Днес е свети Мина, ако някой празнува имен ден да му е живо и здраво името. По ТВ-то казаха, че дори името Митко празнува днес

helenblondy, добре дошла в отбора на финните мадами. Взех да се притеснявам, че само ний сме така, но за успокоение вий и Кристея на Исане /за разлика от нашите, тя не хапва толкова/ е със манекенски размери. И ний ядем много, пък качваме малко. Доки го обясни с голямата й подвижност. Има логика в думите й, щото тя стои на едно място единствено когато спи, иначе е пълен абсурд, дори и когато е в ръцете ми почва да се катери като алпинист нагоре по мен или който и да е.
Емма, какво се разболяхте? Явно сте били на консултация, дай по-подробни данни. Нашия белег на рамото също го няма, и нас ли там ще пратят, нали уж между 6 и 8 трябва да се появи или нещо подобно беше. Какъв стол купихте на Сами?
Има ли и други бебчета без белег на рамото от БЦЖ ваксина /май така се казваше, но може и да съм се объркала/
Мирка, много гадно това с пюрето. Аз веднъж намерих мой в домашното, ама поне знам че си е мой

Да се оплача и аз от една каша на Хумана. Имах големи очаквания за нея, но.... се оказа много гадна и дори стана на вълци. Става въпрос за праскова и маракуя - не мирише нито на едното, нито на другото. И на вкус на нищо не ми блъскаше