Ма като е мечтаела за "отмъщението на самурая", що не се разбра с Янита да обединят усилия?! Както и да е...

Само аз да съм се минала
Гледай си и си слушай сама 
Обясняваше как зъбите й бил изкуствени от доста години и щяла да си ги сменя и без това,ама след Сървайвър.Пък то...как се получило,те там изпопадали,защото дотогава не била яла кокос.И точно зъбите били причина тя да си мълчи и да остава незабележима,щото развила комплекс от това.Иначе такава силна личност била,мале....И колко чувствителна и емоционална....И пак не разбрах като как точно искаше да се защити,гласувайки за Спас.
След като сигурно си е давала сметка,че нейният евентуален глас срещу Спас ще е единствен.Ники бил човект-сървайвър /разгеле,усети се!/Тя не била имала време на острова да го опознае,ама сега като го гледала по ТВ-то,смятала,че той трябва да спечели.В общи линии това е.
А за тричките - аз останах с впечатление, че ще бъдат "изгонени двама" - тоест на съвет? И ако гласуват петимата - вкл. мъжете, може да стане това разпределение, което ми хрумна... 
,толкова беше естествен,толкова му личеше,че е още млад и зелен,толкова добре се представи......Браво,абсолютно много ми хареса днес

,мнооооооого си повярва тази жена,направо си се вкара в некви филми нейни
Забележете - И той 
Препоръчани теми