Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 273
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 1 275
  • на пистата
днес се видя кой е злобния,такава злоба която видях в очите на спас никога друг път не съм виждала

# 1 276
Направо ги насра(съжалявам за думата)  smile3508

Лелеее ,и аз съм съгласна!
Направо останаха потресени smile3508
Браво Ники!

# 1 277
Янита е толкоз подмолна ,и тъпа п***а Много ме нерви значи,ако я вида такива шамари ще и опукам,че нема се сети да пита защо.
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 1 278
  • София
Ех,стана интересно вече... Излязоха от летаргията,раздвижиха се!!!
Дори Жоро беше трети! Сега няма да подаряват победи!
Спас имаше лош късмет.Чудно ми е Ники дали ще сложи огърлица на слаб играч-Гери,да речем.
От Янита ми се повръща. Не,че го победи,а на гнусните й коментари.

# 1 279
 hahaha hahaha Joy

КазАх ли ви, че май това ни гласят - Николай ще се върне в племето, ще спечели имунитет и ще ги утрепе hahaha Дорева им се на гОрките още като го видяха, а след играта - да не говорим. Ако вземе и номинира останалите четирима, а не Герчака, съвсем ще ги сбърка. Кефффф. Само дето той нещо все за мъже - жени говори newsm78 Ще видим.
Ясно е обаче, че Жоро във форума на Сървайвър наистина е Жоро Mr. Green Ясно е и защо е толкова бесен и озлобен в писанията си. Обърка им съвсем сметките Ники, мдааа hahaha
И колко са тъпи, Боже мой ooooh! Как дисциплинирано и безропотно понасят всичко Sick Че тя Янита по-адекватно се държа и държи в случая.
Но наистина й подсказаха от екипа. Тя вярно е шило, но да намери сама лагера из тези шубраци.... А и не е добра актриса, явно беше, че не е спонтанно.
Както и да е, наистина стана интересно. Че то иначе какво беше - излизат си по график, според предварителна другарска уговорка... Май наистина са се договорили за парите. Няма друго обяснение за подобно овчо поведение.

# 1 280
Не ви ли мирише работата на подшушване в ухото на Янита от страна на екипа - говоря за скрития лагер на Ники...

Сега Николай няма право да хуби игра иначе изхвърча като лястовичка.
Ей, радвам се обаче да го видя сред хора! Много секси пич е освен всичко останало...
Силвия голямата го гледаше с нескрит интерес - тя не е била с него в едно племе.
А Спас направо се наака като го видя. За играта да не говорим...  Laughing ... тогава всички се наакаха.
Великата Империя Мого-Мого ще се лиши от един от членовете си.
Ясно е като бял ден, че ще жертват Гери-голямата. Тя отдавна не се кефи на ситуацията, а тия неща се усещат, в случая другите я усещат.
Истината е обаче, че най-слабият играч наистина е Галя. Ники свърши играта, а тя не се беше развързала още.  Mr. Green

# 1 281
Янита е толкова подло същество,че няма край.Ако не беше видяла лагера ще се да се замисли да ли да остане.Съжалявам единствено,че я оставиха а изгониха Жени.
Бясна съм на този подла змия.

# 1 282
Ей, изядохте я Янита, ей. Mr. Green Ама признайте си, че Николай се насра като тя го би, също толкова, колкото Мого-Мого, като Николай им измъкна имунитета под носа. Mr. Green

# 1 283

Но наистина й подсказаха. Тя вярно е шило, но да намери сама лагера из тези шубраци.... А и не е добра актриса, явно беше, че не е спонтанно.

Да, това забравих да добавя! Като намери Дарец, беше неестествено спокойна и специфично ухилена като човек, на когото са подсказали. Да се беше постарала да подскочи, туй-онуй, малко емоции... Бахти дървото.
Още по-противна ми стана.
А как мазно се настани на легълцето на Ники, на столчето му... бляк!  Sick Мазнеж и отврат!  Twisted Evil

# 1 284

По-спокойно, де, за какво си й бясна? Трябваше да се върне доброволно и да чака да я изгонят!? А и нали за нас стана по-интересно!

# 1 285
Ей, изядохте я Янита, ей. Mr. Green Ама признайте си, че Николай се насра като тя го би, също толкова, колкото Мого-Мого, като Николай им измъкна имунитета под носа. Mr. Green

Да, не му стана готино, че загуби. Грешката на Николай беше, че я подцени като подготовка, а не трябваше.
Обаче не мога да скрия, че само като я видя на екрана и ми се обръщат червата. Рядко противно същество ми е - въпрос на излъчване.

# 1 286

Да, не му стана готино, че загуби. Грешката на Николай беше, че я подцени като подготовка, а не трябваше.
Обаче не мога да скрия, че само като я видя на екрана и ми се обръщат червата. Рядко противно същество ми е - въпрос на излъчване.

Да, Янитка си е противняче. Чак не мога да повярвам, че двама от най-противните ми сървайвъри спечелиха в този епизод, и въпреки това адски се изкефих, че Мого-Мого направо изкрейзиха.

# 1 287

По-спокойно, де, за какво си й бясна? Трябваше да се върне доброволно и да чака да я изгонят!? А и нали за нас стана по-интересно!
Много е противна и чака някой да направи нещо и тя хоп на готово, е затова съм и бясна.Нещо да постигна сама?

# 1 288
 Stop никой тук не я харесва Янита. Но благодарение на нея играта се промени към добро.

Ако вярваме на Трейси и другите привърженици на Голямата конспирация, тогава и загубата на Николай от Янита трябва да е била режисирана. Мнооого кисел беше още по време на играта. Ако са му наредили да загуби, кой знае колко бесен е бил. Великият той да загуби от едно момиченце hahaha
Ама наистина много кьопаво стреляше, ъ newsm78

и въпреки това адски се изкефих, че Мого-Мого направо изкрейзиха.

И аз Mr. Green И на друго също - като се тръшкаше Силвия, че била подарила победата на Янита, пък тя да направи така hahaha ми що я подари ooooh! кой въобще им е казал, че тази игра се играе така - полечка, издалечка... Като толкова искаха да я успокоят, че ще я гонят, да бяха спечелили играта, пък победителят да я беше взел със себе си.

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 21:32 от птица

# 1 289
  • София
Не мога да понасям как говори,какво говори дори не си правя труда да слушам.
Аз си мисля,че грубата грешка на Галя ще бъде да върнат Ники на острова,ако изобщо има такава опция/ в смисъл,че финалът идва.

Общи условия

Активация на акаунт