са ми смешни такива мами.
Ами не си имала проблеми по време на бременността вероятно (и много хубаво е това), ина4е хи4 нямаше да ти е смешно Peace

# 88
dobre de,nali sled nqkakva sedmica tam ve4e nqma opastnpost za bebeto ?

# 89
Опасност винаги има, дори детето ти да е на 20.

Аз исках да започна по-рано с пазаруването, обаче на пазара не бяха пуснати дрешки, подходящи за сезона, в който се очакваше да се роди детето ми. Започнах някъде към 8-мия месец в следната последователност-кошара, шишета, количка ни дадоха, дрешки, козметика, памперси. Бях забравила да купя корито, мъжът ми го купи, докато бях в родилния дом, също и кошница за кола. Някои неща купувах и след раждането, но не от суеверие, а защото не мислех, че ще ми трябват.

Общи условия

Активация на акаунт