Подсъзнанието може всичко 3

• 59 649
  • 581
  •   1
Отговори
# 255

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=64762&hit=1

игрален е, по-добре е май да прочетеш книгата

# 256
ЧервеноВинце да!Така се казваше,аз не съм се изразила правилно Blush

И на мен ми беше много трудно въртенето,на пръв поглед изглеждаха толкова лесни Mr. Green Помня,че ги правих по около 3 пъти първия път и на другия ден имах страшна мускулна треска CrazyКоето всъщност е много показателно Grinning

darena и аз ще се помоля за кученцето ти!!!Как се казва? Grinning
Ще ви разкажа нещо набързичко.Сестричката ми много искаше кученце.Тя живее в чужбина по принцип и когато отиде там вече окончателно с багажа беше решила,че иска да си осинови такова от там.Да обаче когато отишла не я одобрили.Желанието и беше много силно,мислехме всякакви варианти,но понеже и беше малко трудно в началото не можеше да си позволи и да си купи такова.След няколко месеца си дойде и 2 дни преди да си замине  чакайки ме в едно кафене нейното приятелче само я намерило Heart Eyes Беше много мъничка и беличка болонка,но цялата с ранички и т.н.Разпитахме персонала там дали не е на някого.но всичк казаха,че обикаляла от няколко дни и явно си нямаше дом.Както и да е,ние я взехме с нас,на другия ден я заведохме на лекар и те се съгласиха да и направят паспорт и ваксинациите да ги напишат със задна дата,после ни свързаха с друг човек,който набързо ни издаде някакъв сестрификат май беше с който Ники може да пътува в чужбина и така...Сестра ми си замина с нея,всичко стана толкова набързо,но както си казваме с нея-няма нищо случайно Grinning
После ще ви пратя снимка на малката принцеса,тя е вече на 3 години и е вегетарианка дори Joy После кой каза,че кучетата не приличали на стопаните си Wink

# 257
Дарена и аз се моля да се оправи кученцето ти Praynig.
Толкова обичам животните и не веднъж съм плакала и ми се е късало сърцето, когато видя някое животинче да се мъчи, а аз нищо не мога да направя Cry. Това са чисти и невинни създания, като децата.

# 258
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 3 нови отговора.
.... тва не е истина

Дарена, всички сме с твоя малък дзвер! И го прегръщаме и го целуваме и се молим за него  Praynig  Hug
Ванга  казва, че животните много повече знаят от нас. Може би затова и не могат да говорят.

# 259

Дарена, всички сме с твоя малък дзвер! И го прегръщаме и го целуваме и се молим за него  Praynig  Hug
Ванга  казва, че животните много повече знаят от нас. Може би затова и не могат да говорят.

На всички много, много ви благодаря bouquetИ от мое и от негово име, защото той само дето не може да говори с думи, но с всичко останало говори  и то как! Ванга Светла й Памет! Права е, защото , ако знаете моя дзвер как разбира какво му говоря... не команди, а просто ако му кажа: "Моля те иди при Боби, че те вика и ако не отидеш, ще ти се сърди."- става, излиза от къщичката си и отива в детската.

darena и аз ще се помоля за кученцето ти!!!Как се казва? Grinning
Намерих го през месец март и го кръстих Марти. Благодаря още веднъж.  bouquet

А за Ванга ми се говори отделно, ама като имам време ще ви споделя. Много я тача и много я обичам, въпреки,че не съм я виждала приживе. Но на Рупите , при нея нося всичките си благодарности !   bouquet

# 260
Момичета,аз потърсих Селестинското пророчество,но никъде я няма,с изчерпан тираж е.Идея от къде мога да сваля книгата?

Много се радвам,че темата взе такъв обрат,защото аз от самото начало не бях съвсем съгласна с книгата на Кехоу относно твърдението му,че няма значение дали вярваш в утвържденията,които казваш т.е. дали ще се осъществят,а е достатъчно само да ги повтаряш много пъти.Много повече съм съгласна със Закона на привличането,според който е нужно не само да искаш,но и да допускаш,че дадено нещо може да се случи.А най-сигурно е,че нещо ще се случи,ако докато мислиш за него изпитваш и силна положителна емоция.Същото е с молитвата.Молитва,която не идва от сърцето няма как да получи отговор.

Кажете повечв за тази мантра,как да я практикувам?

# 261
В спиралата намерих това
Искам да споделя и тази благодарствена молитва тук
Интересното е, че бях пускала Ом Мани Падме Хъм от youtube 2-3 пъти,и дъщеря ми един ден ме изненада,като седна на земята,кръстоса краката си,
събра ръцете си в Намасте и почна да я пее и ми вика :Мамо пусни Ом мани  ooooh!

# 262
  • София
darena , и аз се моля за здравето на Марти и още дълги години да прави бели!  Laughing
Имах кученце 14 години, не беше породисто, но има ли значение... Тази малка душичка бе толкова светла и толкова добра!
Последните две години беше слепичко с едното си оченце. Предлагаха ни да му спестим мъките. Не можах да взема това решение - той беше толкова жизнен! Мисля, че  постъпих правилно.
Сега знам, че малката му душа е някъде горе и че някога пак ще се срещнем...

Извинявам се, че се отклоних от темата   bouquet

# 263
kambanka 2304 , тъкмо щях да ти пускам линк ама Diorella ме е изпреварила.
Diorella от къде мога да сваля Ом Мани Падме Хъм , че както отбелязох вече съм на вие с интернета.
Herzen , аз книгата я започнах , но исках филма - благодаря ти за което .много бавно става, но ще стане.  bouquet

# 264
# 265
ЧервеноВинце, и при мен е така.
Аз вярвам дълбоко в душата си , че нещата ще станат, и наистина всичко се получава в най-благоприятния момент за нас. Понякога се налага повечко да почакаме- Божидара я чакахме 5 години, второто го планираме от 2 години, но аз вътрешно усещам, че мечтите ни ще се сбъднат скоро.

Като се върна назад във времето и анализирам нещата, разбирам, че съм станала РОДИТЕЛ в най-благоприятния момент и мога да уча детето си на позитивно мислене, на добри постъпки и обноски, на благодарност и уважение. Не съжалявам, че съм го чакала това АНГЕЛЧЕ 5 години.
Дори сега с нея се молим на Бог за братче или сестриче, може и две Laughing Дори сме измислили имена. И ще стане... ЧУВСТВАМ ГО...

Понякога на някои хора /и моето семейство е в това число/  им се дават изпитания, много е важно ние да се справяме с тези изпитания, ДА ВЯРВАМЕ ИСТИНСКИ, че нещата ще се случат така,като искаме ние да бъдат.

Но аз съм благодарна на Бог за тези изпитания, защото те ни правят по-силни, по-добри, по-духовно израстнали.

Ние планираме, но Бог и Вселената решават.

Бъдете здрави и благословени всички.

Благодаря, че ви има.

А при мен  пък с поставянето на срокове не работи. Rolling Eyes Иначе желанията ми се сбъдват, но кога...не знам.  newsm78 
 Та ми остава само да  си чакам реда....Laughing

# 266
tonimar, на мен много ми помогнаха книгите на Лазарев - Диагностика на кармата. Те са 12 книги, но успях да прочета само 1 и 2 книга, и си отговорих на много въпроси. Обясних си защо ми се случват много от нещата- анализирах моя род и на рода на мъжа ми -това,което знам.
Много полезен е прочита на тези книжки. Препоръчвам ви ги.

Там аз открих, че човек може да промени своята съдба, своята КАРМА само с ВРЪЗКА С БОЖЕСТВЕНОТО. Това беше моето НАЧАЛО.

И това е наистина така- ние с моя съпруг с общи усилия- успяхме да променим ЖИВОТА СИ.

Калина, и аз се чудя за кармичното. На много места съм чела и чувала за кармични болести. Коя болест е кармична и означава ли, че щом е такава, не трябва да и се противопоставим?

Цитат
Това са въпросите, които аз си задавам. Кога да спра да искам за себе си нова работа, ако точно тази, която работя е моята карма. моето място. Ако точно това трябва да ми се случи. Как да разбера кое е правилното "искане"?

Май хора, които са много по-напреднали от нас могат да разберат кое е правилното и докога да искаме. Може би е добре да опиташ това, което писа ЧервеноВинце преди дни - за мълчанието. Може би когато отвориш сърцето си ще разбереш дали тази работа е за теб или да продължиш да искаш. Много от отговорите са в нас, остава да достигнем до тях.

# 267
И аз съм чела само първа и втора книга на Лазарев,но в книжарницата гледам,че има и до 8-ма книга май  Grinning Дълго не съм се сещала за него,не съм препрочитала скоро.

А някой знае ли къде има от по-старите книги на Лиана Антонова?Аз имам само първата,но се сещам,че имаше "Срещи с многоликия Космос" и "Не умирай неук"-може и да греша заглавията,простете/често ми се случва ooooh!/.Та тези двете ги четох преди години,но не бяха мои,а искам да ги имам.
Междудругото тази книга за Космоса ми се струваше малко...как да кажа..фантастична.Тогава.Но все пак бях все още тийн Grinning Хем вярвах,хем цъках с език и си казвах "Леле,ама как може".Разказва се за другите планети,имената им,обитателите им и начина им на живот.
После след време наш близък претърпя злополука и беше в кома 11 дни.Разказа много интересни неща след това разказа за една планета.Всичко в разказа му съвпадаше с това което пишеше в книгата на Антонова за една от тях.Разбира се той беше абсолютен "неверник" преди това,не беше чел книгата и т.н. Всъщност на вас няма смисъл да ви обяснявам  Grinning както на другите,които гледат невярващо.

Вярвам,че Марти ще се оправи Hug Той също си има Ангел пазител,който бди над него Heart Eyes

Ще ми е интересно и за Ванга да си поговорим Hug Изобщо за всичко,което си говорим ми е много интересно Grinning

# 268
  • България
Кажете повечв за тази мантра,как да я практикувам?
да и аз ще помоля, ако може да разясните повече за тези мантри?

# 269
nora13, разбира се, че "ще стане"!
Още повече, щом го чувстваш и искаш. Отдай се на прекрасната тръпка на очакването и то ще дойде в най-подходящия моент! Hug

Общи условия

Активация на акаунт