АПРИЛчетата гонят есента и чакат с нетърпение снега!

• 14 442
  • 297
  •   1
Отговори
# 270
Сега за Акварел:

Все по-рядко заспива в количката-предпочита да гледа. А от непознати очаква внимание и ако не го получи започва да издава всякакви звуци. Дори на кучетата се кара защо са такива темерути  Grinning

А днес имахне интересна случка пред огледалото - може и да ви пусна клипче, ако не ме домързи да го кача. Ми той голям нарцис, бе. Кат' се зацелува на огледалото и лиги пуска... Shocked Обърка ли се това дете или много хареса онова отсреща?

Ясмина, наистина ли се буди нощем? Щото аз не му давам тази възможност. Размърда ли се и веднага реагирам. И така около 4 пъти...

Хелън, много ме кефят размислите ти. Особено за прехода към обичта Wink
За никовете нищо не ми идва наум от воле, ама ще си помисля. Peace

# 271
Габче-Жабче аз откакто се е родила така и казвам Wink Сис и моя в чата не  е за казване  Mr. Green Embarassed

Благодаря ви за отговорите Wink

Габа ме хапи със зъбките докато суче, леле подскачам до тавана  #Crazy

Сис Дани говори ли на вашто коте, Габа му изнася монолози и го дърпа за опашката  Hug

Хелън не се получава еййй друго си е да се позакълвем за нещо, италианска кръв кипи във вените ни  hahaha

Ааааа ний тоз месец няма да ходим на консултация, че педито е яко грипясало и каза след 24-и, та хич не знам мерки и теглилки на щерката Simple Smile Лошото е че в табличката няма какво да пиша за 7ми месец  newsm78

Сис и Габа беше така след като я намазаха с онова зеленото, абе кротки са ни дечицата ама тез зъби са виновни за всичкооо  Naughty

П.П- Последната серия на Анатомията много ме разчувства, беше супер Wink

# 272
Добра ви вечер мамнчета!
За индукционния котлон- действа на принципа на индукцията или на магнитните сили по друг начин казано и съответно само с посуда, която е от материал на който действа магнита. Изключително бърз е и доооста икономичен. Странното е че работи със старите бабини тенджери та сега менкам с тях моите красивички Тефалчета за техните, ама....
За прякора на бебчо- щом азз съм азваси, то той трябва да е азкоколллпредполагам де.
А сега нещо смешничко:

Послание от Мама Wink
Мили Ваньо!

Ако четеш сега тази страница, това означава, че най-сетне ти е свършил интернета. Не се опитвай да звъниш на нашия доставчик или да бърникаш в настройките на браузъра.

Трябва да направиш следното:
- Върви в аптеката на ъгъла, купи лекарства за дядо - рецептите са в антрето, на лавицата под огледалото. Освен това, иди в кварталния магазин - вземи 2 пакета 1,5% мляко, кашкавал на резени и кутия чай. От плод-зеленчука до спирката купи 2 кг картофи, половин кило лук и 1 зелка. Запази всички касови бележки.
- Забравих си мобилния. Звънни на баща си на работа, кажи, че снимките няма да станат днес. Предай му също, че го моля да вземе прането от химическото на връщане от работа. Преди да звъннеш пусни програмата с иконка на телефон (на десктопа в горния десен ъгъл) и запиши отговора на татко си във файл с разширение *.wav.
- Напиши си домашните - туй че имаш само по математика не е повод да го оставяш за довечера. Страници от учебника - 116, 121 и 118. Внимавай с трета задача - трябва да съставиш уравнение, а не да докарваш отговора под задачата (и без туй в него има печатна грешка). На останалите задачи не са дадени отговори.
- След това си разтреби стаята. Като прибереш всичко, преброй частите на конструктора в пластмасовата кофа, броя дискове с игри на лавицата, броя колички в кутията и броя роботчета.
- След това можеш да отвориш браузъра и да напишеш като адрес http://получените числа, разделени с точки.
- Ще ти се отвори таблицата за управление на акаунтите на нашата домашна подмрежа. За да получиш достъп до нея, въведи в прозорчето "парола" отговорите на втора, трета и първа задача от учебника.
- Намери в лявата колонка нашия IP и внимателно въведи в съседното прозорче /където е "начин на разплащане - с карта"/ двете последни цифри от всяка касова бележка (от кода, който е най-долу): общо за зеленчуци, чай, мляко+хляб, сустак, флексалис и билкова настойка. Допълни до края с нули и натисни бутона "ОК".
- След това можеш да ползваш интернет отново. Ако случайно се обади ядосан чичко, който твърди, че е "системен администратор" и почне да псува в слушалката, пусни му записа на отговора на баща ти от файла.

Надявам се, че ще успееш. А аз като се върна довечера, ще ти разкажа приказка как една малка хакерка със своята група някога разбивала сървърите на Майкрософт и на арабските терористи.

Целувам те!
Мама

# 273
Здравейте, момичета!
Днес бях на лекар. Всичко изглежда много добре, оглеждахме бебчето подробно. Д-р Троянчев ми пусна и 4Д режима и ми показа личицето, а после получих и снимка. Следващия път ще го предупредя и ще ми запише диск за таткото, че той не може да идва с мен на прегледите.
Вече знаем пола! newsm44
Изкарах много гаден и упорит вирус, заради който пих АБ Дурацеф. Остана ми само гадната кашлица, която още ме мори! И все ме е страх, като кашлям!
Това е отчетът от мен!
Цалуфки на фсички!

# 274
azvasi хахахаха това супер ме равесели, защото моето чаве тъй като днес имаме малък р.д реши че ще прави каквото иска и досега рева.е такова чудо не е правила.ама и аз издържах.съвсем спокойно ви четях.и по едно време влиза баща й с констатация че детето рева даже със сълзи, аз да не би да съм глуха.взе я малко и после като я сложих помрънка още малко и сега заспа.аз мисля да направя същото че снощи се е будила през половин час.зъбите ли почват да я мъчат че става такава вечер
за ника-най вероятно името й.
леко нощ от нас и многона всички мами и тешните съкровища

asja миличка много се радвам за нещата които ти се случват.пожелавам ти все по хубави моменти

# 275
Здравейте, момичета!
Днес бях на лекар. Всичко изглежда много добре, оглеждахме бебчето подробно. Д-р Троянчев ми пусна и 4Д режима и ми показа личицето, а после получих и снимка. Следващия път ще го предупредя и ще ми запише диск за таткото, че той не може да идва с мен на прегледите.
Вече знаем пола! newsm44
Изкарах много гаден и упорит вирус, заради който пих АБ Дурацеф. Остана ми само гадната кашлица, която още ме мори! И все ме е страх, като кашлям!
Това е отчетът от мен!
Цалуфки на фсички!
браво Ася много хубави новини Hug Hug Hug пази се от болести сега, за кашлицата яж дюли  Hug Hug Hug Hug Hug
по-често пиши   bouquet

# 276
Здравейте!
Ася,страшно се радвам за теб! И личицето му си видяла вече Heart Eyes Момченце ли ще е?(така помислих)! Не се притеснявай за вируса-нали всичко е минало! Hug
Мире, беба също е така-като е сред други хора или навън е някак по-свита,а като се прибирем си става абсолютно тя-с беличките и освен това се отпуска и тя самата се чувства по-добре! Peace Аз не съм Сиси,ама ще ти кажа за Милена и котето ни! Доскоро много не я забелязваше,но напоследък само иска да я пипа и да я скубе,непрекъснато я гледа,даже като я питаме къде е мацето и се обръща към нея! малко се притеснявам,защото понякога я скубе доста силно и Дунда реагира #Crazy(така се казва котето ми) Hug
Хелън,ако имат никове,мойта беба със сигурност ще е Тромчо Joy
Момичета какво мислите за подстригване толкова рано? Опосно ли е? на фризиор ли да стане? Да не би да и оредее косата така newsm78 Питам,защото бритона много и влиза в очите и само си ги пипа и се дразни? newsm78

# 277
  • в илюзия
Ася много се радвам за вас  Hug Hug Hug Hug HugПази се  Hug и аз като другите ще кажа пиши по често тук

хелънче за никовете - мойта госпойца си има Бо е достатъчно готино (според мен) и Боцко, Борянски, Боко ,  а ако трябва да е  друг ник може биелфчето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes или очарователната госппожица мърморана Wink

# 278
  • Разпиляна във въображението
Филип нарича от време на време Виктория "Малка сладка орехова ядка". Малката я наричаме "Дима-Димана малка сладурана"

Акварел не трябваше да проследявам линковете към страшните теми. Сега си стоя в леглото и пиша и не смея да стана и да отида до тоалетната и да си лягам. Май ще се наложи да светна всички лампи Laughing

# 279
Ася  Heart Eyes  bouquet
Хелънче, ника на малката вече е факт - Тея - малка фея

# 280
Филип нарича от време на време Виктория "Малка сладка орехова ядка". Малката я наричаме "Дима-Димана малка сладурана"

Акварел не трябваше да проследявам линковете към страшните теми. Сега си стоя в леглото и пиша и не смея да стана и да отида до тоалетната и да си лягам. Май ще се наложи да светна всички лампи Laughing
  Joy hahaha Joy Joy hahaha Казах ли ви аз....същата съм, светвам навсякъде и само се услушвам и съм като струна   newsm43 newsm43 newsm43 

Ася миличка момченце ще е нали , ако съдя по картинката! Не се притеснявай за грипа, чакаме те със следващия отчет! Много целувки по вече закръгленото коремче  Heart Eyes

Реяна не им блазьосвам на наште котки, голям гърч ги чака  hahaha

# 281
asja  Hug Браво за хубавите новини.

Дари е една и съща и навън и в къщи.
А за ник, тя понеже имам чувството че расте повече на коремче, и казваме Шишо. А понякога добавяме и Шишо бакшишо  Laughing

azvasi  hahaha

Лека нощ  smile3524

# 282
Ееее, Ася – супер!!!  Hug Мърда ли вече? Ти коя седмица си? Момченце е май,а??? Много, много целувки, Асе!!! Нали на 29.04 ти беше терминът?
Целувки и на Борко-Бърборко, Дани-Калпазани, Бо, Беа, Азкоко,  Нарциса на Иване, Тромчо, Димана-Сладурана и Тея-Малка Фея и Шишо-Бакшишо от Малечка-Палечка.

Асе - я вземи да ни пратиш една бременна снимка - откога е нямало такива снимки в тоз форум!!! Личи ли ти коремчето вече? та току виж си повлякла крак с това коремче  Laughing

# 283
Ееее, Ася – супер!!!  Hug Мърда ли вече? Ти коя седмица си? Момченце е май,а??? Много, много целувки, Асе!!! Нали на 29.04 ти беше терминът?
Целувки и на Борко-Бърборко, Дани-Калпазани, Бо, Беа, Азкоко,  Нарциса на Иване, Тромчо, Димана-Сладурана и Тея-Малка Фея и Шишо-Бакшишо от Малечка-Палечка.

Асе - я вземи да ни пратиш една бременна снимка - откога е нямало такива снимки в тоз форум!!! Личи ли ти коремчето вече? та току виж си повлякла крак с това коремче  Laughing

Хелънче, мерси за целувките, и ние пращаме на Малечка-Палечка и ви желаем лека и мека нощ и децата да спят непробудно чааааак до 10 сутринта !  smile3524

# 284
  • Варна
Привет от мен в този късен час! Peace

ЧЕСТИТИ 7-МИ МЕСЕЧИНКИ НА: Мая, Мария, Беатрис, Самюел, Борис, Христиан и Ивайло.  bouquet  bouquet  bouquet

Първо да отговоря по въпросите на Верчо:
1. Заспива обикновенно към 21,30, става в 6,7,8 - както й дойде, яде и после ако иска си доспива до към 9, ако не иска будува на главата ми и ме дърпа, щипе, дере и какво ли не в леглото до мен.
2. Както казах - не се спира за секунда, в леглото, в кошарата, в  ръцете ни - никъде. Все трябва да се катери нянякъде, да докопа всичко, каквото е пред очите й.
3. пълзи все още като войник, по корем, но вече се изправя на колене и прави опити за такъв вид пълзене.

По принцип, навън сме малко по-кротки и отколкото в къщи.
За ника - може би Ина-Малвина. Все така й припяваме с баща й, като изключим обръщенията от пате, зайче и т.н.
Ася, прекрасни новини, дай боже така до великия ден.

Днес се сдобихме с проходилка. Малвина веднага я нападна със силни удари и викове на кеф, дано оцелее по-дълго време:

Общи условия

Активация на акаунт