Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 294
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 255
О как бе - и романтика има в скрепяванията, ни дейте тъй  Mr. Green Whistling

# 256
Авиком, той като един Амур, бе Mr. Green Ама го умее еспаньола, евала!
Мен ме изкефи как бяха нарисували България на картата Crazy Аз ако отида на хиляди километри и видя България толкова могъща, ще се разрева от умиление честно...
Дано не изгонят Яна, гадовете Crossing Arms
Пък тва ГеритУ, културистка ли е ква е, много безхарактерно същество бе...Супер тъпо го направи...Много е зле честно...И после в племето какви жизнено важни въпроси задаваше - По колко пъти на ден ядете?, Само жените ли готвят? Sick Бе питай нещо за живота, за културата, кво питаш тъпотии...

# 257
  • София
 Joy, ми,толкова си може жената Joy
А това с картата беше супер Peace

# 258
Хм, за картата мисля, че сценаристите са наминали предварително Mr. Green

Гери се е съобразила с желанието на Галя, а Галя настоява да е тя, за да реди тактики, стратегии и съюзи. пък и хапване има, легло.

Видяхте ли бееееее, леглото си отстъпи човекът, лош бил Crossing Arms
Само ако вземе Галка да му ходи на гости на всеки 3 дни, май бързо ще му омръзне да кавалерства Joy

# 259
Галя наистина ли е казала на част от участниците за Николай?  newsm78

# 260
Да, на бившото Мого мого каза.

Птица, то е ясно, че се съобразява с Галя, но първо разду на всички, че Здравко ще прати и в един момент... Тя излиза глупавата от цялата ситуация, няма собствено мнение... Всички захапаха за какво става въпрос - Гери на Галя лимонката Laughing
Пък Галя много се взе насериозно нещо - тоя остров й бил за почивка hahaha

# 261
Да, то е ясно че следващия път ще отиде някой от Пачека там и ще разберат, че Галя е искала да ходи при Николай и ще стане още по-голяма интригата. Интересно ще е ако само от Мого Мого печелят игрите за награда и пращат само Галя до края  Laughing Наистина ще й стане острова за почивка. Е, Николай може да не спечели накрая, защото наградата се дава от племето, но пък впечатли и развесели цяла България.

# 262
  • София
Само на мен ли ми е противно това същество Галя?
А Николай е достатъчно умен, за да я прецени каква е  Wink В момента не мога да се сетя за достатъчно удачна дума, с която да я опиша newsm78

# 263
Оооо явно не си чела темата Mr. Green

# 264
  • густо майна Филибето
А на мен изведнъж ми дожаля за Галка като прати Иван в ЧуКура Rolling Eyes Уважавах я като интригант, но като наивник - не! Naughty
Галка спа веднъж под Ники, веднъж на леглото, следващата стъпка на Николай ще да е да скове спалня Laughing
А за следсървайвърските подвизи на Спас си мисля, че момчето е силно, но доста бързо все пак  Wink

# 265
Само на мен ли ми е противно това същество Галя?
Тцъ,не само на теб. Naughty
nameika,не ми давай телефона му,че ще ме изкушиш  Embarassed   Laughing Само му се обади и му кажи,че фенклубът му става все по-голям... Hug

# 266
  • София
nameika , да поздрави го!!!
Ако има тел-а на моето момче,не се свени да го пискаш.  Rolling Eyes

# 267
  • на пистата
ей Laughingпалавници.
видяхте ли как всички признаха ники за най-сръчен

# 268
Еми то беше ясно,че Ники е най-сръчен.Галка може и да му се пробва,така ги виждам аз нещата.Дето писа по-горе една мацка,първата нощ под леглото му,втората на отделно легло,за третата да не се намърда при него!Сакън!!!Ще има  #2gunfire Такива белтъци му мята,ще го изпие с очи кобрата му с кобра!!!Сякаш всеки момент ще го тръшне в калта и..... luvbed Ама гледам,че той е тотален непукист.Само така,Ники,железееееен!!!!!!

# 269
  • София
Да,пък този Милошев- за първи път чувал нещо хубаво за Николай.
Ми да влезе в официалния им форум- и там мненията са като тези тук!
Хареса ми разказа за острова на изгнаника,за тайните и мистиката около него. Казаха,че другата седмица един ще си тръгне драматично,а друг-логично.  newsm78
А Иван...какво да кажа. Той е един козирог,който подтиска водолея,затова водолей го изхвърли.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт