Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 294
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 240
Не разбрах имаше ли някаква стратегия Галя, за да поиска да отиде пак при Николай, или аз нещо не съм разбрала Rolling Eyes
Тя сигурно се надява,че пак ще играят някаква игра и ще я върнат в племето,ама що ли си мисля,че този път май ще се запъти към "Чикура"  Mr. Green

# 241
 Laughing Май наистина се е запътила за някъде и май няма да е обратно към племето. Аз предишните два сезона не съм ги гледала много много, но ми се струва, че в тях не е имало толкова интрижки 

# 242
Ще ме е яд за Яна, ако я изгонят утре. Харесвам я.

Обаче Николай и изолиран, пак реди играта Simple Smile Голямо куче е. И как си паснаха с Галката Rolling Eyes
Но шанс за финала няма.

Двете ми любимки защо бяха толкова тъжни в началото? Многострадални Геновевки Mr. Green

# 243
  • София
А пък Жорето късметлия е , душицата... Все на интересни места отива.  Grinning
Много ме ядоса с нескритата си радост,че е в женско царство.  Naughty
Там , където падна, аз го спънах с поглед,да знаете!  Mr. Green

# 244
hahaha

# 245

И твоята не е лесна Hug Тоз Сървайвър силиците ти ще изцеди - умори те, разревнува те. Остава и гладна да седиш от силидарност Joy А твоят мискинин похапва и на женки се радва hahaha

# 246
  • София
птица,благодаря ти,че ме разбираш !  HugЕй така,за утеха,да вземат да изгонят Янита или Жени...  Whistling
Обаче много тежка игра за имунитета ще бъде.

# 247
Аха,съдейки по авторекламата за ...ауууу,чак за вторник!!!!Щях да пиша за утре и се сетих,че днес е петък.Абе само на мен ли ми се струва,или Галка се натиска да ходи на острова не само със стратегическа цел,или целта й е от плът и кръв  Laughing При първото й ходене там все отгоре му беше навряна,уж край огъня,уж не знам какво....И сега пак се натисна да ходи...Не й е чиста работата май!Е,оправдавам я..... Embarassed

# 248
  • на пистата

Тук някъде една съфорумка беше писала,че го познава,ама коя беше  newsm78 Или бъркам,писа,че го е виждала наскоро и е с къса коса,която не му отивала толкова,колкото сегашната рошава грива.Но това дали значи,че го познава лично,не знам.
аз бях,но съм го виждала и говорила само два пъти с него,последния път беше на мотокроса в троян на 19 октомври.беше постриган късо и се държеше супер добре,говорихме предимно за състезанието,той тренира едно момченце,видя ми се не така вулгарен а напротив много учтив и добър.не ми беше удобно обаче да гопитам за състезанието,но му имам телефона ако някой иска Laughing
шегувам се,няма да го дам естественно

# 249
Joy hahaha Joyа къде наистина се изгуби Трейси Rolling Eyes,сигурно знае нещо по въпроса.

Знам, я!  Naughty

Спаси всичките ги е опрашил  Mr. Green Май само Жорката държи фланга /тва, за да не разочаровам Авиком Naughty/

Но аз му стискам палци и Жорето да мине /да си скрепи съюза и с него/, че да му е сигурно.

пп - и за да не се стига до обърквания кой кого - винаги Спас някой, но последната клюка е баш топла-топла Спас не спи с Ваня, Спас не спи със Силвия - той спи и с двете накуп - тъй и тримата са доволни  hahaha  И ви казвам - еди кой си репортер с очите си видял как всяка вечер се отправят към квартирата (?!?! - кога успя да се изнесе и никой да не разбере....., аз не знам, но...) на Спас и там големи съюзи, голямо нещо ставало  baby_neutral Хахахахха  Mr. Green

# 250
Аха,съдейки по авторекламата за ...ауууу,чак за вторник!!!!Щях да пиша за утре и се сетих,че днес е петък.Абе само на мен ли ми се струва,или Галка се натиска да ходи на острова не само със стратегическа цел,или целта й е от плът и кръв  Laughing При първото й ходене там все отгоре му беше навряна,уж край огъня,уж не знам какво....И сега пак се натисна да ходи...Не й е чиста работата май!Е,оправдавам я..... Embarassed
И аз това си мислех , докато гледах  newsm78
Не,че я упреквам ,разбира се,ама чак и се учудвам,ако е така. Щото уж за победа е там, да не и мине котка път ,докато си прави свалките  Twisted Evil
Пък тоя Спас ми е супер гаден ... бляях  Sick

# 251
avicom, адмирации за твоя любимец Жоро - днес ме впечатли, че говори испански. bouquet

# 252
  • густо майна Филибето
Работел е в Испания, затова.  Simple Smile

# 253
  • София
 Joy  Joy  Joy мноооого добър ще дойде този Спас бе Joy,как му стигат силите,не знам Joy

# 254
  • София
Дам , той е един нежен матадор.  Heart Eyes
А тук се прицелва в моето сърце  Embarassed

В това време Спас скрепява съюзи , никаква романтика.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт