АПРИЛчетата гонят есента и чакат с нетърпение снега!

• 14 498
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
Айде бе,Галиво, що да не се развилнеем , то иначе глей каква скука ! hahaha

На мен пък не ми се чете само за наакани пампи, кой колко ял,колко пъти пръцнал и колко зъба има. Naughty  Все пак сме жени,трябва да има малко веселба в кокошарника / развъдника за скумрии ( сладката ми Емма ) , то иначе е егати тъпнята.

# 166
Ами за секс да поговорим - че там май всички сме в кюпа...всяка сподели "1 път седмично" - еее, ама то сякаш сте се уговорили...ами аз как да се провикна сега: "по 2 пъти на вечер"  bowuu bowuu bowuu Шегувам се, за съжаление...+ 1 път сутрин Joy

И исках да ви питам - след 2-3 седмици мисля да пробвам с попара - та:
1) какви сухари
2) какво сирене
3) какво масло купувате

...ако изобщо купувате - и ако не си го забърквате в маслобойната в задния двор от биокравата Събка...

Особено за сухарите ми  е много интересно, защото съм чувала, че от страия (мухлясъл) хляб правят сухари...има ли напр. Сухар-Плазмон или квото е там newsm78 И един съвет - някои доктори препоръчват попара с липов цвят - НЕ СИ КУПУВАЙТЕ ЛИПОВ ЦВЯТ!!! Нали сте виждали как ромите метат покрай бордюрие липов цвят (1/3) + прахоляк (2/3) - колкото и да се вари след това...ако нямате набран (от биолипата, където връзвате биокравата Събка в задния двор) - не си купувайте от пазари и магазини!!!

# 167
- НЕ СИ КУПУВАЙТЕ ЛИПОВ ЦВЯТ!!! Нали сте виждали как ромите метат покрай бордюрие липов цвят (1/3) + прахоляк (2/3) - колкото и да се вари след това...ако нямате набран (от биолипата, където връзвате биокравата Събка в задния двор) - не си купувайте от пазари и магазини!!!

УУУУУУ, е как може пък сега! Аз оня ден реших да разнообразя менюто на детето и вместо попара с гола водА, спретнах попара с липов чай, опретно закупен предидущата вечер! И сега кво? Да го фърлям ли цвета newsm78 Напролет ша са изкатеря по някое дЪрво (дано съм отслабнала достатъчно, че да не се одървя) да бера собственоръчно.
За сухарите - купувам Goldies
Масло - купувам едно фрьонско безсолно (утре ще ти кажа как се казваше, че ме мързи да ида до хладилника )
Сирене - едно на Лакрима, с една биокрава отпред

Бе аз що ли не си лягам newsm78

ПП Понеже наглеждам и мартенските мами, че нали сме мартенче. Една мама там вече чака второ бебче през лятото. Коя от нас ще повлече крак?

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 23:43 от Lassi

# 168
Ласи много си хаплива напоследък!Да ти кажа и мен лекинки ми намириса на старите спорове ето защо:
Цитат
Айде стига вече с тия,че кърмата се усвоява по-добре от организма и тн! Милена не ми се е оплакала досега,че усвоява трудно млякото си,ама ще взема да я разпитам по-подробно!
Нали уж "спорихте" за жълтеницата и педиатрията,а не за кърма/Ам  Thinking

azvasi кви престилки???Аз до печката не припарвам Grinning имам си мъж-готвач!
helenblondy и аз се каня да му правя попара заредила съм се с онези  сухари...как бяха  Thinking Goldies взех извара и дотам..чакам някой ден сина да се събуди по рано от 10 часа та да му направя попарата...не,че бързам де Grinning може и да поизчака не е толкова спешна!
Не се притеснявай,че Елица-хубавица е ниска....моя син и той е 66см Grinning има време ще пораснат ,ще станат умни и високи!

# 169

...ако изобщо купувате - и ако не си го забърквате в маслобойната в задния двор от биокравата Събка...

rotfImbo

# 170
Ей точно щях да питам дали можем да правим попарата с липов чай. Аз само такава съм яла като малка и много ми харесваше. Добре че имаме домашно набран от нашата биолипа  Laughing

rocobaroco3, добре дошла отново.  Бързо да се оправя детенце и да забравите тези антибиотици. За този Клацид нищо не мога да ти кажа, освен че майка ми го пи миналата седмица.

Лека нощ

# 171
m_a_g_i_vs
едно пиленце ми каза че ще ни идваш на гости в Плевен за 1 месец.
Ще те чакаме
И да питам нещо -кога се проверява тази ваксина с белега.Моята лична ми каза че до годината няма повече ваксини и ако нямало нещо наложително да не ходим на консултации че и без това бил сезона на вирусите.
Пак ли аз трябва да я подсещам

# 172
Цитат
и какви теми да отпочнем, та да съберем аудитория?

eто предизвикахме интерес PeaceГледай колко хора са горе на линия и гледат сеира Grinning

# 173
  • Бургас
Хайде и аз по никое време Crazy
Гледам и тука пак искри прехвърчат Thinking В ИБ се хванахме за косите, в чата също и вече си мисля, че е някакъв общ вирус за постоянен ПМС, ама доста от вас тука още не са на дневен ред с циклите newsm78
Ние спряхме антибиотика, дано не стане по-лошо; просто до следобед обривът обхвана цялото телце и не мога да рискувам; не можем да го сменим заради риск от влошаване и ще караме само на сироп за кашлица, вит.С и противоалергично Tired
За попарата, че смятам тия дни пак да пробвам - Сухари взимам обикновени Голдис в червена опаковка; Сирене овче на Маджаров, щото това си ядем и масло не му знам марката някакво немско с едни маргаритки на опаковката hahaha, щото пак това си купувам за вкъщи, понеже аз готвя изключително много с масло / да видим как ще изкарам постите Crazy/
Сексът е обект на големи дебати у дома, аз си мисля, че си повредих нещо мъжа с тия години тормоз секс по график, изчислен до минутата Whistling, но се надявам нещата да се оправят скоро, иначе ме пишете и мен в списъка на дядо Коледа за подарък бяла риза с въз дългички ръкави Joy
Еееееее, 5 нови отговора, пуснете ме де Praynig

# 174
Sisee, това не е моя реплика!!! Не ми приписвай чужди думи, моля, моля!!! Аз коментирах само изказванията за учебниците и съдържанието им!
Не знам дали съм хаплива само напоследък - май винаги съм си била такава - аз съм много директен човек, не увъртам - на който не му харесва - да не чете!

Цитат
и какви теми да отпочнем, та да съберем аудитория?
eто предизвикахме интерес PeaceГледай колко хора са горе на линия и гледат сеира Grinning

Значи никой не скучае тази вечер! Целта е постигната, целта оправдава средствата Laughing

# 175
Много мами се отказваха  да пишат в последно време , изглежда наистина форума натоварва, вместо обратното  Sad  Честно казано и аз го чувствам. Опитах се да говоря за филми, музика и тн.Както и да е Wink

Аз липа си имам от мойта бабка- да ми е жива и здрава  Party
Мисля да взимам сухари  Голдиес или плазмон
сирене- ще питам педитУ Wink
масло- също.

азвази кви 5 лева, кви престилки те прихванаха  Joy

Я кажете сега, вярвате ли в духове и тем подобни- НЛО-та и УФО-та : Разкажете историй, дайте снимки и тн!!!! Аз имам доста пикантни такива  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ето ви една снимка (снимана е това лято в една църква в Батак) , кажете това бялото петно дето все едно "излиза" от прозореца, не ви ли е странно.  newsm43 bishop Все си мисля че може да е замацване на обектива или нещо др, ама само на тази снимка го има, на другите не  newsm78 Shocked Mr. Green

# 176
ей я всички марш в леглата
 ето вече чувам половината бебоци са се събудили за поредната доза хапване а вие още не сте легнали
Айде лека от мен и

# 177
Цитат
Sisee, това не е моя реплика!!! Не ми приписвай чужди думи, моля, моля!!!
Знам,че това не са твои думи,не ти ги приписвам,на reiana са Peace
Това е хубаво,че си директна,щото и аз съм такава!Така и трябва да бъде,но понякога хапеш да знаеш...не,че аз съм усещала зъбите ти,странично наблюдение Grinning
Цитат
....на който не му харесва - да не чете!
на мен ми харесва и чета Peace Явно не само на мен,защото ето и Голди го усети:
Цитат
Еееееее, 5 нови отговора, пуснете ме де
съживи се форума тази вечер!

aquariel какви са тези теми дето ги подхващаш в този час,айде стига моля те!Да не се крия и аз под стола..най-добре да ходя да си лягам!На въпроса ти: Вярвам,че не сме само ние във Вселената Peace

# 178
И аз вярвам,че не сме сами,ама това петно баш на зацапано ми прилича.
Не ми се връзва с физиономия на дух!
Айде лека от мен !

# 179
Aquariel, много ми е любима тая тема! Сподели някоя интересна история - и аз имам разни преживявания! А за Батак не бих се учудила- там е наситено с толкова лоша енергия, че.....

Sisee, Hug

Дороти, то може да не му е физиономията на духа, а някоя друга част на "тялото" Joy

Общи условия

Активация на акаунт