Кога започнахте да пазарувате за вашето бъдещо дете?

• 23 858
  • 335
  •   1
Отговори
# 165
засега съм купила само едни чорапки и един комплект играчки за новородено, друго не смея, живот и здраве след 7-мия месец, мисля да почна усърдно да купувам!

# 166
Аз накупих доста неща в края на 6 месец и после продължих ден след ден. Малко съм суевеврна, но аз и моя съпруг ходихме на меден месец в Лондон, откъдето просто не можеш да не пазаруваш, като се започне от огромния избор, качеството, офертите и т.н. Не можахме да си донесем и 1/3 от багажа и добре, че майка ми е там, та ни го изпращаше на няколко пъти. Все пак според мен е напълно в реда на нещата да се направят повечето покупки около 7 месец, защото нищо не се знае, божа работа и трява да сме подготвени. Не искам после друг, макар и роднина, да ходи по магазините и да избира вместо мен. Все пак частта с пазаруването за бебчето е една от най-приятните през бременността!

# 167
  • Пловдив
Купихме почти всичко в 8-мия месец.Само количка си взех след като се роди малкия.

# 168
Почнах да му купувам неща,когато разбрах че ще е момченце-до 8месец всичко си имаше Peace

# 169
Още нищо, решила съм към 8-я месец да започнем с пазаруването, едва се сдържам в момента. Дори не смея да гледам много-много какво има по магазините, защото само ще се дразня. Не купувам хем от суеверие, хем защото още не знаем пола. Макар че имам и чувството, че до последно няма да го разберем, бебето е все в такава поза, че нищо не можем да видим между краката  Laughing  Та не знам ако не знаем до края, в какви цветове да купуваме...

# 170
Още нищо, решила съм към 8-я месец да започнем с пазаруването, едва се сдържам в момента. Дори не смея да гледам много-много какво има по магазините, защото само ще се дразня. Не купувам хем от суеверие, хем защото още не знаем пола. Макар че имам и чувството, че до последно няма да го разберем, бебето е все в такава поза, че нищо не можем да видим между краката  Laughing  Та не знам ако не знаем до края, в какви цветове да купуваме...

И аз не знаех дали ще е момче или момиче почти докра , но не знам защо...купувах все сини дрешки  newsm78  Сякаш имах предчувствие, че ще е момче, а и много исках да е момче. Имах само две/три розови бодита, които после използвах за подарък на една приятелка, която роди след мен.

# 171
Така и не успях да започна - бях решила да свърша тази работа, когато вляза в 9 месец, но взех че родих на сутринта на първия ден на 9 месец  Rolling Eyes и се наложи роднините да пазаруват вместо мен. Да отбележа, че отлагах с пазаруването не поради някакви суеверия, ами защото ходех на работа и все не ми оставаше време.

# 172
В началото на 9-ти месец купих най-необходимото-дрешки,шишенца и т.н.Голям кеф беше. Леглото го бяхме капарирали и го взеха след като родих.

# 173
До края на осмия месец бях купила само 2-3 бодита, чорапки и разни такива дребни неща, защото нямах търпение. Всичко останало си накупих в началото на 9-я месец. така като влязох да раждам имах всичко - от количката и кошарата до чорапките и лигавниците за бебо Peace.

# 174
В пети месец разбрахме че ще е момче и в шестия вече бяхме ремонтирали стаята в синьо.Напривих списък и така с него един ден отидохме в един голям магазин и си накупихме всичко.Беше голям кеф, нямах голям корем и обикалях с лекота цял ден- представям си в 9ти да трябваше да го направя  Crazy И после всеки ден си разглеждаш дрешките с такова удоволствие  Heart Eyes
Успех и леко раждане   bouquet

# 175
  • Плевен
С първото бях малко суеверна и не бяхме купили нищо, освен нещата за родилния дом. Бях оставила списък, който таткото и майка ми изпълниха докато бях в родилния дом. Сега, живот и здраве, мисля да си накупя предварително нужните неща, за да съм си ги избрала лично, пък и почти всичко си имаме от първото, сега само някое боди, шишета, хавлийка. Но и аз нямам търпение, но ще изчакам, дано скоро да узнаем пола.

# 176
Като влезнах в деветия месец,започнах да купувам разни дрешки и всичко каквото ми хареса.

# 177
  • Плевен
Да специално за това съм суеверна и купих само най необходимите дрешки за болницата,
всичко друго купих след като ни изписаха. Peace

# 178
Купих всичко необходимо в средата на 8-мия месец, изпрах и изгладих дрешките и в началото на 9-тия месец багажа за болницата беше приготвен.

# 179
В деветия месец си напазарувах всичко необходимо.Не вярвам на тези глупости,че трябва да се пазарува след като се роди детето.

Общи условия

Активация на акаунт