Подсъзнанието може всичко 3

• 58 770
  • 581
  •   1
Отговори
# 555
Днес си купих " Практически курс по транссърфинг за 78 дни" - Вадим Зееланд
след 78 дни може да има какво да споделя

# 556
Ина, Преди нещата да станат много по-добре винаги има черна дупка.
Ние сме с теб, а ти го знаеш!  Hug

# 557
Ина,

още една виртуална прегръдка!!! Hug Hug Hug

ЧервеноВинце, Вселената има толкова измерения, които остават чужди за нас! Ти имаш шанса да се докоснеш до друго нейно измерение! Е, и аз бих се замислила дали искам да видя това духче, но за щуротиите с кетчупа нямам нищо против! Никога няма само едно същество. Винаги до нас са нашите ангели-хранители, никога  не сме сами. Едно духче в повече не си струва да те отказва от работата, която ти харесва! Hug

# 558
Момичета, ето ви няколко обедни снежни снимки от вчера. Следобед вече беше толкова тъмно, че не ставаше за снимка. До вечерта снега достигна над две педи /да се изразя на бабешки език.../

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=313383

Hug Hug

# 559
tonimar...супер снимки мила!  Hug Ми то вашия сняг, кат нашия бе... Joy  /Това беше лаф на един мой приятел-колега от Канада...голям образ! / Laughing

Момичета, да ви кажа нещо..., че се появи едно нещо, за което ви говорих, че ми е мечта точно преди няколко дена.

Значи аз съм абонирана за едно тукашно spiritual списанийце. Днес моя ми го прати по пощата...и какво да видя на 15 страница...Екскурзия до Перу и Мачу Пикчу  #Crazy Случайности,  , а... Laughing

Ще го разгледам и ще ви пиша. Имат сайт, който е добре с английския, поствам линка на вебсайта , та може да му хвърлите по едно око и вие... http://www.back2nature.no/

Има няколко екскурзии...Заинтересувах се за екскурзията , която е  през август месец. newsm78  Те са по 16 дена...

Още не съм разгледала целия сайт,  за да видя цени и други детайли.

Така че,  стягайте куфарите и живот и здраве, ако е рекъл Бог, август  месец летим за Перу. Sunglasses   Ох,  мили Божичко... Praynig  ако и тази ми мечта се сбъдне...ще се побъркам от радост!   newsm44

tonimar..теб съм те записала вече списъка за Мачу Пикчу Wink  Да си знаеш де... Hug 

А аз ако трябва заем ще вземам, и после ще го връщам..ама там трябва да ида. Rolling Eyes  Душата ми го иска...

......И може да ми казвате Винце или Винска...по свойски е някак си   hahaha , че туй ЧервеноВинце, май много дългичко идва..   newsm78  Laughing

Последна редакция: сб, 29 ное 2008, 18:32 от ЧервеноВинце

# 560
Винце,
това
Ми то вашия сняг, кат нашия бе
ме върна години назад... Когато баба ми попита един италианец как е чиния на италиански /естествено с преводач/ и италианеца каза "пиато", ами как е "ям", пита баба, а той "манджаре"... и баба ми "Ам че той италианския кат българския бе!..." Joy
 Hug Hug Hug

# 561
Ина, отговорих ти мила на ЛС !  Hug

tonimar... Joy  Hug

Мишенце, не знам дали само към кетчупа е проявявал интерес нашия дух...ама  явно го влече към кухнята.  Thinking Там прави най-големите "бели"...може да не е доволен от готвачите... Joy Не случайно май единия е напуснал... Laughing Ако я кара така, всичко  готвачи ще напуснат...  Whistling

Отивам да си почета малко книжка и после да вечерям...дано да не с  духчето... Joy

До после милички!  Hug

# 562
Време е и аз да се включа във форума. Чета темата от доста време, но досега незнам защо само се ограничавах с четенето. Занимавам се с езотерични книги от няколко години. Никога не съм била удовлетворена от себе си и именно това вътрешно недоволство ме накара да се обърна към този тип литература. Немога да престана да се занимавам с нея. Дори и да прекъсна за известно време, нещо ме връща пак натам.

Червено винце, именно твоя пост ме накара да се включа. За духовете прочети книгите на Лиана Антонова. Поне първата книга съдържа информация за духове и какво казват те. Дано да ти е от полза.

Много ви се радвам на всички и бих се радвала да ме приемете при вас. Чета ви всеки ден. Има много положителен заряд в тази тема. Радвам се, че ви намерих!  Hug

# 563
Здравейте, сродни душици... Червеновинце, много ми хареса това твое обръщение. Позволи ми да го използвам.

Мишка, - да, това са снимките от Рупите. Мисля, че сега се отваря албума. Дано да съм успяла. Аз освен от сметки и счетоводство, явно от друго не разбирам Laughing Laughing Laughing Дано да успеете да ги видите...http://www.snimka.bg/album.php?album_id=313254

Елена, благодаря за линковете за упражненията на Норбеков. Дано да ми остане време, да ги усвоя. Засега всяка сутрин играя Петимата тибетци. Хубаво ще е да включа и Норбеков. Но пусто време... но не трябва да си намирам оправдание, а трябва да намеря решение да ги зауча тези упражнения. Не е ли така????

sv_harmony добре дошла при нас Hug Hug Hug Надявам се, че ще се чувстваш добре сред нас... Аз лично съм много удовлетворена от контакта със "сродните души" в темата. Надявам се и ти да бъдеш удовлетворена.

Момичета, продължавам да чета с нетърпение разказа на Червеновинце за хотела, а после ще ви разкажа за моя днешен тежък работен ден...

# 564
Да, Нора, сега си успяла, снимките са страхотни  Hug Много сте сладки с дъщеричката ти  Heart Eyes

Добре дошла, sv_harmony    Hug  Надявам се да се чувстваш добре сред нас     bouquet

Аз нещо претърпях крах с Транссърфинга на Зеланд. Пробвах да чета "Пространство на варианти" ама много отнесено ми се видя нещо  Rolling Eyes
Ина, ще чакаме отзиви за последната му книга  Grinning Тя вече трябва да е с практическа насоченост - поне така пише в рецензиите  Simple Smile

# 565
Винце, наистина се смях със глас за екскурзията до Перу- харесва ми идеята... Но имайте впредвид, че аз съм зле със чуждите езици, говоря само БЪЛГАРСКИ. Embarassed Наистина много ми допадна идеята за визуална СРЕЩА с вас, пък където и да е...

А относно духа- ти според мен си богопомазана, за да ти се случва тези неща. Аз лично бих мечтала за такава среща, но... Cry Cry CryНЯМА!!! Че аз дори не си спомням сънищата... а дали сънувам и аз не зная Sad.

Ина и от мен  Hug, но явно съм пропуснала каква е тази черна дупка, в която си попаднала.... Но каквото и да е- човек винаги трябва да е оптимист и да си казва, че след всяко ЗЛО, идва ДОБРО.

tonimar СНЕГА е невероятен. Дано през празниците и ние в България си имаме такъв сняг, за да се налудуваме Praynig

# 566
благодаря за топлите прегръдки   mrstraetz

# 567
sv_harmony,
ДОБРЕ ДОШЛА!!! Hug

Пожелавам на всички ви само хубости! Hug

Ина Hug

# 568
ИнаHug Hug Hug И благодаря за филма, мноооого ми хареса и аз си поплаках   bouquet
ЧервеноВинце , и на мен така си ми харесва  Embarassed, тръпки ме побиха от тази история  Confused

# 569
ЧервеноВинце, това за хотела си е страшничко. Наскоро гледах един филм, подобен на твоята история newsm43, но забравих как се казва  doh. Доста вярвам в тези неща и се интересувах, но ме е бъзе и спрях да се ровя вече Mr. Green.
Ина, пожелавам ти скоро, да се почувстваш по-добре Hug. Тук всички си помагаме, макар и виртуално Wink.
Нора, снимките са много хубави Peace
Лека вечер на всички Hug!

Общи условия

Активация на акаунт