Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 286
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Не мога да разбера защо от вчера Здравко и Ваня са без кръстче на официалния сайт.Сигурна съм,че имаха. Дори след съвета съм постнала снимката./18-та стр.от темата/ Да не би да решиха,че като членове на журито не трябва да имат отметка.  newsm78

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 18:07 от avicom

# 511
Да, най-вероятно точно заради това.

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 21:49 от Ескарина

# 512
Да ,по отношение на Галка и аз си промених мнението -до голяма степен блягодарение на екипа  -след като почнаха да я представят само в лоша светлина и да я сравняват със змия.Щом другите участници и се доверяват и и вярват , трябва да има причина .

А по отношение на връзката между Филип и Жени , стана ясно ,че нещо не се е получило ,защото бях чела някакво интервю с Филип , в което казва ,че са само приятели.

# 513
А глупости, вие нищо не знаете - горкия Филип - Спас е опрашил и Жени, че май и влюбен бил, а може и сватба да готвят  Mr. Green
Тва сериозно ли?  Shocked

Еми според едно списание  Mr. Green Звънят - Ти какво мислиш за Жени - "Еми хубаво момиче е, аз по принцип харесвам по-пълнички, не слаби като Янита... и така - харесва ми." Заглавие - "Спас: Май съм влюбен". Статия  -Спас има връзка с Жени....  hahaha

Аз като ви казах, че всички ги е минал вие все не ми вярвате!

То пък голяма гордост  Mr. Green!

# 514
  • София-в сърцата на моите деца
Ама то и баща му на Спас го каза същото, защо се учудвате!Нали бил и най-надарен Mr. Green

# 515
Да ,по отношение на Галка и аз си промених мнението -до голяма степен блягодарение на екипа  -след като почнаха да я представят само в лоша светлина и да я сравняват със змия.Щом другите участници и се доверяват и и вярват , трябва да има причина .
Ами според мен Яна го обясни много добре. Галя им подхвърля по някой комплимент, който много им се иска да чуят и те се размазват. И аз съм го забелязала това - за един човек най-големият комплимент е нещо, което не е истина, но на него много му се иска да е. Галя ги е преценила добре - вижда всеки какво си въобразява за себе си, какво иска другите да мислят за него и действа.

Малко ми е тъпо, че тук се обдъжда само кой какъв задник имал и кой с кого спал преди, по време и след предаването, все едно е бетер от Биг Брадър  Confused

# 516

Еми според едно списание  Mr. Green Звънят - Ти какво мислиш за Жени - "Еми хубаво момиче е, аз по принцип харесвам по-пълнички, не слаби като Янита... и така - харесва ми." Заглавие - "Спас: Май съм влюбен". Статия  -Спас има връзка с Жени....  hahaha

Аз като ви казах, че всички ги е минал вие все не ми вярвате!
Хихихихихи,верно ли така е казал и така са го написали?Ама не се учудвам.Някое клюкарско списание,нали?

# 517
Абе, че е клюкарско - клюкарско е, ама все си мислех, че поне гледат съотношение истина лъжа да е 50:50.

пп -Наистина е редно да обсъждаме повече играта - това е замисълът на предаването, макар че тази година се опитаха /че и успяха/ да заприличат на Биг Брадър - не слушаме за коалиции, а гледаме голи хора и кой с кой е спал, кои 2 се карат за някой....въобще... не ми харесва в това отношение.

Не ми харесва и, че останаха само 3-ма мъже. Малко ми се губи динамиката.

# 518
  • София
То и в другото риалити останаха само жени,но им вкараха на промоция двама.  Mr. Green
Тук няма такава опция. Аз,ако бях на сценаристите,щях да осъществя идеята Чукура.  Mr. Green
Много е рисковано, но щяха да им се разбият всички стратегии. И за нас , зрителите щеше да е голям купон.  Laughing

# 519
Ами според мен Яна го обясни много добре. Галя им подхвърля по някой комплимент, който много им се иска да чуят и те се размазват. И аз съм го забелязала това - за един човек най-големият комплимент е нещо, което не е истина, но на него много му се иска да е. Галя ги е преценила добре - вижда всеки какво си въобразява за себе си, какво иска другите да мислят за него и действа.

Умението на Галя да подчинява хората само с комплименти /както казваш ти/е достойно за уважение и  е много силно уръжие нейнно уръжие.
Много по-неприятни от нея са ми Жени и Янита.

# 520
Здравейте
а знаете ли някъде да е качена последната серия,защото пропуснах да я гледам  Rolling Eyes

# 521
Янита ми е противна от самото начало, има нещо много грозно в излъчването си и както очаквах, то се проявява вече постоянно.
Трябваше да я наритат още в началото, на мястото на Марина(която ми беше много симпатична и съжалявам, че си тръгна толкова рано), но уви... тия предавания са направени да се печелят от разни мизерници...
Жени ми беше симпатична в началото, но после си показа рогцата и тя, твърде е възможно да се е повлияла... каквото и да е станало с нея, едно е сигурно - глупавичка е.  Любовта я беше накрарала да засияе, после ми направи впечатление, че много бързо й мина и започна да се движи с боклуци, превръщайки и себе си в такъв. Вземайки предвид всичко, което написах, не се учудвам, че нищо не се е получило между нея и Филип...

А Галя, колкото и да я очернят не може да ми стане симпатична. Тя също е от малкото хора, които само като ги погледна и ми се обръщат червата - гадно излъчване и това е.

# 522
Здравейте
а знаете ли някъде да е качена последната серия,защото пропуснах да я гледам  Rolling Eyes

Тук ги има всичките серии, включитело и последната 35-та.
А лайфа(в събота) можеш да си дръпнеш от арената, беше много интересен!

# 523
Като си говорим за Жени: Жени от Сървайвър се съблече за списание:
http://life.dir.bg/2008/11/23/news3634387.html

# 524
  • Габрово
Като си говорим за Жени: Жени от Сървайвър се съблече за списание:
http://life.dir.bg/2008/11/23/news3634387.html

Хубави снимки! С каквото може, с това изпъква.

Общи условия

Активация на акаунт