Подсъзнанието може всичко 3

• 59 639
  • 581
  •   1
Отговори
# 225
  • Tам през Атлантическия океан
уф.... нещо не мога да се регна в torrents.ru  newsm78

трябва да изчакам

mijjjka   bouquet

http://misli.hit.bg/success.html  Hug Wink  ...банално но вярно  Peace

# 226
  • София
уф.... нещо не мога да се регна в torrents.ru  newsm78

трябва да изчакам
Споко, когато можеш  Wink  От мен ще имаш сийд дълго време  Peace

# 227
Иииих,хич не ме долюбва тоя руски... Tired Mr. Green

Лекциите нали не са пак на руски Praynig

# 228

mijjjka      bouquet   bouquet   bouquet
тегля  и започвам да ги слушам

и аз чета в момента промени живота си за 7 дни,
започнала съм и една книжка на Норбеков

newsm35 p.s. тук намерих един филм, който търся от 4 години  newsm51

# 229
Както се казва - Който търси, намира! И аз така - търсих, търсих и намерих медитациите на Кели в torrents.ru  Peace
Има 9 торента, от които 7 са психоактивни аудиопрограми, а останалите две са някакви МП3 май...  Laughing
Има доста добър сийд, самите файлове са малки. А и аз съм и с много бърз международен трафик и ги свалям със страхотна скорост  Hug
После ще дам и подробни отзиви за торентите  Simple Smile

Хей, страхотно попадение, мишчице!   bouquet

Наистина не се препоръчват такива записи на хора с психически заболявания. Не съм чела на сайта на Кели, би трябвало там изрично да пише. Не видях да пише Sad

Момичета, искам да ви кажа, че на torrents.ru  има голяма част от медитациите, издадени от Kelly. Пуснете в търсачката "Brain Sync" и ще изкара цели 34 албума.

Galeto bouquet, ти си знаеш.  Hug

EASpirit ,
не са лекции, а МР3-ки, като някои от тях са guided meditation, a други са само Brain Wave Subliminals, а трети са медитативна музика в комбинация с различните мозъчни вълни. Има и със записани, но нечуваеми афирмации - такива са напр. тези за отслабване, за отказване от цигарите.

Можете да се ориентирате.

F A Q:
Q.: Can children listen to Brain Sync audio programs?

A.: Brain wave centered programs are intended for adults only and are strongly not recommended for babies or children under the age of 15, as their brains are still developing.  If brainwave therapy is used for a child, it should be under the care, advisement and supervision of a healthcare professional.

за Galeto и другите бъдещи:

Q.: Can I use Brain Sync products while pregnant?

A.: Yes, however, it is recommended that you DO NOT use Awakening Kundalini during your pregnancy.  The remainder of our products are safe to use.

# 230
Herzen , какви са ти отзивите за промени живота си за 7 дни,?
и коя е книжката на Норбеков , която четеш?

# 231

още съм до втората глава,
но ми се струва че тази е по-близо до приложната психология,
а не до книгите с вълшебства,
много ми напомня "Седемте навика на високоефективните хора"
Целта е по скоро да си поставиш задачките, да си ги следваш и най-вече
да си промениш гледната точка (парадигмата при "седемте навика........")
Искам да стигна поне до средата преди да си пусна диска

На Норбеков чета http://www.helikon.bg/?act=books&do=autor&autor=MTgyNjU=
има много упражнения и ми върви по-бавно

вас ви чета повече повече от книгите  Joy   bouquet

# 232
Каква е вероятността някой да "изпуши" докато се фиксира в желания, да загуби представа за реално и желано. Кога трябва да спрем?
Това са въпросите, които аз си задавам. Кога да спра да искам за себе си нова работа, ако точно тази, която работя е моята карма. моето място. Ако точно това трябва да ми се случи. Как да разбера кое е правилното "искане"?

# 233
Калина, и аз се чудя за кармичното. На много места съм чела и чувала за кармични болести. Коя болест е кармична и означава ли, че щом е такава, не трябва да и се противопоставим?

Цитат
Това са въпросите, които аз си задавам. Кога да спра да искам за себе си нова работа, ако точно тази, която работя е моята карма. моето място. Ако точно това трябва да ми се случи. Как да разбера кое е правилното "искане"?

Май хора, които са много по-напреднали от нас могат да разберат кое е правилното и докога да искаме. Може би е добре да опиташ това, което писа ЧервеноВинце преди дни - за мълчанието. Може би когато отвориш сърцето си ще разбереш дали тази работа е за теб или да продължиш да искаш. Много от отговорите са в нас, остава да достигнем до тях.

# 234
Момичета, аз още не съм се регнала в руския сайт.Изглежда доста интересен.  Flutter  Утре ще се пробвам...и ще докладвам .

tonimar   Hug

# 235
здравейте!

предишният път когато бях при хомеопата си и споделих, че съм "открила" Хей и започвам да експериментирам с утвърждения и медитации, тя ми каза "внимавай с медитациите, защото това е сериозно нещо и ако не си подготвен можеш много сериозно да си навредиш" и ми даде пример с друг неин пациент, медитирал върху овладяването на сексуалостта си и си докарал рак на простатата.

та мисълта ми е - преди да се отдаде на практики, хубаво е човек да има малко по-задълбочена теоретична подготовка.
тази материя не е от най-безобидните, та е добре да се подхожда с респект.

хубав ден на всички!
 Hug

# 236
Калина, и аз се чудя за кармичното. На много места съм чела и чувала за кармични болести. Коя болест е кармична и означава ли, че щом е такава, не трябва да и се противопоставим?

Цитат

Аз лично не мисля,че това означава да не се противопоставяме на болестта,а по-скоро,че болестта ни е пратена за да науцхим някакъв урок,който не сме разбрали в предишно прераждане.Ако сте забелязали много хора,когато им се случи нещо лошо,разболеят се тежко точно тогава се обръщат към религията,към всичко това,което обсъждаме тук.Ами точно така според той си научава урока.

Много ви обичам всички,страхотни сте и едва насмогвам на книгите,които цитирате тук  bouquet

П.П. Редактирах поста си.Може би не подхождаше на духа на темата,въпреки,че го написах с най-добри намерения.

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 14:51 от kambanka 2304

# 237
  • Tам през Атлантическия океан
esme_bolger  Wink

Не мисля  че медитацията вреди  Naughty може и да не ти помогне но няма и да  навреди  Peace

Не е толкова лесно да се научиш/постигнеш медитация. Не случайно тя е краен етап в психическата подготовка в Йога.Йогите  твърдят че човек трябва много да научи за да пристъпи към медитацията.

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 13:20 от Desss

# 238
  • София
Моето мнение относно медитацията се припокрива напълно с това на esme_bolger . Трябва много внимателно да се подхожда към тези неща особено от хора, които не са практикували, защото действително истинската, дълбоката медитация може да навреди на нетренирани психики. Неслучайно копирах онова мнение от руския сайт за медитациите на Кели.

А един мой приятел образно казва по този въпрос следното - "И да не забравяш да си спасяваш нещата. Правиш си бекъп и дефрагментираш"  Laughing

# 239
  • Добрич
Според мен трябва да се противопоставяме и на кармичните болести. Може би в процеса на преодоляването им научаваме важни неща, които сме пропуснали в минал живот.

Днес разбрах, че едно от желанията ми няма да се реализира. Не съм си правила утвърждения за него, но смятах, че ще стане, защото заслужавам да получа това, което искам. Определено съм разочарована и леко се вгорчи вкусът на дена ми. Дори не можах да се зарадвам напълно на едно по - малко, но реализирано днес желание.

Общи условия

Активация на акаунт