Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 273
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 1 290
Лично аз смятам, че Янита успя с помоща на екипа. Подшушнаха й къде е лагерът и дадоха игра, в която е сигурно, че тя ще спечели. Янита цели доста точно, което се видя при една от игрите, където трябваше да целят с прашки. Николай не е толкова добър стрелец. Подозирам, че Николай ще номинира Галя, Спас, Жоро и Силвия. Възможно е да спечели  двуглавата змия и да изгонят Галя.

# 1 291
Ама наистина много кьопаво стреляше, ъ newsm78
Николай не е толкова добър стрелец.
Кьопаво стреляше с лъка, а после с прашката толкова точен беше. Само неговите плочки без дори да засегне някой друг цвят плочка. Това ми се наби на очи  Thinking
Много съм доволна от развоя на събитията. Още по-доволна ще съм ако не сложи на Герчака "талисманче"  Whistling

# 1 292
Ако Николай утре спечели играта ще развали тотално сметките на коалицията.

# 1 293
Много вероятно е и Жорката да изхвърчи утре. Тази злоба у него не е без нищо.
Авиком, да ти донеса кърпички за утре вечер. При нас има склад за стоки на едро Grinning

# 1 294
Аз честно казано съм склонна да вярвам, че Янита е способна да намери сама истинския лагер. Тя е толкова флегматична и толкова мудна, че е нормално да обиколи острова и да се звери във всяка тревичка. Просто си я представям как провлачва крак , след което съзерцава половин час листата по дървета, следваща крачка, съзерцание и така до края...... Mr. Green Нищо чудно да са я синмали след това повторно, все пак камерите не са им закачени на гърбовете като в Биг брадър.
Иначе загубата може и да е режисирана, но така или иначе ако Янита беше останала в племето щяха да я изгонят. А Николай все пак има шансовете да побеждава всеки път и да нарежда пъзела както си иска. Въпреки това изглеждаше много кисел че напуска острова, и не спря да лъже докрая.
Физиономииите им при идването на Николай обаче ме изпълниха, всичките бяха като припикани мушката Laughing
Спас според мен не може да се бори с Ники, защото притежава само груба сила, няма го момента на обмисляне на тактиката и движенията, няма го спокойствието. Прекалено много бърза и бъхти, вместо мъничко да помисли и да се концентрира в правиланата посока.
Евала на Гери, въпреки липсата на зъбите, която я постави в най неизгодна позиция при развързването на въжето, не се отказа и се бори. Не е справедливо след като са решили да гонят най слабия да изгонят нея- Галя е по слаба, Жоро също в игрите е по слаб според мен. Изобщо интересно се заплетоха нещата.
С нетърпение чакам утре да видя кой ще гушне двата гласа ( защото ако е Ники като нищо да прикотка Гери, а и без да я котка) и да бие камшика на Галя. И ми е много интересно кого ще запази, колебая се между Жоро и Гери ( въпреи че той не е бил в племето досега и де факто не е в час с всички интриги и кой с кого е най близък, например Силвия- Спас).

# 1 295
Браво на Николай! Това се казва истински играч!

# 1 296
  • София
Много вероятно е и Жорката да изхвърчи утре. Тази злоба у него не е без нищо.
Авиком, да ти донеса кърпички за утре вечер. При нас има склад за стоки на едро Grinning
А какво печели да изгонят моя човек-той не му е конкуренция.
Жена ще изгонят,Галя ми се струва.
Ако е Жорето , не знам как ще ме успокоявате.Няма да минете само с кърпички...Подходяща музика търсете на първо време.

# 1 297
Най - добре ще е според мен да изгонят Спас, така Николай остава най - силния, ще побеждава без проблем в игрите.

# 1 298
Ох и аз съм за Изгонването на тоя Спас!Много ме дразни.

# 1 299
За да изгонят Галя това значи Ники да не номинира Гери.
Т.е. ако Ники номинира Гери- тя е сигурният изгонен.
Ако не я номинира обаче ще се действа на прима виста и ми се струва, че Жорко ще го отнесе. Може и да не съм права разбира се.
Зависи и кой ще гушне двата гласа- колкото по малко хора остават, толкова по голяма сила са те.

# 1 300
А какво печели да изгонят моя човек-той не му е конкуренция.

Не става въпрос, че Николай печели нещо. Просто си мисля, че ако не номинира Гери, от останалите четирима твоят Жоре е най-застрашен. Май поначало ядрото  Мого така са си го планирали - Гери, Жоро, после останалите трима гонят Николай (както беше миналия сезон с Дренски, ако си спомняте) и после вече те тримата в игра.

Няма да изгонят Галя. Не виждам толкоз акъл у тях.

Има и нещо друго. Не се знае до утре какви скандали ще се вихрят. Със сигурност ще се изпокарат, ако не помежду си (щот са послушни тъпи овци), то с Николай със сигурност. И той ще им окачи герданчетата Mr. Green

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 22:06 от птица

# 1 301
  • София
За първи път пиша при вас, иначе чета с удоволствие Laughing
Стори ми се, че на анонса за утрешния съвет само Гери не е била със закачена огърлица за изгонване. Мисля, че Ники ги е разгадал и не й е сложил, макар че не съм и сигурна. Видях със сигурност, обаче, че Жоро имаше такава, той седеше зад Герчака.

# 1 302
Най - добре ще е според мен да изгонят Спас, така Николай остава най - силния, ще побеждава без проблем в игрите.
+1  Peace
Ако изгони Спас, ще е почти сигурен победител от игрите.Освен ако не са логически.
Надявам се да не сложи гердан на Герчака.Онея вече няма да знаят на кой свят се намират  Laughing А пък ако вземе и Двуглавата змия ще стане "мале, мале"  Laughing
Спомняте ли си в миналия Сървайвър Финдо как побеждаваше доста поредни игри за имунитет и така си заминаха сума ти хора.А от неговото племе беше останал само той.Да не би и с Ники така да стане?  Sunglasses

# 1 303
Утре играта за два гласа е печели Спас.Не видяхте ли на рекламата ,на съвета ,че огърлицата двуглавата змия беше на врата на Спас.Така ,че той ще гласува с два гласа и най-вероятно ще изхвърчи Герчака или ,ако не я номинират нея ще си иде Жоро.

# 1 304
Утре играта за два гласа е печели Спас.Не видяхте ли на рекламата ,на съвета ,че огърлицата двуглавата змия беше на врата на Спас.Така ,че той ще гласува с два гласа и най-вероятно ще изхвърчи Герчака или ,ако не я номинират нея ще си иде Жоро.
Пуу аз нищо не забелзявам на тея реклами  Blush Laughing

Общи условия

Активация на акаунт