Една свещичка весело гори, за деня рожден на НОЕМВРИйчето искри

• 13 036
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
Ема, верно сте го обърнали на "От местопрестъплението - отчетни"  Joy
Ние понакупихме някои неща за празнуването. Почти сме готови с поканата - утре ще ви я пусна  Peace
Исках да пиша повече, но ми се затварят очите.

Дита, няма да те оставим - ако си към нашия район ще те заберем Simple Smile
Цеце, Моника спи с чорапки само ако пижамката й не е под формата на ританки (т.е. с петички). Но така или иначе шанса да се събуди с чорапи е минимален.  Laughing

Преди я слагах да спи в чувалче, но забелязах, че когато спи с него се събужда при всяко въртене (почти на всеки час). Затова вече не я слагам в него и малко ме е яд, понеже е такова шило, че е все отвита.  #Cussing out Оф, имам чувството, че това за чувалчето вече съм го казвала преди седмица-две  Thinking

Лека и спокойна нощ!  smile3524

# 31
о мацки.добър ве4ер.как сте?ние с митко сме супер.той вече спи.и татко му също само че тати го би по-ранно заспиване.заспа в 7:30  #Crazy  #Crazy  #Crazy но го оправдавам.сутринта стана в 7 за да помага на свои колеги да разтоварят цял тир с плочки май??!!!!??? newsm78  а после правихме на митко детски рожден ден.беше добре.тортата беше супер децата бяха кротки с малки изключения.на Митко му беше интересно и така.катетата ще кажат как е било.е те смея ли да кажат лошо.  newsm03 снимки не мога да пусна защото компютъра ми е за преинсталиране.направо ми писна.не разпознава нито принтера нито фотото.лоша работа.

Митко за рождения ден получи подаръци без чет.коя от коя по-хубава.вече имаме играчки като за цяла детска градина не се майтапя.ама Митко много си играе с всички игра4ки.и книжки обича да разглежда.

кате,и аз съм патка заспала.не съм честитила на нинка красотинка зъбките.милата тя.такъв е бонбон.дете сладур имаш ти.много е благичка.

другото кате..................ей тоя твоя жоро ма утепа.много хубав подарък ти е направил.а марянчо  с тези мигли ей сладур е той.трябва някоя вечер да ми го оставиш в къщи да го гледам и вие с жоро да си излезете.може и на кино да идете.то детето нали видя че спокойно си стои с мен.

ей лейди честит празник.чакам скоро да се похвалиш че бебка е в къщи с теб.

цеце аз Митко го слагам с чорапи да спи че много му изтиват краката.ама до сутринта ги няма.той и моя син много се отвива и управия няма.

а в колата Митко го слагам с яке.ама като се сгрее колата го свалям.ама аз не шофирам............. ooooh!

какво още щях да ви разправям не помня.отивам да  hang и като се сетя пак ще ви драсна някой ред

# 32
Ох, ако има някой да ме фрасне ей така  fight , ще бъде чудесно  Rolling Eyes Моята кума ми каза, че пускала домашните чехли в пералнята и аз се доверих  Confused Събрах 5-6 чифта и ги буфнах в пералнята. В резултат сега имам само 2 чифта здрави чехли и пълна пералня с разкашкан картон  newsm45 Сега пуснах да се плакне, да видим дали ще се изчисти  Confused

Их, Сем, все по-кофти ми става като се сетя, че реших, че поканите не са нещо важно и поканих хората устно на РД  Rolling Eyes Нищо , ще знам за другата година .

Абе, Лилчо, тя и Жу ме пита за хемоглобина, ама аз защо съм се заблудила, че над 100-110 е ОК  newsm78 Аз като бях в болницата ме изкараха със 140 хемоглобин и ми викат:"Ами, само хемоглобинът ти е малко висок за жена..." , иди ги разбери   33uu

Цеце,
аз Лилия я слагам в чувал, така че сме без чорапки, но и без чувал като спеше не съм и слагала  Peace Нека свиква.

Тианка,
все забравям да ти кажа, че въобще в случая не съм била тактична  ooooh! Просто от сватбената снимка така ми се е запечатало, че си с къса коса  newsm78

Ауу, Катюшке, ориентирах се чудесно  Crazy Добре, че ще сме с теб  Hug Абе, аз не ви казах Сашо колко добре реагира на идеята за общия РД  Party Само че каза, че там при този брой майки няма да седи  Naughty Joy Дано не ни мине котка път, пък той ще си намери какво да прави  Mr. Green

Дианчето, нещо никаква я няма тези дни  Thinking Дано са добре!

Сякаш имаше и други неща, за които смятах да пиша, ама...

# 33
  • София
Роси, веднага откликвам на молбата ти  fight

А твоят Сашо може да си прави компания с нашия тати, защото и той не си пада по женски сборища  Joy Ще ходят да пийнат някъде и да хапнат и после ще ни приберат Peace

# 34
Охх Росиии,голяма загазация.Ама това да ти е грижата,не се ядосвай толкова.

Аз си ги навличам мойте,признавам си.Винаги имат нещо на краката,а и те са вечно отвити.Сутрин като я запреобличам Християната винаги са и студени краченцата..Та в момента спи с чорапогащник и тънка пижамка.Така и да се отвие не се притеснявам.Всъщност казвам "и да се отвие",но тя завита стои само докато съм и метнала завивката щом направя крачка от креватчето вече го е изритала и даже се ядосва много Sick И те така.......

В кола още не съм ги возила в супер студено време,но педполагам че ще ги слагам с яке пък после ако се затопли ще се разсъбличаме newsm78 Хм...аз май имам предвид Хриска,но Вяра сме я возили в студ Crazy тц тц тц,глей ква съм.....Ми тя понеже в столчето не седеше,не беше свикнала,а и ние и го купихме чак след годинката(тогава не бяха чак толкова масови сякаш newsm78) И аз все с нея отзад седях и обличам,събличам в зависимост от климатичните условия Mr. Green
Охх големи обяснения му дръпнах Blush
Айде лека ви нощ.Снощи исках да си пишем и говорим тук с някой,никой ен пожела,а днес си лягам.

# 35
Лилчо, благодаря за линка   bouquet
А как изглеждат 40 гр месо  Laughing
Иначе, предимно аз й готвя, та не пестя откъм месо  Laughing, но наистина нямам представа по колко й слагам, защото няма как да го измеря.  Жълтък давам вече цял, около 4 пъти седмично.
На Елица, ако не е с чувалчето, й слагам отскоро чорапки, защото много се отвива и винаги крачетата й са студени. В чувалчето, не. Ако не се отвива много, не бих слагала. Все още не включваме печки и климатици.
Роси,кофти номер. Иначе и аз ги пера в пералнята, не се е получавало така.
Сега, за да спите, по-спокойно  Mr. Green, да ви кажа, под секрет, напълно съм сигурна, че с Дес говорим за различни жени.
Четох ви мненията, върнах се и на това на Дес и какво съм чела първия път, но малко като развален телефон се е получило.  Crazy
Другото момиче не пише в Часът на мама, аз там не чета. Просто не пише отдавна и при нас и случайно бях попаднала на нейно мнение, че тук не сме й допаднали особено.

# 36
роси....не си шмат.и аз си пера чехлите в пералнята.ама са цели поне за сега.моя мъж също не си пада по такива сбирки.и сигурно ще дойдем с такси.

дес ама верно ли спи с чорапогащник???????????че толкова ли е студено при вас?аз си спя гола с потник.ама не ми е много топло и тази ве4ер ще си изкарам нощница.

мале 11:30 ужас айде и аз си лягам.утре ще чистя.от вторник излизам в почивка.яко се уморих напоследък.

# 37
  • София
Тук стана голям купон ! smile3502 lalalalaЕ, хайде кажете кой какво къде казал рекъл и тн, че вече се не трае.

Арабелке Което си е вярно си е вярно. И аз си признах без бой за копи пейста. Все си казвам, че първия който честити честити на всички и за миг не ми е хрумвало,
че може да не е така. Ама какво да се прави, години обучение и накрая пак съдя за другите по себе си. Майтап да става.
По твоят въпрос- не ми се струва хич нисък хемоглобина ви. Месо давам през ден и през ден жълтък. Веднъж в седмицата риба. имай предвид, че в някои страни изследват хемоглобина чак на годинка за първи път, така че явно няма страшно ако е малко по- нисък. Все пак педи ще си каже тежката дума.

Канелска Идентичен случай в наши село. И до днес понякога съм обявявана за последна инстанция. Освен това във Франция са много умерени в оценките- ако нещо е страхотно казват "Изобщо не е лошо", а ако е ужасно "Не е лошо". Представяш си колко е лесно да излезеш краен в оценките си. Моят мъж също  знаеше български, но от баба си и не толкова добре. Между другото е много смешно, че всички с роден латински език, които знаят български са убедени, че чуждиците в българския от латински корен имат същото значение. Така в Испания една приятелка ми се обади и ми каза "Идвай, че сме препарирали фиестата", а искаше да каже, че за партито всичко е готово /беше убедена, че и на български препарар е да приготвиш, а не да убиеш и да закачиш на стената/. Joy

Цеце Не спи с чорапи, а само с лека пижамка и в чувал. Следобедният сън също е без чорапи, а само с одеалце. Чорапите у нас се използват за залъгалка и да се види колко броя могат да се заврат под дивана, та това спане с чорапи си е направо буржоазна отживелица.  Laughing

Катюша В колата както е у дома, защото имаме подземен паркинг, който е топъл, но ако тръгваме от  някое друго място пада обличане, после събличане и така. Освен ако някой добър човек не загрее колата предварително и ние само да се метнем в нея.

SEM "От местопрестъплението - отчетни"  цепи мрака Joy Joy Joy

Роска Ще трябва ръчно да ги извадиш картонищата, според мен. Иначе, наистина има чехли, които могат да се перат, но на тях си пише как и на колко градуса. Гледай позитивно- ще си имате нови чехли!!!

Пропускам много хора, но днес бих личния си рекорд по писане и сега ще взема да му ударя един джин, да гледам краден от нета филм и после ще е вече утре.

Лека и щастлива!  bouquet

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.

# 38
  • София
Арабела, аз слагам месце колкото кибритена кутийка горе-долу за една порция. В грамове не знам колко е, ама е там някъде. Такава ми е мярката и за сиренето на закуска  Peace

Голямо гледане на филм гледам и аз....От време на време ви рефрешвам и то все има за четене.

Сладурче, кажи нещо и ти.

А, Снимчицата и тя писала. Отивам да я чета.

# 39
За обедния сън и аз не слагам чорапи. Т.е. слагам я с тях, че докато заспи обикаля  хиляда и сто пъти леглото и след това ги махам.
Ох, много е смешна Елица. Почти всяка дреха се опитва да си я сложи на главата като шапка  Laughing
Тази вечер грабна един чорап и пак го слага на главата си  Crazy Обаче, ме очуди, че като й казах "това не е шапка, мамо. чорапчето се слага на крачето" и веднага си пранесочи усилията на там.  Heart Eyes
Снимчице, Цеце, благодаря и на вас!

# 40
Ми, те едни тъпи Сашови булдозерски чехли направиха цялата поразия  #Cussing out Направо си останаха само подметките  Sick Пък от моите имах 3 чифта по-стари, та се разлепили, размандрахерцали и направо в кофата  Crazy И си останаха здрави само новите, които нямаха нужда от пране, ама ги пуснах да има нещо в пералнята  Sick Изчистих я и пуснах да се плакне, пак чистих и сега пуснах къщни дрехи да дооберат боклуците  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Карай, това да ми е проблема , както казва Дес  Peace

Такааа, аз ще лягам и утре ще се правя на Шерлок Холмс  Whistling Ама нямам нищо против и да получа 1-2 ЛС и да ми спестите главоблъсканицата  Mr. Green

Ммм, Цеце, той Сашо си е гастроном, та идеята може и да му допадне  Laughing Благодаря за пердаха  Hug

Ох седа като някой шматок по гащи пред компа, че свалих всичко що имаше по мен да го пера  Mr. Green Така че ще ви пожелая "Лека нощ!"

Еми, пак съм аз  Mr. Green Арабелка, и Лили слага всяка дреха на главата си. Много ми е смешна , а днес и облякох моя елек навън, че беше хладно, а бяхме за кратко - да не се връщам , и като се прибрахме понечих да си го взема, но тя не ми го даде  Naughty Леле, голяма кокона е от сега  Whistling Не чака някой да и каже:"Еееее, дзът, джиджи-джиджи!' и хвърчи ли хвърчи  Whistling И един срааам  Laughing

Маруска,
радвам се, че сте си прекарали добре на РД на Митето  Hug Ама, бива да видим и снимки  Peace

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 23:53 от Роси_

# 41
Хубаво ме подсещате да пиша,ама защо така днеска нямам хиииич муза не знам..ще ме извините,ама просто не мога да си подхвана мисълта Rolling Eyes Няма да честитя сега нищо,е то късно,а е едва преди час разбрах,че съм именничка newsm78
И мен ме хвана любопитството коя е тая мама дето и било скучно тук,ако някой иска да ми пусне ЛС-ми женска природа,какво да правиш-и аз се поддавам на такива неща.Само дето тука е всичк друго,ама не и скучно. Чакайте да видя какво се сещам newsm78..аха,Ивчето спи с чорапогащник и с тънка пижамка,ама то всички знаете,че аз си я навличам по съвет на баба и още от бебе и тя си е изнежена,не мога да си позволя при цялото това ритане вечер да я оставя да изстине.
Месо слагам както ми дойде и като количество и като честотата на предлагане,някой път е всеки ден,друг път през ден,а жълтък гледам да е през ден и давам цял.
Роси много чистене те чака с тая пера;ня,ама кофти работа Whistling
След малко пак ще ви нахледам,трябваше да седна д ауча,ама нещо по това време вече не мога да се настроя,с това кофти време навънка Ивчето не я извеждам-само до баба и обратно да смени обстановката и като не е изморена сега заспа чак преди 20 мин Tired

# 42
А как изглеждат 40 гр месо  Laughing

ами както сиренето за попарка  Joy Joy Joy
Сериозно горе-долу така,  а иначе си разделям общия грамаж на месото на 40г и нарязвам на толкова парчета. Въпреки че след варене май губи от тежестта ама   33uu Ей вие пък много жълтък давате Thinking

Ама как се разприказвахме за месо и жълтъци посред нощ Laughing ooooh!

Айде лека от мен

# 43
Арабелка, я кажи, ти в този ден май изобщо не си писала, а??? Кажи, де! Коя е тази мама? Май ще остана доста разочарована и не само аз  Rolling Eyes Права ли съм?

# 44
Роси, писах ти на лични, ще умреш от любопитство, бе  Laughing
Ама, хайде, свалям картите. Да е честно към останалите момичета. За Пумпал става въпрос - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=265871.msg6512856#msg6512856
Предупреждавам, че не искам да създавам клюки и интриги. Както казах, всеки си има право на избор и няма за какво да я съдим. На мен, лично, ми е симпатична, не съм приела твърде лично мнението й, но явно се е почувствала не на място в нашата компания. Просто знам отдавна, защо не пише при нас и не виждах смисъл да честитя, в темата, рождения ден на "първото ноемврийче". Нали от честитките тръгна този разговор  Wink
Хайде, лека нощ!

Последна редакция: нд, 09 ное 2008, 00:34 от арабела

Общи условия

Активация на акаунт