Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 286
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 525
Николай изобщо не ми изглежда по-силен от Спас. Я го вижте Спас какво е здраво, право момче с 20 години по-млад от Ники.

А, и нищо и никой не е в състояние да ми промени мнението за Галина. Отвратителен поглед, който говори сам за нея  Sick

# 526
Николай изобщо не ми изглежда по-силен от Спас. Я го вижте Спас какво е здраво, право момче с 20 години по-млад от Ники.

А, и нищо и никой не е в състояние да ми промени мнението за Галина. Отвратителен поглед, който говори сам за нея  Sick

Спас може и да се е напомпил, но Николай определено е по-силен и по-жилав  Peace

# 527
Като си говорим за Жени: Жени от Сървайвър се съблече за списание:
http://life.dir.bg/2008/11/23/news3634387.html

Хубави снимки! С каквото може, с това изпъква.
Това е кулминацията за Женка,най-многото,на което може да се надява.Е,и на някои дърти колекционери на голи кавър-гърли,разбира се...
Като изключим това,заради което са я снимали,снимката няма нищо общо с невзрачното девойче.Направи ми впечатление какви тела на модели оформиха сървайварите благодарение на глада.Само това си остана дебело  и бузесто.А е едва на 18 ли,19 ли беше...

# 528
Спас може и да се е напомпил, но Николай определено е по-силен и по-жилав  Peace
Да, всъщност, така е.
 Много ме радва резултата от анкетата. Много  Grinning
Ако накрая има гласуване за любимец на публиката се надявам, че ще е същото като в нашата анкета.

# 529
  • Габрово
Като си говорим за Жени: Жени от Сървайвър се съблече за списание:
http://life.dir.bg/2008/11/23/news3634387.html

Хубави снимки! С каквото може, с това изпъква.
Това е кулминацията за Женка,най-многото,на което може да се надява.Е,и на някои дърти колекционери на голи кавър-гърли,разбира се...
Като изключим това,заради което са я снимали,снимката няма нищо общо с невзрачното девойче.Направи ми впечатление какви тела на модели оформиха сървайварите благодарение на глада.Само това си остана дебело  и бузесто.А е едва на 18 ли,19 ли беше...

Peace

# 530
  • Разпиляна във въображението
Много ме кефи тена, който го придобиха. Аз съм руса и със светла кожа и такъв тен е направо непостижим за мен.

# 531
  • на пистата
ощепреди споменах,че спас е напомпан и е само мускули,но кухи ама никой не слуша,малко като гери е.аз май не видях силова игра в която тя да спечели ,но пък много се изтъква,че била силна,силна ама куха отвътре.
ако знаете ники какъв черен беше като го видях първия път ooooh!чак цигане

# 532
само мускули,но кухи ама никой не слуша
Интересни мускули, кухи  Joy

# 533
  • на пистата
ми точно кухи,напомпани ама не функционират по-предначначение само за красота.

# 534
ами точно кухи , напомпани най-вероятно  с  "хранителни добавки" в някоя фитнес зала.
Живко излезе точно заради тялото си , каза ,че го е "правил" толкова дълго време , а той също не беше добър в силовите игри , нищо че имаше добра мускулатура.

# 535
Много ме кефи тена, който го придобиха. Аз съм руса и със светла кожа и такъв тен е направо непостижим за мен.
Да , и точно заради този тен , всички участници са ми по-симпатични сега , отколкото в началото. Sunglasses

# 536
ако знаете ники какъв черен беше като го видях първия път ooooh!чак цигане
Отиваше му,нали? Laughing

# 537
  • София
Лелеееееее,какви чудеса правят гримьорите!!!Ако не пишеше,че това е тя,никога нямаше да я позная Shocked

# 538
Чудеса, ама кьопави ooooh!
Направо са окепазили хубавото момиче.

Мисля си, толкова ли им плащат за тези голи фотосесии, та всички се натискат да си лъсват голите задници и цици там newsm78 Унизителни за жената са тези снимки. За забава на мъжете...
Честно да си кажа, и малкото симпатия, която все още хранех към нея, се изпари Sick

# 539
  • Berlin
жени мисля, че е просто едра, на ширина.  Mr. Green нали е плувкиня, те развиват гръб основно и крака. интересно как си е запазила гърдите, защото те се изпаряват..

Общи условия

Активация на акаунт