Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 93 975
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 2 130
Искам само да кажа с този пост колко се гордея със Спас!

Гордея се с тебе, за това, че не ни разочарова - че остана Човек, такъв какъвто те познаваме и не се промени дори за секунда.  Hug

Аз лично, през цялото време не съм гледала игрите и дали Спас ще победи, интересуваха ме загубите му. Интересуваха ме реакциите му след тях и съм щастлива, че оправда очакванията на всички, които го чакахме. Спасе, всички се радваме, че показа що за човек си - видя, че другите не го разбраха, но по-важното е, че приятелите ти и близките ти не се разочароваха от тебе, а напротив - с гордост си те изпратихме, с гордост си те прибрахме! С поведението си, което ни показа там, само се убедихме, че не сме сбъркали, че ти си победителят, защото си номер 1 в сърцата на приятелите си  Flutter Обичаме те Лъвче и знаеш, че вече победи. Победата ти е лична! Няма как да опиша точно колко горд трябва да си с такъв приятел до себе си - няма такива думи!  Hug

/поста ми да не се тълкува като "Спас победи в Сървайвър", не съм го казвала до сега, както твърдят някои. Победата му е другаде - победа с която е сигурно 100 пъти по-горд от евентуална такава в шоуто  Party /

# 2 131
  • София
Спас между другото добре се държа. Изказа гласно как е подкрепян и пазен,за да стигне до финал. Каза си,че не е имал никаква стратегия,чистосърдечен беше. За първи път направи положителна оценка за Ники. Прегърнаха се и потеглиха. Харесаха ми.

Трейси , честита победа на момчето ти!  Peace
 По едно време сме писали

# 2 132
Ето интервюто с Гергана.
http://www.survivor.btv.bg/part_profile.pcgi?t=video&p=14
Предупреждавам, че трябва да имате здрави нерви, за да го изгледате Mr. Green сигурно така се чувстват учителите с учениците двойкари Joy

Във всеки Сървайвър е имало гласуване за любимец на публиката. Ако сега са решили да включат този глас при определяне на победителя, може наистина да имаме равен резултатът от журито. Някой е гласувал за Силвето и е станало патова ситуация. Няма да ги върнат на острова да си доиграват, та Mr. Green

Много ми бяха смешни на острова. Първо: "оле-мале, как е издържал 20 дни" #Crazy, после  (след като се облякоха, нахраниха ги вероятно, и полегнаха на креватчето му Mr. Green) взеха да викат: "ха, кво толкова, по-лесно му било" ooooh!
Кой най-после зададе на Галя въпроса що си е премълчала за острова? Все пак някой се усети, макар и късно. Може и Янита да е, всъщност. Тя мисли за разлика от останалите.

Вярно голяма радост от победата на Спас Shocked Е как да не вярваш, че има нещо гнило?

# 2 133
  • София
Е това жури колко членно е,че не мога да сметна вече?

Ще го изпиша-
Здравко
Ваня
Яна
Гери м.
Жени
Жоро
Гери г.
евентуално
Янита
Галя
Преброих ги-9!  Grinning

Значи някой е гласувал за Силвия  newsm78

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 21:52 от avicom

# 2 134
  • Paradise
Галя беше много жалка с репликата си към Спас: "Хайде, пускай се".
Беше влезнала в роля, горката.

# 2 135
Общо са 12 човека. При 3 финалисти, в журито остават девет - Здравко, Ваня, Яна, Гери Жени, Жоро, Герчака, евентуално Галя и Янита
Joy изпревалили са ме. ама аз с боичкиииии Crazy

Всичко може, може и да са се разпределили нормално гласовете, но организаторите да подгряват публиката.

# 2 136

Значи някой е гласувал за Силвия  newsm78

Ваня Mr. Green

# 2 137
  • София
Тя,Галя,милата по-скоро не е излизала от роля,бих казала.  Sunglasses
Това интервю с Гери не мога да го изгледам.  Whistling

Птица,дай преразказ и не ми се смей.  Sunglasses

# 2 138
  • София

Mr. Green
Янита  Sunglasses

# 2 139
Това интервю с Гери не мога да го изгледам.  Whistling

Птица,дай преразказ и не ми се смей.  Sunglasses

Да, бе, да Crossing Arms Само аз да съм се минала Naughty Гледай си и си слушай сама Whistling

# 2 140
  • София
Птица, а ти кое наричаш нормално разпределение на гласовете?
Защото очакваното разделение е 5 към 4 и нашият зрителски вот-точка прави равенство.
Направо някой си е гласувал за Силвия.

# 2 141
 newsm78

Измислих го - Галя  за Силвия bowuu
Нали уж си мечтаела за жена победител. Пък и Силвия по-лоялна. Спас няма нищо да даде на никой.

# 2 142
Всъщност Ники е мечтал за женски финал, Ники е този, който е обещавал по 15 000 за глас на финала. Тръгна с оферта от 50 000 още със стъпване на острова. Защо тенденциозно се коментират едни подхвърлени думи, слагат се и в устата на Спас, при все, че той каза, че в уговорка не участва. Покоментирайте малко предложенията на Ники  Wink

А нека ако не е истина Ники да застане и да каже, че е лъжа - аз лично не очаквам чак до там да стигне в лъжите си, щото това не е предложено на един човек... Като коментираме един казус, да засегнем всички страни, иначе малко тенденциозно ми идва.

# 2 143
  • София
Ако някой е гласувал за Силвия, си мисля, че няма да е някой от тяхната си коалицийка и свързан емоционално, парично или т. н. със Спас и същевременно е някой, който е разочарован и от Ники.
Някой, който не иска да подкрепи нито Спас, нито Ники, някой като Янитка.

# 2 144
Абе, старите хора казват, че куче, дето лае, не хапе.

Поведението на моговци, особено последните дни не може да се определи като адекватно. Определено преминава границите на приятелство, подкрепа, отборност и лоялност. До време - да, но накрая newsm78
Мантрите за вярност, споразумение (щото те не правят коалиция, неееее Mr. Green) и предателство може да минават само пред Герчака.
Има вариант и всички да са глупави, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт