АПРИЛчетата гонят есента и чакат с нетърпение снега!

• 14 482
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
Мами,честно да ви кажа, спорим не спорим, дали нашите доктори (в частност педиатри) са на ниво или не, ама като се разхърка нослето на някое от нашите съкровища, все на тях разчитаме. Не ме разбирайте погрешно, но моля за малко повече уважение към тази професия, която спасява човешки животи  Peace Казвам го, защото през последните месеци, баща ми претърпя 2 операции-едната от които животоспасяваща, племенницата ми също беше оперирана и оздравя след като близо 2 години се борихме за живота и. Оздравя, благодарение на българските доктори, чиято компетентност непрекъснато се подлага на съмнение. От тогава всеки ден благодаря на Бога, че е добре и мислено изказвам благодарност, към човека-българския доктор от Варна, който я спаси Praynig Не казвам, че всички са идеални, че не грешат понякога, но на тях дължим много  Peace

Голди, въпреки, че не съм писала, следя в детайли проблема с Дима. Лоша работа е това с алергията към АБ. Мила, надявам се бебка се оправи по-бързо и да забравите що е болест  Hug

Ема, радвам се, че писа  Hug Ти внасяш особен колорит във форума   bouquet

За секса, тъкмо стана страхотен, даже много по-хубав от преди да забременея и родя, мечта ви казвам,  и ми казаха за раничката и еветуална киста на яйчника и отиде коня в реката.... Нямам желания за нищо - чакам си резултата от цитото. Знам, че се лекува всичко това, но ми е кофти и не ми е до о.....зми.

Целувки.
Много неща има още, но съм изморена - сори мами, ама като не се занимавам с Боби поработвам по малко и така  Wink

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 00:14 от Vanyivan

# 181
Здравейте пак!
Ма да бе Иве,тоя д-рБобев за нищо не става! Joy И вземи го поприбери малко тия големи,остри зъби,че вече си като големия лош вълк Heart Eyes
Сиси,щом съм го написала,значи е имало причина! Отново имаше реплика,че кърмата се усвоява по-добре(повярвай ми специално от тази тема ми е вече до немай къде)! Аз точно хич не държа да се подхваща отново и отново,обаче когато някой пусне подобен коментар му отвръщам ,за да се усети,че и другите бебета не са за изхвърляне и да се усети,че някой би се засегнал! Peace
Голди,ужас-може би е по-добре,че сте го спряли,не и трябват на Дима и допълнителни проблеми! Hug
За секса-абсолютен пас съм вече бая време(по обясними причини)! Понякога ми идва да налазя горките случайни минувачи hahaha
Милени,одеалцето е страхотно,пак много мерси Hug
Хелънче,правя попарата със сухари на Хипп,масло Президент и нискомаслена Дунавия Peace
Акварел,аз по-скоро вярвам в някакви зли сили и вампири,но не и в НЛО! Ти имаш ли някакви странни случки?

# 182
  • Бургас
Оф, нещо напоследък все безсънни нощи карам и пак се разбърборих Crazy
Азваси, не ползвам престилка и в резултат домашните ми дънки са в нов десен от соса за спагетите тая вечер hahaha
Ванче, кистата разбра ли се каква е точно Thinking На мен раничката не ми пречи засега на секса, то и кво ли ми пречи, ама никой не ми уйдисва на акъла Whistling
Рейана, само дано закрепим положението, че иначе минаваме на пеницилин след няколко дни /да се изчисти от зината/ и ако е на инжекции няма да ни мърда болницата, иначе няма кой да и ги слага Tired
Акварел, аз вярвам, че не сме сами като Сисее, но някак вярвам и в живота на душата след смъртта /този въпрос много силно ме вълнува Embarassed/ Имам две случки от първата си бременност. Докато бях бременна с Илчо починаха дядо ми и най-добрата приятелка на майка в период от 20 дни. Месец преди да родя сънувах приятелката и. Сънувах мястото, където катастрофираха и че тя ми подава един плюшен мечок за бебето. Седмица го сънувах този сън и накрая реших да споделя с майка като я предупредих да не казва на никого. Тя, обаче, казала на мъжа на въпросната приятелка и човекът ми изпрати едно плюшено мече. Последно я сънувах два дни след това и ми каза "бебето има играчка вече". Минаха 7 години и Илчо все още спи с това мече, а почти всички останали играчки заминаха. Преди не вярвах в такива неща, но това просто ме обърна; повече не съм я сънувала жената. А като родих Илчо постоянно сънувах дядо ми /значи той беше Илия и мислех Илчо да е Илия, защото е по-традиционно, а на баща ми името е странно, но като почина, майка не ми даде да го кръстя така, въпреки че щеше да е на баща ми, а не на нейния/, който казваше  - риба ми се яде и на името ми не даваш. Казах на майка, оказа се, че баща и много е обичал риба, а откакто е починал, никой не е подал рибно ястие за него. Та тя изпече риба, подадохме на съседите, аз ядох и кърмих бебето и повече не сънувах дядо си. Не знам внушение ли е какво е, не мога да си обясня каква информация съхранява и проектира човешкият мозък, но за мен вече има необясними неща Embarassed

# 183
Добро утро!  Heart Eyes
Благодаря на всички за пожеланията и за зъбатата усмивка Нана, много ме израдвахте!  Heart Eyes Hug Grinning
Гледам снощи пак е било интересно тука...  Wink
Сега ще бягам, че дзверо е гладен и само скимучи.  Mr. Green
Ей ви по едно кафе    food010 и парче за събуждане Gazolina    .
Бисе влизай в час по музика моментално!  Laughing

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 08:36 от hiksita

# 184
Добро утро ви гугутки мой,
ей човек да не иде на кино братче,вие изписахте темата,ама много беее,така трябва така трябва от време на време да се сдрусваме че да е по -интересно,вчера щях да ви пиша че е много тегава обстановката у форума,а пък вие сте я поправили,И са да няма сърдити и обидени ,че ше ви бия всичките.Една по една тук всеки ден поне по 1 пост ,щотооооооо иде баба меца. И тез дето се лекуват от тая болест форума,и те да не се измъкват,ние ще им дадем лекарство те да додат само,За ВаняМ,Ценителката и Емма говоря. И аз питах за секса ама малко ме отсвирихте,явно ви се беше насъбрало,айде сега давайте Честно и откровенно отговори и да няма хър мър,иначе за протокола ако се случи в седмицата един път се радвам,че той моя мъж се прибира като спаружена царевица от работа,толкова е изморен,къв секс братче.И по тоя повод да ви кажа една случка на едно познато семейство:развихрят се те през нощта,правят квот правят,обаче малчугана се събужда,гледал гледал да разпознае кой кой е в тъмнината,накрая му омръзва и пита"Абе който е отгоре да ми даде една чаша вода че съм жаден".
 Нанаа много убав тоя твоя Борко ,пу пу пу.. Я кажи кво ядеш с тоя дюкан че вече изфирясах,мозъка ми съвсем загина една манджа не мога да измисля.То да беше една добре ами аз трябва да готвя за мъжа ми ,за Калина и евентуално за мен накрая. Престилки не нося.
 Сисее нали знаеш че са си гаджета с твоя Дани калпазани и С фИл на Стефла,ама ти нема да му казваш за Фил,да не вземе да сее обиди.
  Акварелка- и аз незнам в кво вярвам,ама колкото по-малко филми си вкарвам в главата толкова съм по- спокойна,Но не не сме сами на тая земя,и в главата ми не съм сама ,ама това е отделен въпрос.Странни случи май нямам ,обикновено търся с нещо да си обясня случващото се.А по повод снимката мисля че е отажение на светлината от иконите .Въпреки че аз имам снимка в Църквата на Свети Димитър в Солун,до гроба на светеца и съм излязла все едно имам ореол,ама нали нося тва име,кво очаквате вие.
 Хелънче- Еленке -Зеленке за попарата сухарите са ми Гудис,Маслото е бг и сиренето е незнам каквото ми падне вече,просто го изкисвам и гледам да е по-хубава марка.
 Това и аз го гледах за пилетата и пюретата,то вече нищо не е сигурно в тоя свят ,и животните и растенията ги блъскаме с всевъзможни стероиди,анаболи и хормони и прочие,че вие къде сте виждали толкова големи бутчета иначе, ама нали съм си от село гледам да и предлагм на малката домашно производство поне яйцата и някой зеленчуци.
 Ох много дълго стана,ако съм пропуснала някой да ме извинява по -късно пак ще се отчета.

# 185
Ех момичета кокичета, добро ви утро. От къде да знам за престилките от къде ми хрумна....от въпроса за секса сигурно, не сте ли се преобличали, ей таквиз щуротии не са ли ви влизали в главата. Не за готвенето, то и аз съм омазана и все в дупарата се бърша и имам постоянно две ръце отзад все едно някой ме е машаллосал.
За попарата- сирене- местно някакво, сухар и аз от онзи в червените опаковки, масло, президент като има, а ако не каквото има в къщи.
НЛО- мисля че има, доказателства нямам:)
Духове.....знам ли и аз. Преживявания съм нямала. Снимковия материал.... Истината е някъде там( кой каза че е гледал новите досиета Х).
По повод наченатия спор за кърменето- наскоро някой да е минавал от кърма на АМ, да сподели с бедната ми душа как се справя?
И последна споделянка- много ми се спи, ейййййййй, ама мнооооого. Детето мрънка до мен тази сутрин, аз не мога да си отворя очите, ужас!
Айде хубав ден!

# 186
Сиси,щом съм го написала,значи е имало причина! Отново имаше реплика,че кърмата се усвоява по-добре(повярвай ми специално от тази тема ми е вече до немай къде)! Аз точно хич не държа да се подхваща отново и отново,обаче когато някой пусне подобен коментар му отвръщам ,за да се усети,че и другите бебета не са за изхвърляне и да се усети,че някой би се засегнал! Peace

Янче, мила, вчера ти звънях за разходка около Ритуална, но ти беше изключен телефона. А по горния въпрос много ми е мъчно, че така се получава:( Едва ли някой е имал за цел да засегне другия, напротив. Майчетата на кърма също имат техните притеснения за бебчетата. А тази реплика ги успокоява, когато не акат по-дълго време. Грам друг смисъл няма в това изречение  Hug

Галя, радвам се, че се появи Hug. От много време те дебна и все те няма:(

Мирка, вярвам в разни такива неща, да. Особено в прераждания. А нали наскоро излезе новина, че Ванга била предрекла, че САЩ ще има черен президент и мъжо след дълго размишления заключи, че "извънземните са отвлекли Ванга като малка, преди да ослепее" и тя затова ги знае тия работи Joy
И да си призная, че ужасно много ме е страх от тъмното Sad

# 187
ааа, и мен ме е страх от тъмното...да ви споделя пък аз, че вчера в това столче (Чиполино Гранд Комфорт) - което е облицовано с промазка 9нещо като мушама) Елица мърмори-мърмори и най-накрая (седяла е не повече от 10-15 минути докато вечеряхме - за първи път) - та най-накрая я вдигнах и цялате беше плувнала в пот...главичката й - все едно къпана...и пак малко се ядосах - ами направете едно нещо като хората бе, джанъм!!! Или в Елица е проблемът? Вашите потят ли се в тези столчета???

И мерси за отговорите за попарата!

Айде на разходката!!!

# 188
Мамчета, имам хубави новини - резултатите ми са добри, раничката ми е 1-ва група, т.е. ПАП1  newsm78 Незнам дали правилно съм го написала, но ми олекна на душата  Simple Smile Сега си чакам и микробиологията, която докторката ми каза, че според нея също ще е ок, но все пак си чакме. ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕх, май ще се бърка кекс пак.

А какво стана с другите мами, които още е бяха ходили на доктор?

# 189
helenblondy Даниел има същия стол и стои в него дълго време,но никога не се е потил  ThinkingВие колко градуса държите във вас?Елица уж няма много коса..що така?
Vanyivan радвам се,че не е много сериозно положението Hug Спокойно ще има секс,а ти го беше отписала Grinning

# 190
Еее, Ванче - супер си!!! Браво - айде сега пак на невероятния секс  Joy hahaha Joy  newsm23 моите цитонамазки винаги са били ПАП2 - така че резултатът наистина е супер!!!

момичета - хайде, 6 месеца мнинаха (след раждането) айде на цитонамазките...че то и мен ме мързи де...

За Манту-то - защото няколко момичета питаха - значи, след раждането още в родилния дом се прави ваксина за туберкулоза. Винаги се прави на лявото рамо. Между 7-ми и 10-ти месец се гледа, дали има белег на лявото раменце (може и вие да не го виждате, но лекарката да пресени, че има инфилтрат - т.е., че има!). има 2 варианта:
- имате белег - не ви се прави проба Манту между 7-ми и 10-ти месец
- нямате белег - между 7-ми и 10-ти месец ви се прави проба Манту. Прави се на лявата предмишничка, от вътрешната страна. Вкарва се съвсем малко разтвор подкожно и веднага се получава подутинка, колкото габърче. (Елица почти бне плака - измрънка за 2-5 секунди - явно не боли, донт уори!). После се отчита след 72-я час - отчита се с линийка големината на инфилтрата (демек - на твърдия оток, а не на зачервяванео) - и според тази големина се преценява, дали да се прави повторно ваксина за туберкулоза  или не. Това е в кратце. Обикновено като се отворят разтворите за пробите манту - се викт всички бебета за Манту -з ащото опаковките с апо-големи - т.е. много е вероятно лекарката да ви извика специално за Манту в определен час и там да чакате с др бебоци или по-големи деца за манту. Нарочно не съм пислаа цифри и размери.

# 191
  • Добрич
Добро утро!Моето слънце спа до 8.30,аз го отдавам на това,че вече не се сеща да яде и просто спи.

Акварелче,благодарим за комплиментите,сега и ние чакаме снимка и ние да изплакнем окото GrinningАааа,сега виждам,че сте се отчели с малката сладурана Grinning..еее,ние ще чакаме и по разголени снимки Hug

Потресена съм от находката в пюрето #Cussing out
И кои се оказаха тези пюрета с хормоните не е ясно Thinking
Вени,сиропчето са казва "киди фарматон",витамини има вътре,но много отварял апетита и доста мами споделиха ,че са доволни.На мен ми го предписа педиатъра,защото той наистина отказа и АМ ooooh!

Бибобибо,аз дадох цяло месно пюре от раз Peace

Голди,кофти работа...айде бързо да отшумяват нещата Praynig

Ема,радвам се че се появи,ама скорострелно да оздравявате!

Хелън,аз давам попара(не че ядем,ама аз съм упорита) от вчера-сухари купих от бебешкия магазин,пише "Elite"на тях,гръцки са,сиренце на Маджаров и масълце "Meggle" Peace
И ние сме с такова столче,ама не сме се потили...

Ваняиван,чудесни новини!

Didimorke Peace,аз тотално изкуках с Дюкан-ям само няколко неща вече два месеца,не си готвя-яйца,извара,пилешка щунка във вакуумираните пакетчета,кисело мляко,в дните със зеленчуци-домат.Туй то.Вчера открих,че палачинката с триците е превъзходна.По пилешки пържоли не си падам.Май нямам идея ,с която да ти услужа.

Ей,мнооого ми е дълъг поста,ама какво да се прави Grinning

# 192
Ей сегичка почна големия отчет за цяла седмица докато ме нямаше!  smile3508 Предупреждавам, че ще бъда дълга, обяснителна и отегчителна, тъй че имайте си едно наум....  Mr. Green
Ходихме на консулт миналата седмица - за протокола Течо е порастнал 8500/70 см (+600/+1) -личи, че почва да харсва да си похапва и друго освен циците ми.  Laughing Кокетка педито каза,че не вижда нищо притеснително във въртенето на главичкатаPeace Хемоглобина е 105, но казаха, че е на долната граница и няма да се наложи да се приемат желязосъдържащи медикаменти .  Peace
И ние си имаме есенна сесия снимки- успяхме да хванем хубавото слънце.  Party
Столче за кола, не сме купували още, но вече май става наложащо. Thinking Последният път като пътувахме до село -80км- бяхме с буса, дребосъка в количката - беше му много интересно, а си и поспа  Wink
Лурдес радвам се, че Лидийка се е оправила с това кремче.  Hug
Сисе, как е сливицата? А Дани с нослето? Що не потърсиш да прочетеш малко инфо за сребърната вода...ако не ви помогне и на двамата, поне няма да ви навреди.  Peace
Ваняиван, на мен ми се появи раничка след първото раждане. Правиха ми изследвания и се оказа, че всичко е нормално.  Rolling Eyes Лекуваха ме по хиляда начина и тя намаля, но не успя да изчезне. И след това раждане съществува, но трябва да имам цикъл, за да предприеме лекарката нещо по премахването на тази раничка. Не се кахъри излишно- няма смисъл!  Peace
И да не забравя :Благодаря на всички отговорили ми на въпроса за омекотителите!    bouquet
Щях да забравя Стефан пък прави челна стойка в неговото легло и рецитира "Аз съм българче"!!!  newsm65
Айде до после...  Wink

# 193
Здравейте мамита!
Да ви се похваля-Милена изяде цяло бурканче(малко) зеленчук със сметана! Просто не мога да повярвам(това е огромно количество след като започна да отказва всичко солено)! Ама ми дърпа пръста и си го пъха в устата и започва да си чеше венеца,така прави и с бибата като пие мляко! Peace
Хриси-писи аз си изгубих телефона и си купих нов и нова карта съответно! Затова ми е бил изключен! Новият ми е 0878737221! Звънкай като искаш! днес ще излизаме към 2! Hug А много се радвам ако в подобни реплики няма зли умисъли! Чудесно Heart Eyes
Ванче,резултатът ти е идеален-и аз съм ПАП1 ! Малко хора са така-лекарката каза-като на детенце! Peace
Хелънче и Милена се поти от тази материя и от активната гимнастика също! Главата и става все едно е къпана! Няма страшно-някои повърхности действат така! baby_neutral

# 194
ей, фамилията, i'm watchin' you!

Общи условия

Активация на акаунт