Интериорен дизайн – цени и препоръка!

• 311 885
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Моля да ми препоръчате интериорен дизайнер за град Пловдив.
Ако още не сте си намерили.. въпреки че постът е от доста време, но такива неща не винаги се случват бързо и лесно, то препоръчвам Албена Заркова - Назардекор.
 https://nazardecor.com/

# 1 051
 Mila.land отново е пуснала стажантсвка НЕплатена работа за 3 месеца...Чак 3 месеца е доста!! Преди време едно момиче се оплакваше за експоатацията.

# 1 052
Поне да ги учеше тези деца и да им коригира скиците (друго не мога да кажа за полученото) преди да ги пусне на клиентите си.
Да не говорим, че ти и пишеш без розово и лилаво, и получаваш нещо като(ама в час по трудово) визуализация в чисто лилаво. Simple Smile
То беше ясно, че за една стая няма начин да имам кой знае какви претенции, но все пак... да не беше поемала обекта или поне да ни беше уведомила, че стажант ще го прави. Щях да си помисля дали да похарча едни около 1000 лева ей така за работата на стажант, а после аз да си коригирам необмислени глупости. Като и написах, че не са предвидили място за наличния радиатор на парното и за корнизи...в отговорът и личеше неприкрито раздразнение.

Общи условия

Активация на акаунт