АПРИЛчетата гонят есента и чакат с нетърпение снега!

• 14 458
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
Така и така надничам а взема и да отговоря на Верчо:
 1. лягаме около8-8.30 ставаме около 6.30-7-7.30
 2.Има моето дете не спира,ама знаете ли какво е да не спира,освен че иска да е постояно права,иска и да ходи и прави крачки,даже от легнало  положение не можеш просто да я повдигнеш да седне,защото тя се опъва и изправя.Мрънка ако не съм в стаята и ваобще е хипер гига  мега активна.
 3. не пълзим.
 а пък как се радва на кучета и котки,полудява ,почва да ги вика ,и като я питаш "къде е мацата "и почва да се хили и да я търси.
 сисеее честит ви приятел  Laughing
 и Емма да си ги нямаме такива умолявам те или ше си пишеш както преди или  ще стачкуваме да я връщаш старата Емма.а и матерна пиех докато кърмех

# 211
Снощи ходих на акваспининг, беше малко странно да караш колело във водата, но ми хареса. Определено ще повторя ( даже мисля да злоупотребя). След тренировката се мушнах 15 мин. в сауната...мммм, много приятно. Последва душ, обличане, ама без да бързам. След като се прибрах бебето беше изкъпано и спеше, а щерката се приготвяше за баня. На мен не ми остана друго освен да си сипя чаша червено вино. Абе красота...

# 212
я да отговоря и аз на Верчо!
1-Милена ляга късничко-12 някъде и става пак в 12!
2-Ами ние сме от кротките-обича да е права и тн,но не ме закача,докато не я взема аз!
3-Не пълзим-тя хитрува! Като и сложа някаква играчка и дърпа одеалото и така си я стига,та не и се налага да пълзи Hug
ауейк какво е това чудо? Къде го има?

# 213

В Спартак, по-точно във фитнес център Спарта.

Мацки, утре ако ходите към ЮП ще дойда и аз. Grinning

# 214
Ще ходим, ще ходим!

Часът и мястото на срещата не са променени!

До утре!

# 215

В Спартак, по-точно във фитнес център Спарта.

Мацки, утре ако ходите към ЮП ще дойда и аз. Grinning

оооооооооо и аз съм ходила там преди като живеех в София но на обикновен спининг, до аквата така и не стигнах.това е единственото нещо то този вид което истински ми е харесвало.много ме е яд ,че в плевен няма
я да отговоря и аз на Верчо!
1-Бети ляга към 8-9 като аз все се мъча да я задържа повече ама не става-много се изнервяиначе сутрин се събужда към 6 до към 7 и нещо и после заспива пак до към 9.през ноща се събужда 4-5- пъти за чай или биба
2- и ние не сме от кротките.от 3-4 дни вече се научи и да скача и не се спира.ние затова сме от сутрин до вечер навън защото иначе в къщи ще полудея пък и нали студа не ни плаши
3-Бети не пълзи и изобщо и няма намерение

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 21:22 от vesy1

# 216
 Привет и от мен!

Няколко дни не съм писала, но и както виждам на никой не съм липсвала. Rolling Eyes

vercho, Кръсти заспива различно, но средно спи някъде около 10 часа с 1-2-3 прекъсвания като само се разхленчи, аз му подам ц**ата и пак отнася плувката. Пълзим. А на втори въпрос няма да ти отговоря, щото така някой беше поддал тема за "какво умеят бебчетата" и се оказа, че се фукаме. Peace

Vanyivan, радвам се че резултатите са добри. Hug

Aquariel, вярвам в живота след смъртта. Имам и огроооомен куп списания на тази тема. Едно време бях и голяма фенка на книгите на Пако Рабан. И това всичко, заради многото "странни" скучки, които съм имала.

Миии, това е. Лека и спокойна нощ.  smile3524

# 217
Верчо, разбира се че ще пиша като стигнем, но ще мине един период докато се установим в който сигурно ще се изгубя по за дългичко.

Момичета, прави ми впечатление, че напоследък нещо нещата тук не върят  Thinking

Хвалби, кърмения, караници  Thinking

Според мен всеки може да си пише каквото си иска, в края на крайщата за това са отчетните теми  Thinking И Анилинда недей се сърди миличка, аз рядко пиша, повече чета  Thinking Не мога да преценя кой за колко време изчезва  newsm78

Не знам, може би е време да се спрете с тез кавги и да си подадете ръце  Hug

# 218
Добър вечер!  Hug
Ето и нашите есенни снимки:

Джеремето не пожела да ме удостои с поглед въпреки, че издавах всякакви маймуноподобни звуци  Monkey за ужас на трите момчета, които се катерха по дървото над него да слагат коледна украса.  Crazy
Дороти ще се наложи да стана добра свекърва само зарад сладката Тея- въпреки, че това е страшно трудна, почти несъвместима комбинация - е понякога има и изключения разбира се.. Ако сметнеш за необходимо мушни в джоба едно тиксо и едни белезници, за да се справя лесно с опаки и мърморливи особи (в случая- с мен).  tooth
Теоилео благодаря!  Hug
Емма, аз пиех Центрум матерна като бременна, а и сега, когато ми хрумне. Пия ги обикновенно сутрин, че след това ги забравям Wink
Ласи, абе кажи ми моля те какво твойта мила ненагледна Ема е направила или не е направила   Laughing на мой Стефчо, че от има няма седмица кат се почне един рев ти казвам, ама реве, реве та се къса и вика:"Емиииииииииии" . И аз мислих, чудих се кое ще да е това Еми, ама друго няма- твойто ще да е да знаеш- сега включих, че имало бебешки чат-  hahahaкой ги знае кви са си ги наприказвали...  Joy Joy Joy
Айде лека и ползотворна  Wink Няма да ви пожелавам да е мека, че то по капли не става...  Mr. Green

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 21:33 от hiksita

# 219
[
Ласи, абе кажи ми моля те какво твойта мила ненагледна Ема е направила или не е направила   Laughing на мой Стефчо, че от има няма седмица кат се почне един рев ти казвам, ама реве, реве та се къса и вика:"Емиииииииииии" . И аз мислих, чудих се кое ще да е това Еми, ама друго няма- твойто ще да е да знаеш- сега включих, че имало бебешки чат-  hahahaкой ги знае кви са си ги наприказвали...  Joy Joy Joy

Е как какво му е направила?!? лИбовна магия! Ти упорито го сватосваш с Тея-фея, ама сърцето му вика Емиииииии Laughing
И го разбирам човека, де - иска тъщата да е близо, да го глези ...(аз нали съм горнооряховчанка) Де ша я търси иначе у Добрич hahaha

# 220
Е как какво му е направила?!? лИбовна магия! Ти упорито го сватосваш с Тея-фея, ама сърцето му вика Емиииииии Laughing
И го разбирам човека, де - иска тъщата да е близо, да го глези ...(аз нали съм горнооряховчанка) Де ша я търси иначе у Добрич hahaha
Аааа, ей го къде бил ключа на ковчежето  Laughing То детето от сега си защитавало интереса да му се не види. Пък аз не вдявам....  smile3537

# 221
Цитат
Не знам, може би е време да се спрете с тез кавги и да си подадете ръце 

202uu  Напълно подкрепям...

Цитат
Джеремето не пожела да ме удостои с поглед въпреки, че издавах всякакви маймуноподобни звуци   за ужас на трите момчета, които се катерха по дървото над него да слагат коледна украса. 
предстаавих си те  Stuck Out Tongue Winking Eye не е лесна твойта...модела ти е много претенциозен!
anilinda стига  Hug за мен всяка липса във форума се усеща по един или друг начин!В крайна сметка който иска да си пише каквото иска!

Верчо еми не се сетих това за кокалите /пилешките/ хем съм имала куче Whistling тя животинката е умряла,стана ми жал за него и си го храня от 3-4 дни с каквото се сетя!
1. заспива обикновено към 20:30 и се буди към 9 сутринта окончателно...спи средно по 12 часа..не споменавам 12313 събуждания за цица Peace
2.няма да изпадам в подробности какво точно прави,но да.....доста е активен и не понася по никакъв начин да е вързан,закопчан с колани на количка,столче,в проходилка...иска свобода рогатото Grinning
3.вече пълзи,но на кратки разтояния Grinning

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 21:50 от sisee

# 222
  • София
От доста време не съм писала, но пък ви следях изкъсо. Не успявам да пиша, защото чета вечер докато приспивам малкия, а като заспи вече не смея, тъй като тракането на клавиатурата го събужда. Айде, оправдах се  Laughing

anilinda, да знаеш, че аз много се радвам на уменията на твоя Кръсти  Peace. А и на всички други умеещи разни неща бебчета. Аз лично така си сверявам часовника. За първи път съм мама и не знам кога какво се очаква от бебока ми, така че ми е от голяма помощ като прочета за нещо и да започна да наблюдавам малкия или да го уча.

Ей, ама голяма драма с т'ва кърмене! Що пък се засягат некърмещите мами? Единственото, което се сещам е, че им е криво, че не са успели да кърмят, така ли е?

Aquariel, гледах Wicker park! В началото ми се видя тъпичък, ама се оказа мноооого романтичен. Ейй, голяма любоФ! А за извънземни не съм се сещала скоро. Ама нали в САЩ още през 50-те години на миналия век са открили някакви. Т'ва май е нещо като публична тайна.

Сега към лексикона на Верчо:
1. Велин обикновено заспива след 12  Tired, НО спи до 10-11, естествено след като се  е събудил да яде няколко пъти, поради което аз съм почти все ненаспана. Оня ден направи прецедент в историята - събуди се в 8:30 за първи път, чак аз се събудих преди него и се чудех какво става. Но както споменах, това си остава прецедент  ooooh!.
2. Не се спира на едно място, освен като се загледа в телевизора. Което аз понякога използвам в моя полза  Blush.
3. Предвижда се много ефективно, но това за мен не е класическо пълзене все още.

Имам още много да коментирам, но стана прекалено дълго  Wink

ПП. По въпроса за глутена: и аз щях да питам как ги давате тия попари? В смисъл как въведохте глутена? Алоказия, и аз така съм чела, че глутена трябва да се въвежда много бавно и внимателно.

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 22:09 от koalkata

# 223
Цитат на: Lassi
...(аз нали съм горнооряховчанка)
Тъй ли? И моята щерка е от там (така пише в акта за раждане). Значи с нея сте градски.

1. Софчето (така й казвам, но дано не ми стане навик) заспива между 8:30-9, събужда се два-три пъти през нощта, посуква си и спи до към 8.

2. Откакто се научи да се преобръща, излазва цялата стая, червейската, обира прахоляка от пода и си гради имунитета като лапа ръце на поразия. Ако не я оставям на пода, чат-пат, съм осъдена да мия чинии и да готвя вечер, след като тя заспи, ама аз съм една мухла (както би ме нарекла майка ми), която вечер за нищо на света няма да си развали кефа, да посръбва биричка пред ТВ-то.

3. Освен да се въргаля по пода, може да се хили до побъркване, да врещи и да реве.

# 224
  • Варна
Ха добра вечер,

Хич не смятам, че трябва на всяка цена да се избягват споровете. Нормално е да сме на различни мнения и никой на никого не трябва да се извинява за това или пък да си премълчава. Не е дошъл края на света и няма нужда като се разменят една две по-"остри" реплики, 10 майки да скочат "не бива така, нека се помирим и прочие".  С това не искам да подклаждам спорове, ей!

а пък за кърменето - направо ми става неудобно да споменавам вече, че кърмя. Имам чувството, че повече ме възприемат като "тая пък на каква се прави".  Ето виждам, че се стига дотам, Емма да се извинява, че пита нещо във връзка с кърменето. Май се търси "под вола теле", когато някой каже, че кърмата е по-добра от АМ. Ами така си е, няма какво да се сърдим, това е всеизвестен факт, който признават дори и производителите на АМ.

а иначе днес бяхме на консултация. Моето момиче е вече 7760(+460)гр/69(+2)см. Докторката ни похвали, засега няма да захранвам, че още работим по консистенцията на "златото". (на мирис и цвят го докарахме  Joy ).

по въпросите на vercho отговарям по памет, че постът й отиде на другата стр.
1.Ляга си към 8 ч, събуждане в 6 (всички ставаме тогава). През нощта се буди поне 4 пъти да суче.

2.Много е активна, иска само да е права и да скача. Но пък също се и заиграва самичка, оставям я на килимчето в хола и тя самичка си се занимава известно време.

3.Още не пълзи, липсва й координация. Поотделно мърда ръцете и краката.

А, пропуснах да кажа, че Невенка има белег от БЦЖ и няма да правим манту  Peace

Общи условия

Активация на акаунт