Детски психолози,психотерапевти и психиатри

• 371 309
  • 684
  •   2
Отговори
# 585
Здравейте,къде във Варна има добър клиничен психолог,който да направи обследване на дете?Насочиха ме към дкц-то на Терапията но разбрах че там не записвали часове а се чакало.Не ми се иска с детето да чакаме и накрая да се изнерви и нищо да не иска да прави.Необходимо ми е становище от добър специалист.

# 586
  • София
Здравейте,
Моля да препоръчате детски психиатър за 6 г. дете. По мое мнение е хиперактивно, трудно задържа вниманието си, опозиционно поведение - всичко е не, тропане с крак, ако не стане нейното, викане, тръшване, рев, хвърляне на предмети, посягане, удряне и още...
Тотален отказ да спазва правила и истерия после.
За София.

# 587
Клиника Св. Наум към Александровска болница! Там са най - добрите специалисти! Успех!

# 588
Дафина Янева в МЦ Здраве за детето.

От Свети Наум аз лично не съм много доволна. Чакането е прекалено дълго.

# 589
  • София
Здравейте,
Не намирам контакти...
Може ли линк на центъра или лекаря?

Дафина Янева в МЦ Здраве за детето.

От Свети Наум аз лично не съм много доволна. Чакането е прекалено дълго.

# 590
Отиваш в супердок.бг. Там избираш детски психиатри и ще излезе. Можеш и директно да й напишеш името в търсачката. И си запазваш час.

Аз сега съм запазила час при една психоложка в този център. Имам препоръки за нея от други, но лично ще си видя дали и как ще се свърже с детето ми, че много психолози са генералисти, а като дойде до специфичен проблем и общи неща не работят.

# 591
Отиваш в супердок.бг. Там избираш детски психиатри и ще излезе. Можеш и директно да й напишеш името в търсачката. И си запазваш час.

Аз сега съм запазила час при една психоложка в този център. Имам препоръки за нея от други, но лично ще си видя дали и как ще се свърже с детето ми, че много психолози са генералисти, а като дойде до специфичен проблем и общи неща не работят.

Ще бъда благодарна да споделите мнението си за психолога.

# 592
  • София

Най-близкото име е Здравка Янева

# 593
ОМГ, да. Здравка е. Извинявайте. В телефона съм я запазила като др Янева и не знам защо съм я прекръстила на Дафина.

# 594
Здравейте, ние с жена ми имаме същия проблем с нашето дете.Момче на 2години и два месеца.Детето ни тръгна на държавна детска градина преди 6 месеца и от тогава отказва да яде(преди детската си ядеше почти всичко), буди се нощно време за по 2-4 часа ,като също има моменти с истеричен плач.Още няма ясно изказана дума и все повече си мисля че е хипер активен.Прави ни впечатление,че детето почти не  общува с останалите деца,а си играе само, като се фокусира върху нещо и е като зомбиран.Ако решим да му отвлечем вниманието започва да се тръшка и по никакъв начин не можем да го прилъжем с нещо друго от това което то иска.Ходихме при психоложката в детската градина,но там си говорихме само общи неща и ефект няма.Моля ви ако сте се сблъсквали с такъв проблем кажете как сте го разрешили или ако познавате специалист който е помогнал на вашето дете  подайте контакт.Ние сме от София.Предварително благодаря!

Доста време се е минало, откакто това е било постнато, ще ми е интересно, ако родителят види това да каже как са се развили нещата? Без да поставям диагнози това ми звучат като симптоми на аутистичния спектър.

# 595
Търся добър психолог-невролог за сина ми - на 15 г. е - Пловдив
Д-р Николай Попов, детски психиатър, има си кабинет и екип ( детски клиничен психолог, логопед), в Пловдив на ул. Скопие N 98
тел: 0897967270

Исках да попитам работи ли със здравната каса?С направление от Личен лекар?

# 596
  • София
Здравейте,
Търся наистина добър специалист ранно детско развитие за град София - не за еднократна консултация, благодаря!

# 597
Здравейте,
Търся наистина добър специалист ранно детско развитие за град София - не за еднократна консултация, благодаря!
Проф. Ваня Матанова Институт за психично здраве и развитие.

# 598
Здравейте, моля за мнение и препоръки за детски психиатър в София за дете в тинейджърска възраст , което има проблем с храненето, нещо като хранително разтройство - храни се само веднъж на ден . Чета мнения за д-р Елена Михайлова , д-р Гергана Кайрякова....или някой друг лекар, който би бил най-полезен в случая.

# 599
Здравейте, моля за мнение и препоръки за детски психиатър в София за дете в тинейджърска възраст , което има проблем с храненето, нещо като хранително разтройство - храни се само веднъж на ден . Чета мнения за д-р Елена Михайлова , д-р Гергана Кайрякова....или някой друг лекар, който би бил най-полезен в случая.
Потърсете д-р Милена Русанова.

Общи условия

Активация на акаунт