Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 286
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 540
  • София

Това е кулминацията за Женка,най-многото,на което може да се надява.Е,и на някои дърти колекционери на голи кавър-гърли,разбира се...
Като изключим това,заради което са я снимали,снимката няма нищо общо с невзрачното девойче.Направи ми впечатление какви тела на модели оформиха сървайварите благодарение на глада.Само това си остана дебело  и бузесто.А е едва на 18 ли,19 ли беше...
На 18 , ако след толкоз глад оставаш дебело и бузесто , не знам до 30 какво предстои.  Peace

# 541
нали е плувкиня, те развиват гръб основно и крака. интересно как си е запазила гърдите, защото те се изпаряват..
Не съм сигурна.Поне тези плувкини,които аз познавам,носят доста големи чашки(естествени).
Е,поне разбрахме защо се прикриваше толкова на търга-кой ще й купи после снимките,ако всички са й ги видели я по ТВ,я по нета...
Друг е моментът,че не всяка ще лъсне така пред цяла България да резили и себе си,и семейството си за няколкото долара на Владо.Ама евтинко е,горкото- и на акъл,и на поведение.
Ами,как да не са й платили кой знае колко за голите снимки,такива като нея с лопата да ги ринеш.

# 542
Eee, защо сте толкова груби към Жени  Confused
Първо, много е красива. Второ, фигурата и изглжеда чудесно. Това, че не е ходеща закачалка не я прави бузеста и сланинеста. И трето, на този Сървайвър ми прави впечатление, че не гладуват така, както на предишните. Непрекъснато им дават по нещо да се тъпчат. На миналите два наистина имаше глад, но тук не виждам особено такива проблеми. Игрите за награда са доста повече от миналите сезони и съответно хапването е повече.

Относно поведението и в играта, не мисля, че е проста, гадна, лицемерна или каквато там беше още наречена. Тя просто е малка. Нормално е да не е толкова зряла в поведението си, както някои по-възрастни играчи. В началото малко ме дразнеше колко е самоуверена, но после се сетих, че всички тийнчета са така. Струва им се, че знаят всичко, никой не може нищо да им каже, морето им е до колене и т.н. и чак после разбират, че не е баш така.

Като цяло ми е непонятен изблика на злоба по нейн адрес.

# 543
Аз съм напълно съгласна с мнението на Ескарина.

Първо Жени е изключително чаровна и е красива, а това, че не е скелет няма смисъл да го коментирам - аз мисля, че има хубаво тяло, въпреки, че не се вписва в идеалите за красота. Даже съм убедена, че повечето мъже ще предпочетат тялото на Жени пред някое кльощаво.

Глад имаше в началото - даже много зор видяха, а сега на фона на миналите сезони са си направо добре.

Чакам да идват новите епизоди и игри. Аз се чудя защо Спас не играе като хората - не е типично за него. И въпреки, че Николай го би къде със сила, къде със стратегия, аз не видях никакъв хъс от страна на Спас. За мен е видно, че не се хвърля в игрите така както в състезанията извън играта -  Shocked Даже за тотема като играха той се забавяше умишлено.... newsm78

# 544
  • София
Аз пък не виждам,защо трябва да съм злобна, след като не харесвам някой. На мен Жени изобщо не ми харесва - нито външно , нито с поведението си,нито като играч.
Това "ама тя е само на 18" не може изобщо да ме откаже от мнението ми. Няма риалити формат,в който да не оправдават постъпките на някой участник с крехката му възраст. Изтъркано и банално е. Да не ги взимат тогава.
След като е отишла да се състезава наравно с всички,ще го прави без да напомня годините си. Видяхме,че се чувства достатъчно зряла ,за да се съблече пред мъжко списание. Или може би са поискали разрешение от семейството й и баща й охотно се е съгласил.

# 545
  • Ланкър, планините Овнерог
Само ще кажа, че Жени ми е фаворита. Това по въпроса за Жени. Според мен си е екстра в тялото, още по-екстра са й гърдите(как ли плува с тях се чудя), иглежда свястно момиче, а и красиво.

Признавам обаче, че Николай е голям играч. Не бих го издържала, ако съм там, но е много хитър и силен опонент. Идеален е за Сървайвър.

# 546
Чисто визуално Жени е хубава , но на тези снимки никак не ми харесва , т.е фотографът и гримьорът не са се справили .
 Малка е, но й идва акъла да се снима  гола в мъжки списания....... Wink

# 547
И аз съм забелязала, че повечето плувкини са доста "бюстести"  Grinning. А тези, дето казват, че била дебела чудя се дали наистина са по слаби от нея. Не мисля че е дебела, нормална си е и изобщо не е бузеста. По скоро другите са прекалено кльощави. Па и криви краката, па задника и голям.... Вие да не сте перфектни. Хубава си е Жени, ама си е дете. А и явно е доста меркантилна щом се навила и гола да се снима.

# 548
  • Home sweet home
Е, много завистливи и злобни жени има тука.Много си е готина Жени ,как па един мъж не се изказа лошо против нея ами само жени. Sick

# 549
Е, много завистливи и злобни жени има тука.Много си е готина Жени ,как па един мъж не се изказа лошо против нея ами само жени. Sick

Peace
И аз съм си бузеста без значение колко ще гладувам.За информация съм на 21,като стана на 30 по-добре да не излизам  newsm78
Николай ми е фаворит също,но гласувах за Жени

# 550

На мен Марина и Ваня ми харесват най-много визуално. Жени само в лице ме кефи(но по-скоро ми е сладичка да и стискам бузките, нищо че е само с две години по-малка). Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Иначе за Сървайвър.........нещо няма силни играчи, които да ме грабнат. Николай е силен в оцеляването сред дивата природа и кръгла нула в оцеляването сред хора. Само лудия му късмет(и то на доста пъти), го спаси от ранно отпадане като дъщерите му. Галя е интересна, но това натъртване, че е генерал и че тя взима основно решенията, ще доведе до натрупване на негативи. А и в нашия Сървайвър няма племенни съвети чак до финала, а има полуфинални състезания и там как ще се промуши, при положение, че е доста слабичка във физическите битки? Абе накрая ще триумфира някой който е използвал Галя да върши  работата, а той/тя носени на гръб от генерала, ще вдигнат победоносно ръце. Ако имаше силни играчи, щеше да е доста интересно и непридвидимо. Например Жоро, би трябвало да осъзнава, че е притурка към коалицията на Генерала и като престане да им е нужен, ще му бият шута. Вместо да чака примирено това, трябва като изгонят Яна да се опита да привлече Жени, Янита и Гери и да се нахвърлят срещу другите. Но за това се иска борбеност, кураж и умения, каквито за съжаление никой от българските Сървайвъри не е демонстрирал......

# 551
Нали още във визитката на Жени показаха нейни професионални голи синмки, черно бели?

# 552
  • София
Напротив , много мъже , не момченца не я харесват . Мъже във форум за майки рядко пишат. Ваня е в пъти по-харесвана от тях.

И аз съм си бузеста без значение колко ще гладувам.За информация съм на 21,като стана на 30 по-добре да не излизам  newsm78
Николай ми е фаворит също,но гласувах за Жени
Само не се чувствай засегната. Може да си всякаква, но не си публична личност,не правиш фотосесии,чиято цел е да покажат гърдите ти,останалото никой не го вижда.
Никаква злоба не нося в себе си. Необяснимо ми е ,как на фона на общото измършавяване на другите участници, Жени не отслабна.
Казаха,че участниците са стопили общо 120кг телесна маса.
Външният вид на девойката изобщо не ме вълнува. Не ми хареса предаделското й поведение, и първата й дружка не ми харесва.
Нали знаете,кажи кои са ти приятелите...

# 553
Тази Янита е страшно антипатична. ooooh! Май единствената ми фаворитка е Яна и Гери Малката,но и двете не са много силни играчи. Crossing Arms
А колкото до Жени-вижда ми се наивна и добродушна,но наистина приятелското и обкръжение.... Sick

# 554
avicom не съм се засегнала изобщо  Grinning
Странно е обаче,че хем не те вълнува външният и вид,хем точно това коментираш.А това,че не е отслабнала и аз го забелязах,но да приемем,че на някой им е по-трудно  Rolling Eyes

Надявам се да не съм те обидила по някакъв начин,но изобщо съм нямала предвид,че си злобна.Всеки разбира по различен начин красотата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт