Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 93 968
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 2 145
  • София
Ох. Изслушах Гери културистката. В резюме: възхвала на Спас, той е достойният. Мисията ́и била "да смачка Галя", "тази манипулаторка". Съвест, чест и достойнство. Пак за Спас, който я превъзхождал (Гери). Но и Галя можела да я бие в игра на греда, та нищо не се знаело. Надява се да си оправи зъбите и да си възстанови самочувствието, планове за световни купи (нема лошо!).
Може доста да съм пропуснала, че на моменти се разсейвах  Whistling Ма като е мечтаела за "отмъщението на самурая", що не се разбра с Янита да обединят усилия?! Както и да е...
За двубоя утре на съвета смятах, смятах и реших, че ще е между Силвия и Галя - евентуално "записали" по един глас, а Янитка сигурно изхвърча с 3 гласа...

# 2 146
Това интервю с Гери не мога да го изгледам.  Whistling

Птица,дай преразказ и не ми се смей.  Sunglasses

Да, бе, да Crossing Arms Само аз да съм се минала Naughty Гледай си и си слушай сама Whistling
Айде от мен да мине  Peace Обясняваше как зъбите й бил изкуствени от доста години и щяла да си ги сменя и без това,ама след Сървайвър.Пък то...как се получило,те там изпопадали,защото дотогава не била яла кокос.И точно зъбите били причина тя да си мълчи и да остава незабележима,щото развила комплекс от това.Иначе такава силна личност била,мале....И колко чувствителна и емоционална....И пак не разбрах като как точно искаше да се защити,гласувайки за Спас. newsm78 След като сигурно си е давала сметка,че нейният евентуален глас срещу Спас ще е единствен.Ники бил човект-сървайвър /разгеле,усети се!/Тя не била имала време на острова да го опознае,ама сега като го гледала по ТВ-то,смятала,че той трябва да спечели.В общи линии това е.
П.П.Спас ми хареса тази вечер с това,което каза.Призна превъзходството на Ники с думите,че до този момент него са го подкрепяли моговците,а Ники си е спечелил всички битки сам.И най-вече ме изненада приятно като каза,че не е срамно да се загуби от силен противник.

# 2 147
  • София
steli76 , май си слушала по-внимателно... Аз съм изпуснала половината  Embarassed

# 2 148
Аз разбрах, че утре тричките ще се състезават, няма да се гласува за тях. То няма и кой да гласува newsm78

Стели за друго интервю ще да говори Laughing Днешното по някоя от телевизиите.

# 2 149
Лято,това е професионална деформация  hahaha

# 2 150
  • София
Аз разбрах, че утре тричките ще се състезават, няма да се гласува за тях. То няма и кой да гласува newsm78

Ааа, за интервюто може, аз онова от сайта на Сървайвър уж слушах...  Crazy А за тричките - аз останах с впечатление, че ще бъдат "изгонени двама" - тоест на съвет? И ако гласуват петимата - вкл. мъжете, може да стане това разпределение, което ми хрумна...

# 2 151
  • София
Хъм, аз не можах да го гледам тази вечер. Сега исках да го гледам на видео, но не е качен още епизодът. Пък друг път веднага след това може да се гледа.
Къде мога да го гледам сега?

# 2 152
  • София
Хъм, аз не можах да го гледам тази вечер. Сега исках да го гледам на видео, но не е качен още епизодът. Пък друг път веднага след това може да се гледа.
Къде мога да го гледам сега?

В Арена го има- http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=c8474df587311 … e6b6e483021963b6f .

# 2 153
Попаднах на едно интервю с Ники доста естаричко такаче може и да сте го коментирали Peace
НИКОЛАЙ МАРТИНОВ: “СЪРВАЙВЪР” БЕШЕ ПЪЛЕН С РАЗГОНЕНИ КУЧКИ  03 ноември 2008, 23:11
СТРАСТИ
ГЕОРГИ АНДОНОВ

Нито аз, нито дъщерите ми гледаме “Сървайвър”
След като миналия сезон кърджалийските близначки Биляна и Габриела скандалиризараха тв-феновете, в сегашното издание баща им Николай пък изправя на нокти съплеменниците си от “Пачека”. В блиц интервю специално за “ШОУ” най-безскрупулният и омразен участник продължава да реди откровения за панамската си авантюра.

- Поддържаш ли контакти с някои от съотборниците си след края на снимките му в Панама?
- Разбира се, че се чувам с някои от тях. Нямах намерение да създавам приятелства, но със Здравко /легендарния вратар на “Левски” – б.а./ сме в много добри отношения. Радвам се, че и той по същия начин избягва хората, с които сме били в една игра, в която всеки е бил враг на останалите. Каквито и глупости да се говорят от сорта на коалиция, другарство, истината е една – “Сървайвър” ме научи, че там на никого не можеш да разчиташ. Всеки е готов на всичко, за да остане до края. Аз бях единственият човек, който успя да закара група и хора на финала.

- По-наблюдателните тв-зрители се бъзикат, че тазгодишното издание било по-правилно да бъде наричано не “Островите на перлите”, а “Островите на силикона”. Веднага се набива на очи, че, дори вталени от глада и мизерията, напомпаните бюстове на почти от половината на участничките въобще не “спадат”?
- Нямам нищо против силикона, стига естетически да изглежда добре. За мен по-неприятното беше това, на което бяха заложили повечето от жените – на флирта, на секса, за да им се обърне внимание. Почти всички жени тръгнаха към острова с визитката: “Аз съм разгонена кучка! Вземете ме в играта и ще видите какво става!”

- Нито едно разголено създание от “Пачега” или “Мого Мого” ли не ти хвана окото?
- Нямаше по-качествена жена от приятелката ми /между впрочем тя се превърна и в една от ябълките на раздора между Ники и Али, като манекенът се изцепи, че спътницата в живота на кърджалиеца била болна от рак. В предишния брой на “ШОУ” Мартинов пък изненадващо призна, че либето му от Пловдив би му дало 250 000 лв., без дори да го попита за какво му трябват. Усилено се говори, че новата изгора на родопския мачо била милионерка – б.а./! През целия си престой нито една от участничките не успя да ме впечатли, за да ме накара да проявя чувства.

- Дъщерите ти Биби и Габи участваха преди теб в шоуто за оцеляващи.

Как реагират на твоята игра?
- Както аз не гледам “Сървайвър”, доколкото знам, и те не го следят, защото се занимават с основните си задачи. Те са много дейни момичета. “Сървайвър” им помогна дотолкова, че в момента се занимават със сериозен бизнес. В същото време са и студентки. Вече са по-богати и от баща си /смях/. Попитах ги неотдавна дали са гледали някои от епизодите. Отговориха ми: “Само началото! Не се съмняваме какво ще се случи!” Те ме познават добре и са уверени, че ще се представя по начина, по който аз искам.

Кърджали,
едно интервю на Георги АНДОНОВ

# 2 154
  • София
Искам да кажа:За първи път Спас ми хареса Crazy,толкова беше естествен,толкова му личеше,че е още млад и зелен,толкова добре се представи......Браво,абсолютно много ми хареса днес Peace
Ники продължава да е моят фаворит обаче Wink
За пореден път се изумявам от наглостта на Галя-Аре пускай се бе #Crazy,мнооооооого си повярва тази жена,направо си се вкара в некви филми нейни  Twisted Evil

# 2 155

Да,преразказах интервюто в "Тази сутрин" на БТВ.
А по повод интервюто с Ники да кажа нещо-заглавието е некоректно.По думите на Ники такова е било посланието,което са отправили участничките,а не неговото лично мнение.Но какво ли се учудвам.Малко спам-миналата седмица по БТВ почна едно ново предаване "Отпечатъци".Първият гост беше Влади Карамазов,а после се присъедини и един издател на жълт вестник.Та когато го попитаха как си пишат материалите той каза нещо приблизително такова:Ако Влади се появи на парти с мръсна риза,първата ми асоциация за заглавие на материал ще бъде не "Влади е мърляч и не се къпе",а "Приятелката на Влади го заряза",т.е той затова е мърляв,щото няма кой да му пере ризите.Та и тук в това интервю  е същото.

# 2 156
  • София
Стели, лято! , благодаря ви за проявената саможертва да гледате - оказаха се цели две интервюта с Герчак! Хайде по една китка
                               bouquet            bouquet

# 2 157
  • София
И какво толкова ви хареса днес Спас? Да, призна, че не е участвал  заговори, просто си се излежавал върху силните женски плещи за да го докарат до финала, съгласи се (то оставаше и да не се съгласи Mr. Green), че е губил от силен играч, призна, че на Ники не му е било лесно... и то как призна... опитвам се да цитирам: "Мен всички са ме пазили и защитавали в племето, докато срещу Ники всички са били против, така И той е имал свои тежки моменти."  Joy Joy Joy Забележете - И той hahaha
А че неговите (на Спас) тежки моменти са били все в битки срещу жени, както и в последната, решаваща, битка някак изпусна Mr. Green

А,да, сетих се още...
Карамазов: - Спасе, поверил си знамето на Ники?
Спас: - Ми той днес нема да играе и ще се държи там...  Joy

# 2 158
  • София
Аз Спас не го харесвам,но,днес ми стана,как да кажа,приятно,като го гледах.Даде всичко от себе си,каза си всичко,както си е.Появата на баща му,му е повлияла със сигурност,и то за добро.Много ми хареса днес,а аз съм човека-абсолютен фен на Ники Peace

# 2 159
Изгледах интервюто с Герчака newsm44 newsm44 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт