АПРИЛчетата гонят есента и чакат с нетърпение снега!

• 14 494
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!
aquariel-ке разписвам се  Hug

Цитат
И Кристея не е от най-ящните. Изяжда най-много цяло пуре на Хип 120 гр.....
Ако Кристея не е от ящните Даниел незнам какъв да го нарека... newsm78 при него яденето е половин бурканче на Хип,около 60гр Peace след което си иска цокането!Все още нямаме заместено ядене!Признава само плодовите на Хип и едно месно с пиле на Гербер Peace
Дидиморке аз ще ти отговоря ,но незнам ако ме питаш по колко пъти на седмица ще ти отговоря-0...ако питаш за месец...броят се на пръстите ми на едната ръка Tired
Лурдес незнам какво да ти кажа Rolling EyesАз днес купих един чай на Хумана,който регулирал съня,хипер успокояващ!Като накарам Даниел да го пие ще ти кажа има ли файда от него Peace

нашето пътуване мина добре,хареса си столчето! На отиване и на връщане си удари по един едночасов сън..удобно му е! Ей го

# 106
Goldie браво на Дима че няма вече температура, ще видиш колко бързо ще оздравее  Hug Благодаря за комплимента  smile3525

Трябва да питам педито за таз възглавница  newsm78

Маги май вече не е толкова важно да не се дава добавена захар, стига да не е редовно, и аз дадох за 1 път пюренце със захар онзи ден  Peace (брех и аз да изкажа мнение по захранващите теми  Mr. Green)

Браво Веси, разбирам те идеално какво ти е било с детенце което не ще да яде, и ние сме така. Браво за успеха!

teoileo не се ядосвай , нали ги знаеш мъжете кви са...не си струва.  newsm29 ritnik buria

isane търпение мила, ние повече от 100гр никога от нищо не сме изяждали  Sneaky

Sise за яденето сме абсолютно същите, 60 гр и иска цок, само онзи ден изяде 100гр манго по изключение и аз не и предложих да цоца. newsm78

Ауу щях да забравя - имаме си племеничка , 48см, 2950гр, казва се Камелия . Я кажете ако майката е първа братовчедка на Васко, ние чичо и леля ли сме или вуйчо и вуйна  newsm78

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 22:46 от Aquariel

# 107
Elena_draganova – много се смях за случката под душа – и мен ме е “срам” вече да се събличам пред Елица – като ме види “по без бански” (както казваха племенниците ми) и почва да мучи и да рита към гърдите ми – като докопа нещо – точно каtо биберон го насочва към устата си...млеконадойна ви казвам...
Веси – давала съм досега (с готови пюрета, най-вече на Сънвал): магданоз, целина (керевиз), мащерка, босилек – всичко понася добре. Peace В домашни пюрета съм слагала и риган, джоджен.  Мисля утре лют червен пиер да пробвам hahaha
Голди – радвам се, че Дима е добре!!! Мирка – честита ти племенница – ама това с лелите и първите братовчеди...малко в повече ми дойде – като логическа задача един вид...
Днес бяхме на консултация – нали сме отчетни все пак (както казва ВаняМ) – на 7 месеца Елица е 6480 г ио 66 цм. И – забележете – изяжда всеки ден по около 190 г пюре (зеленчуково) и след това МНОГо суче (ама много) и вечер – по половин-една чаеа чаша каша и след това пак МНОГо суче (нямам заместено хранене) и суче в около 21, около 00 и после чак в 5, като в 1 и 3 пие шипков чай...и въпреки това ядене – 6,5 още нямаме – е, ами дупка ли има това дете, не знам вече!!! Пупупупу кажете!!!

И да ви питам – някои мами – като Емма напр не ми се вясват пред погледа...и тъй като миналата седмица изпуснах нщо форума от контрол...нещо италианско пак ли се е вихрело??? Нали няма никакъв др поблем???

# 108
здравейте! да се отчета и аз по никое време ooooh! нямаме ток огромна част от времето! полудявам вече #Cussing out

малеее, голди Cry Стискай зъби и дано скоро да ви мине Praynig Целувки за малката сладка Дима Hug
Само подпитваше от време на време няма ли да я изака Joy Сега обяснява на Дима как един ден баба Яга ще и глътне залъгалката Crazy
rotfImbo

за заведения - нямам скрити козове с незадимени заведения Sad Ходя по разни тип Уго, Дивак и тн и ако видя, че не е запушено - сядам. Ето онзи ден в Онда беше адски запушено и макар че искахме да седнем се отказахме. Днес, в друга Онда беше ОК. Малко бинго е работата Confused

за запека - оправихме се с любимита тиква Simple Smile Вие как давате моркови, че вече ме е страх... Thinking

несинеси, честити ви зъби Hug Кога ще се видим пак?! Naughty

секс - не сме много редовни по принцип. Към 1 път седмично. Но пък вчера се отчетохме 2 пъти за деня bowuu

никито, и преди съм писала, че Ава си смуче палеца. Тамън се беше поотучила и дойде ред на зъбите. Тогава почна съвсем да злоупотребява с палчето и й дадохме биба. Много е смешна с бибата щото не знае какво да я прави и никога не я смуче, само я дъвче. Но пак чеше нещо. Сега смуче палеца само ако е много нервна, ако й се спи или ако е гладна. Надявам се да нямаме лоши последици Praynig

Ава засега яде само зеленчукови пюрета, между 60 и 100 гр на ден в зависимост от настрението. Утре трябваше (ама не е ясно дали ще сме) на консултация и ще вкарваме и плодови пюрета, и допълнително ядене. Майка ми я храни много по-лесно от мен. Предполагам, че знае, че аз ще й дам да суче и ме работи Crazy Иначе суче на всяко ядене освен на това с пюрето.

ритка, успехи! нали ще продължаваш да ни следиш и след януари? Naughty

# 109
Привет !
По въпросите за зъбоникненето то мнението на детските стоматолози е че това е физиологичен процес и НЕ БИ ТРЯБВАЛО да има температури !!! НО води до спад в имунната с-ма и леки други настинки или инфекции провокират темперятурка! Така че има ли детето темп. особенно над 38 гр.и то не еднократно  НЕ ВЯРВАЙТЕ че е от зъби!!!! Виж нервност хлечене и т.н. по е възможно! Най вероятно има някаква настинка или нещо вирусно което не се забелязва, по лошия варионт е инфекция  Confused

А сега да ви се опрала че Ива отново ме е просмукала яко и имам рагади Twisted Evil да му се невиди! При всичкото ми желание да кърмя взех да размислям по въпроса, откак месец вече постоянно имаме проблем! Та ще ходя днес да се иследваме за гъби!

Чавка ми е изпила мозъка навремето, да знайте, ей!!!

Joy hahahaХа ха много се смях! Ама добре че ни изпила чавката мозъка че няма да ги има съкровищата ни !
По въпроса за мъжете много ме кефи синтенцията на Емма в подписа/къде си бре не мога да я цитирам по памет/ !

Васи, нали уж на индукционните котлони ставали всякакви генджери с плоско дъно без алуминий? Аз се бях засилила също да си взимам такъв  Thinking

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 09:13 от veni-b

# 110
Goldie браво на Дима, айде дано да няма повече тревоги около нея.  Praynig

magi уж не трябва да се дава захар, ама още в родилния препоръчват подсладена водичка. Аз затова засега смятам да я караме на домашни пюренца, поне знам какво й слагам.  Peace
Това е само в началото, докато карат жълтеница, не знам защо, някоя знаеща мама да се изкаже

# 111
3дравейте априлки,

маи наистина сте трябва да "минавам" по честичко оттук. Коментирате теми, които живо ме интересуват в момента, нали мамите от майския форум, в които по начало се подви3авам са малко по на3ад във времето  Embarassed

Теоилео, ра3бирам те добре. Бих могла да ра3кажа туи онуй ама няма смисъл да се ядосва човек отново и отново. В началото очаквах, че мъжа ми сте има почти състото майчинско чувство като мен  ooooh!. Да ама сега съм наясно, че един мъж не може да бъде майка и няма вродено чувство. 3начи трябва максимално да му се помогне или поне така да бъде, че да не пречи...

# 112
Да ама сега съм наясно, че един мъж не може да бъде майка и няма вродено чувство. 3начи трябва максимално да му се помогне или поне така да бъде, че да не пречи...

smile3521

Lale32, обаждай се като наминаваш..., споделяй и твоя опит...Да са ти живи и здрави сладурите!

# 113
Здравейте мамчета - сладуранчета и малки смехуранчета!  Heart Eyes Hug Мноооооооооого ми липсвахте, ама честно си признавам....  Cry Останах изневиделица без комп, че нещо сдаде багажа и го лекуваха.  Wink Ама сега сме тука и ще ви следим отблизо  thumbsup

Сега искам само да почерпя, че вчера имах ден рожден  smile3510 и "порастнах" ooooh! за моя нерадост/ с още една годинка...   party023 Ето и по едно за блясък в окото
Честито на всички, които са имали повод да почерпят през последната седмица!   bouquet
ЧРД на Акварелчето, че нали и тя ми е скорпионче /на патеричка/ Wink -Мирка да си жива и здрава, много щастлива и цял живот обичана!!!   bouquet Hug Heart Eyes

Връщам се да ви изчета, че после и да се отчета....   typeuu

# 114
  • Добрич
Добро утро!

Хиксита,да си жива и здрава! и да се навърташ наоколо newsm51 newsm51 newsm51
Подарявам ти една зъбата усмивка

Отчет от нас-8500г и 74 см(май нешо ни излъгаха предния път с 75см,няма как да се смаляваме Joy) и минаваме на сироп за апетит с витамини,моето дете отказа тотално да яде ooooh!

# 115
Хикси, честито на патерица Hug

Лале32, привет! Я сподели малко повече за живота с близнаци Grinning

Ава от 2 дни има моменти, в които пищи. Много трудно заспива и е с резки промени в настроенията. Няма темп, слава богу. Подозирам зъби ама такива няма още та се чудя да се притеснявам ли? newsm78

# 116
Хикси ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН (и аз на патеричка ),  пожелавам ти да си жива, здрава и много щастлива.Всичко най-хубаво на теб и семейството ти  Heart Eyes

Благодаря ти Скорпи за патеричката  Mr. Green Hug Радвам се че си пак тук Wink

Малиии тоз Борко, ще го изяммммммммм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Габа и изтекоха очите  Joy

аз снощи пак не сме спах много, много  Tired гледах досиетата до 3, тъкмо заспивах  и Габа се събуди, после се събуди пак в 5 и 7 и се зомбирах ви казвам вече.
Лале добре си дошла сред нас, много са ти сладки бебчетата    bouquet

[/color]

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 10:58 от Aquariel

# 117
  • София
Момичета, мамчета на мъже, моля помагайте, ако сте се сблъсквали с подобно нещо  Praynig . Значи: онзи ден забелязах че на малкия кожичката на пишлето в горната й част е зачервена и като протрита. Днес при забелването протритото чак пусна кръвчица, като нацепенко стои. Педиатърът ни го няма за да ме консултира, а аз не зная какво е това. Малчо не го боли, поне не дава признаци. На някоя от вас случвало ли й се е това? Още не сме се забелили изцяло, даже май според мен няма кой знае какъв напредък де. И още нещо да попитам: над пишлето имаме едно подпухнало местнце като дъгичка, доки каза че е "слаба работа", ама за какво става дума така и не обясни. Благодаря ви предварително   bouquet

# 118
Здравейте мами Simple Smile
Верчо, пробвала съм със залъгалка, но изобщо не се и опитва да я суче..за разлика от сочния й ляв палец. В тази връзка: на нас таткото ни е левичар, и аз се опитвам да установя малката каква е, но не мога: суче си само левия палец, но пък много движения ги прави определено с предпочитание с дясната ръка, хм, много ми е интересно какво ще излезе малкото диване Simple Smile

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 09:34 от Анонимен

# 119
брей, защо е толкова малка снимката?
(извинявам се, вече я махнах снимката, исках само да ви я покажа, но не и да си седи в нета, а пък сега не ми дава да си изтрия този пост..) Simple Smile (тези, които четат по-късно темичката ще има да чудят какви ги пиша...)

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 09:46 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт