Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 17-та тема

• 58 694
  • 497
  •   1
Отговори
# 120
  • София
tedi80 , честит рожден ден на малката принцеса.   bouquet Тортите са невероятни. Crazy
Bambinkamalinka , много оригинална торта.  Peace
pep-4o , искам и аз едно парченце от мюсли тортата, утре за закуска. eat
alex_og97 , ще си взема и една от твоите царевични филийки с гуакамоле и малко от гъбките.  Simple Smile
nela_66 , ще те помоля за рецептата на ябълковото сладкишче.

Една пилешка чорбичка от мен с ориз, мнооого праз и сиренце.  Heart Eyes

Мусака и пълнозърнесто хлебче.

# 121
geleva - браво пак,Ягодка – това месце с празеца много вкусно чвучи и изглежда,Krische - много си е добре кейка даже Peace
nela_66 - тази бистра супичка ммммм Heart Eyes
Може ли  разяснения и рецепта за поничките.Баш като купешки ми се виждат.
alex_og97 - няма те няма ама като се появиш..... ooooh!.Гъбки ми се доядоха И телешкото е разкошно.
esy - рибката изглежда прекрасно.Както винаги.Ти Дюкана ли започна.Доста се чудя newsm78 и аз.Решила съм засега каквото сготвя, само опитвам като дегустатор.Особено сладкишите hahaha.Да видим до кога ще издържа.
Леле, Бъни, кога успя да ги направиш всичките тез неща?!?

Ами кога  hahaha Въртя се кухнята.Кеф ми е.То затова ме възпряха от баницата с праз да не я правя.Бях тръгнала на Блонди чубренките да спретна за утре ама и от това ве възпряха hahaha.Явно вярно прекалявам Joy
Теди и тук да ти честитя празника   bouquet  bouquet  bouquet
Да питам за портокаловите корички - с тези Био портокали сега ме закахарихте.Аз мислех да купя портокали да ги измия хубаво и корите да използвам.Миналата година така правих newsm78.Живички сме още.Дори не се замислих какво може да им има на портокалите като не са био.Нали ги търках мих половин час  Embarassed Rolling Eyes

# 122
  • сред люляците
Отново изключителни неща сте приготвили. При нас скромно на Гювечета с пилешко Whistling

# 123
Krische , колко мъка , колко страдание те чака до Коледа !  Twisted Evil На твое място щях да го заключа в сандъче и да изхвърля ключа.Само дупки щях да пробия , за да го поливам с алкохол !  Twisted Evil Като чета колко си отчаяна , вече те виждам седнала до кейка с по-голяма чашка алкохолец в ръка - лъжичка на него , глътка на теб да удавиш мъката !  Grinning
Другата седмица , ако искаш ще я давим заедно !
  Laughing

# 124
Привет, чудодейки Hug

Аз вчера погледнах само да видя какво сте сътворили, че ние вечеряхме навън и нямах нищо за показване.
Сега се влизам във форума за да видя, че сте изписали три страници ooooh!
Красоти невероятни  bouquet

Линдита, мерси за рецептата за чесновите хлебчета Hug

Крисче, с твоите тулумбички много се смях Hug

esy, успех с Дюкянската диета Hug

tedi80, честита ти рожденица  bouquet Да ти е жива и здрава и много да ви радва!

Аз и днес не съм готвила. Бяхме на гости и направих само едно торте, та моя принос тази вечер ще е много скромен.Blush

И парченце:

# 125
Милена , страхотна торта , много красива и свежа !   bouquet

Момичета , имате много поздрави от Пепика ! Тя няма възможност в момента за кулинарни подвизи , но се радва на вашите !
  Grinning

# 126
Момичета, много вкусотии Peace
Мен ме е срам вече да си пускам манджите, те едни манджи от пръста изсмукани........... ooooh!
Благодаря за подкрепата, дано има ефект!Аз търся козметични промени в кг., но все пак.....
Милена, това е направо нож в гърба с тази торта, не е честно...........точно днес ли трябваше да я показваш Rolling Eyes
Бъни, ами чакай да видим дали ще има ефект и ще казвам,  и ти да се включиш....Сестрами мина ударния период, и още грам не е свалила и е на ръба....
Теди80, честит празник и да ти е жива и здрава рожденничката!Много усмивки от мен! Simple Smile
Диди, кажи на Пепика, че много липсва със свежите си блюда  bouquet

Ще си помисля дали да качвам моята вечеря.... Confused

# 127
Милен@, много красива торта! Лесно ли се приготвя?  chef

Айде и аз да се отчета - ето това е моята тортичка, която си направих за рождения ден вчера:

# 128
Аз и днес не съм готвила. Бяхме на гости и направих само едно торте, та моя принос тази вечер ще е много скромен.Blush

скромен, скромен, ама колко да е скромен? с тая торта, такава шоколадово-ягодово-сметанена, хич не е скромен даже!

Ето я моята манджа, успях да оправя снимките още днес:
салата от авокадо с  круши, меко сирене CreМonte, орехи, с балсамов оцет

и пъстърви, пълнени с орехи и мащерка, задушени с бяло вино

а за необичащите пъстърви и салата с авокадо и круши - туршийка  Mr. Green и дояждане на нещата от обяд  Mr. Green

Еси, стискаме палци и зъби, и продължаваме! Да не мислиш, че всичко, което готвя и снимам, го и ям??? Twisted Evil

# 129
  • В лудницата на 2-рия етаж.
tedi80, -Честита ти рожденничка,да ти е жива и здрава!  bouquet

_Alexandra_  -честит рожден ден и на теб,много здраве,любов и късмет ти пожелавам   bouquet

Аз цял ден готвя,то майстори,гости и нищо не успях да снимам,влезнах само да се порадвам на вашите творения bowuu  chef

# 130
_Alexandra_   -честит рожден ден, тортата е много хубава, имаш ли снимка на парче  Hug
милена много скромна чудна торта  Heart Eyes Heart Eyes

# 131
_Alexandra_ честит рожден ден  bouquet! Бъди здрава, щастлива и обичана!
Моето торта е лесна за приготвяне. И ти си се справила добре с твоята Wink

Lois, esy духом ви подкрепям Hug И аз правя торти за подарък или половинката ги носи на работа, че да не съгрешавам Blush

Lois чудна салатка и рибка thumbsup

esy, всичко, което правиш е много изящно и естетическо издържано Hug И Дюкянски гозби да ми покажеш, пак ще ми харесат Wink

* *•● Диди ●•* *, мерси Hug Да поздравиш и ти Пепика Wink

♥ iguanka ♥, мерси Hug

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 00:10 от Милен@

# 132
Еее, Миленка, благодаря ти  bouquet
Луиз, и ти ли диетуваш?
Александра, много щастие ти пожелавам в най-личният ти празник!  bouquet

Ще пресрамя и ще пускам  Outta Joint
Салатка за ракийка, но на половина Confused

Моята смешна дюканска яйчена салатка  Mr. Green

Пиле в сос от мляко/Дюкан/

Зеленце за детенце

За всекиго по нещо Laughing
Тази вечер се опитах да излъжа мъжът ми с моето пиле, но каза, че  за първи и последен път яде от моите манджи Laughing

Последна редакция: нд, 09 ное 2008, 22:54 от esy

# 133
Царевичните питки по рецепта на pepika:

Суфле от тиквички по нечия рецепта от предишната тема май беше, съжалявам, че не помня. Нещо не ми се получи обаче:

# 134
radost24, ♥ iguanka ♥ , Милен@, esy, мерси за пожеланията, момичета!

♥ iguanka ♥, за съжаление не съобразих да я снимам и на парче, но като цяло си е блат, а отгоре бялото е смес от сметана, натрошени целувки, лешници и малко бренди. Украсата е какао и цели целувки.  Simple Smile

Милен@, ще можеш ли да споделиш и рецептата за твоята торта.. Blush

Общи условия

Активация на акаунт