Кога започнахте да пазарувате за вашето бъдещо дете?

• 23 861
  • 335
  •   1
Отговори
# 195
Започнах да пазарувам, след като се роди. Преди това само посъбрах някои неща, които ни подариха - количката, проходилката и бебешки дрешки. Майка ми купи само комплекта за изписването предварително. Всичко останало започнахме да купуваме, след като родих. Времето си показваше от какво има нужда детето.

# 196
  • София
Количката купих в края на 7-я месец. В началото на 9-я купих комплекта за изписване, няколко бодита и ританки. Това беше целия пазар от моя страна, всичко останало ми дадоха

# 197
Заобикалящите ме лели и баби настояваха да не купувам нищо до раждането. Докато бях в родилно отделение се наложи всичко да бъде купено от съпруга ми и останалите ми близки. Малко ми беше криво, че не мога да участвам в избора на вещите за дъщеря ми. Така че, моят съвет е да не страдате от суеверия, а спокойно да пазарувате по време на бременността си. Имате достатъчно време да изберете най-хубавите и удобни вещи, а и да се радвате на предстоящите събития.  Wink

# 198
в началото на деветия месец, но не от суеверия, а просто така се  случи...иначе обикалях преди това и си набелязвах...накрая отидох и си купих всичко на веднъж...

# 199
Когато родих дъщеря си преди 6 години оставих всички покупки на майка ми и свекърва ми, не останах особено доволна след това.
Сега с второто ни бебче започнах да пазарувам когато влязох в 9 месец.Остават ми още  около две седмици до раждането, тия дни ще вземем и кошарата.
Не се лишавай от това удоволствие и леко раждане.

# 200
.....Не се лишавай от това удоволствие и леко раждане.

Мдааа, удоволствие си е и то голямо. Най-хубавото време преди да се роди бебето  Flutter и защо да го оставям да го прави някой друг само заради глупави и остарели суеверия ?!

# 201
  • Пловдив
започнах в 5-ти месец  Peace

# 202
Дрешки и дрънкалки купувах някъде от 5-6 месец, а креватче и количка в 9.

# 203
Около седmия mесец почнах да си правя списък, който допълвах постепенно с инфорmация. След това накупихmе всичко някъде в началото на 8-я. Количката и столчето за кола взехmе после.

# 204
Ох,аз вече съм в средата на осмия и се чудя от къде да я започвам тая работа с пазаруването.

# 205
В 5тия започнах с някой дрешки, а големите покупки като кошара и количка - в 7мия месец  Peace

# 206
Ами аз почнах да пазарувам 7-мия месец. Нямах търпение и ми беше много приятно да купувам бебешки дрешки и дреболийки.

# 207
  • Варна
Купих всичко наведнъж няколко дни преди да вляза в родилното. Пропуснатите неща си ги набавих след като се прибрахме в къщи  Laughing

# 208
  • в Надежда-та
След като родих Mr. Green

# 209
Към средата на 7-мия месец.

Общи условия

Активация на акаунт