Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 281
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Благодаря ти!!!

п.с. помня още танца му с Гери /Голямата/ при обединението на племената  Laughing

# 616
За Яна- мн я харесвах!И като играч беше трепач и като жена е страхотна,а и на племенния съвет мн истини каза и мн на място бяха думите и!Така ме е яд,че отпадна!  #Cussing out
За Галя   #Cussing out #Cussing out #Cussing out  отврат е тази простачка!думи нямам! Sick толкова е тъпа и подла,а се мисли за генерал!и кой изобщо и даде тази "титла" се питам аз?!?!  Sick
Ники продължавам да мисля,че е най-достойният играч от всичкки до сега!Ненадминат е! bowuu
Янита и Жени-дечица още,нито могат да се защитават/пример-на съвета/,нито да мислят трезво! Tired
Здравко - сладур! Grinning мн готин човек!жалко,че така се разболя,а иначе той и нямаше вече особено желание да продължи напред...
Спасчо моята слабост  Wink добро е момчето.само дето може би малко възпитанието му липсва,малко недодялан,ама иначе си ми е голям сладурко  Crazy
Жорето и той сладур,панта и половина е.обичам да го гледам и слушам.искрено се забавлявам Joy особено сега на играта мн ме изкефи Владко,като каза,че лазел като тюлен  hahaha

# 617
  • густо майна Филибето
До вчера си мислех, че Ники ми е фаворит, но когато той излезе не преживях тази загуба така, както на снощния племенен съвет. Sad Яна е била моята перла (avicomHug) Cry Изключителен дух, страхотна подготовка, впечатляваща откровеност, респектираща борбеност, огнен темперамент! Актрисата, водещата, красивата жена от екрана отстъпиха, и  ще я запомня на първо място като Яна от Сървайвър, истински играч, истински човек, истинска жена.

# 618
  • София
Цитат
До вчера си мислех, че Ники ми е фаворит, но когато той излезе не преживях тази загуба така, както на снощния племенен съвет.  Яна е била моята перла (avicom,  )  Изключителен дух, страхотна подготовка, впечатляваща откровеност, респектираща борбеност, огнен темперамент! Актрисата, водещата, красивата жена от екрана отстъпиха, и  ще я запомня на първо място като Яна от Сървайвър, истински играч, истински човек, истинска жена.
Абсолютно на същото мнение съм Peace

# 619
Евала на Яна, тя показа себе си и наистина повече спечели, отколкото изгуби. Не изневери на принципите си и за мен ще си остане най-силно представилата се жена в Сървайвър.
Ония малките пикли малко им остава, даже не искам да ги мисля тях.
На същото мнение за Яна съм.Добър ход на Балбоа да махнат силен,независим и умен играч,но жалко за зрителите.
Надявам се да не си права за девойките.Нека се гърчат в игри и глад до последно и да отпаднат точно преди финала.За което време Яна ще си е изкарала една екзотична ваканция  Peace Видяхте ли Ваня колко беше красива вчера-отпочинала,загладила косъма...Тези,които си знаят,че няма да стигнат до финала,вече се демотивират,не им се стои,искат поне една безплатна почивка да си изкарат на острова...Жоре на Авиком,например,му е изписана мъката на гордото чело,че не си пие биричката със Здравко на някоя веранда,изкъпан,нахранен...секси  Wink И на малкото Гери вече му се почива,но това е-слабите играчи сега ще са по-ценни от силните и ще ги държат до последно за пълнеж.Даже и голямата Гери се разбунтува,като разбра,че губи(не играта).
Янчето направи прецизен разбор на играта на двете моми,но не можа да им събуди празните погледи.Както се очакваше,вместо да се защити с факти,немощното си послужи с обида-типично за тъпия,слабия и злобния.Щях да се изкефя,ако беше казала "Съжалявам,извинявайте,Пачека".Не че ще промени нещо в играта,но в себе си-да.Никой не е безгрешен,липса на опит,грешна преценка-тук вече бих ги извинила с младостта им.Мижитурки  са и вероятно такива ще си останат.
Браво на Спас,той май ще е втори Жоро Костадинов,който с лекота печелеше всички тотеми,та стана безинтересно да следим игрите.

# 620
Не мога да разбера културистката и Жорко защо гласуват по команда? Не се ли сещат, че само изпълзват гласовете им, а ще си заминат преди янита и жени дори? /нарочно с малки букви/

# 621
  • густо майна Филибето
Защото са безхарактерни.

# 622
  • Габрово
Защото са безхарактерни.

Особено Гери-културистката. Създава кофти имидж на културистите. Не блесна нито в игрите, нито на съветите. Антипатична ми е много.

# 623
За съжаление са безхарактерни.... особено Гери голямата - не може да казващ думи, които аз поне разбрах като - не съм съгласна да се подчинявам, да съм водена....- и след 5 мин. гласува според общото настроение.

Ники е оцеляващ, но само в един аспект. Не може да се върже в цялостната концепция на играта. Ако нямаше поредица от стечения на обстоятелствата отдавна да беше получил билета за Кърджали. Не може да се отрече, че този остров беше вкаран точно навреме за него, но аз разбирам продуцентите - ако сега, на този етап го нямаше Николай вече ставаше много безинтересно, ама много. И добре, че е там.

Спас хубаво е тъп, ама като гледам и Галя се връзва на глупостите на Ники, а Спас - не. Като се върна от острова й каза, че я лъже - тя не, вчера на Съвета каза, че тва, че Ники живее в мизерия е глупост и той е сигурен, че не е така. Единствен не се хвана.

А на Ники му е лесно да печели игрите и да остава там - първо е нахранен  отпочинал, не играе междинни игри като другите. Играта с ковчега или стоенето на колчета срещу Галя не му взеха никаква сила. И накрая беше в пълната си сила да бие Спас /които па хич не се озори, много тъпо, беше момент да се озори - не заради наградата, а за да докаже най-малкото пред себе си, това което говореше - ше го доказва натам, ок....ама не бях много съгласна, как и да е/.

Тука интригата е само докато изгонят Галя - никаква друга.

# 624
Жени и Янита се сдушиха на възрастов принцип. Виж, че възприемат Яна за стара 30годишна баба едва ли не Joy
Жени май, снощи обясняваше :"Седнала една 30 годишна жена да спори с нас 18-20 годишните"   Joy
Голям смях  doh Laughing

# 625
  • Габрово
Спас ми направи добро впечатление с това, че разкри хитрините на Ники. Не очаквах.

И още, забелязах, че Спас стратегически се щади в игрите. Напъва се само там където се играе за тотем, за право да номиинираш или за двата гласа. Надява се като стигне до финала с Ники да се развихри  Mr. Green.

# 626
  • София
Аз пък не мисля,че Спас е разкрил Ники.Явно Галя му е казала за "другия му дом"и той вчера се направи на интересен,как, разбираш ли,имало мъх по камъните и той се сетил,че Ники го будалка.Смешник Laughing

# 627
  • Разпиляна във въображението
Може и да ме нападнете, но ще си напиша това което мисля Wink

От видяното снощи смятам, че Николай не заслужава да спечели. Да, той е оправен, изобретателен, силен, хитър, големия Оцеляващ. Но... Играта не е това. Не смятам, че на някой ще му е интересно да гледа 60 серии с един съвременен Робинзон Крузо. Играта е да оцелееш в необичайни, екстремни условия, след непознати хора. Николай заяви колко му е гот на острова, храни се добре и куп още неща в този род. На него му е лесно. Видяхте ли през какво трябваше да мине Яна. Тя абсолютно заслужава титлата "Сървайвър", жалко че нямаше качествата на добър комбинатор и да успее да направи съюз, защото тази игра е игра и на съюзите.

Между Яна и Здравко и Ники, кой бихте избрали за Сървайвър? Този, който си прави кефа на самотен остров и от време на време има двубой или тези, за които всеки ден е борба - в игрите и в отношенията с другите. Не мисля, че е геройство да се подсмихваш и да потриваш ръце, когато другите са на съвет и трябва да слушат тежки думи по свои адрес. На Яна определено не й беше лесно да каже тези неща, не мисля че и на Жоро му стана приятно като разбра, кога ще дойде неговия ред и т.н. След тези откровени съвети тези хора трябва да се върнат в лагера и да поддържат някакви отношения по между си и така в продължение на дни.

# 628
Аз пък не мисля,че Спас е разкрил Ники.Явно Галя му е казала за "другия му дом"и той вчера се направи на интересен,как, разбираш ли,имало мъх по камъните и той се сетил,че Ники го будалка.Смешник Laughing

Ама да слушаш хубаво преди да говориш.... Joy За мъха - каза, че имал само един бамбук и найлон и камъните са позеленели от дъжда дето вали... не че се сетил, че мъха е на север па Ники преместил камъните на юг и Спас го хванал да лъже - моля, моля  #Crazy

Плюс това Спас знаеше, че Ники има изграден лагер - в смисъл легло и т.н. и Ники знаеше, че Спас е запознат - и какво каза - аз играх за лодка и там още нещо срещу леглото и инструментите си и загубих, за тва съм в тоя лагер. И когато Спас казва това на Галя - тя се хвана, хвана се на писмото и т.н. За племето Чукура - върнете и вижте кой каза, че такова племе няма, че Николай говори за Силвия и Али, а Иван къде е, че това е да им вкара малко размисли - май беше Спас а? Кой каза на Галя, че Николай я лъже - а тя "Оффф моля ти се, това е невъзможно, аз съм преценила", нищо Спас спори, спори накрая каза "Пак ше си говорим".

А, че не се хвърля в игрите които не го интересуват е видно, но аз пък съм несъгласна за играта с Николай - ок, ти щеше да се върнеш така или иначе, може да е излишно пилеене на сила /и щеше да е предвид играта за тотема - то ня бяха платформи, плуване - макар че на него плуването му е сила разбира се,но все пак е изморително.../, но поне 1 колче да беше взел - нямаше да се озори кой знае колко, но не направи почти нищо.

# 629
Може и да ме нападнете, но ще си напиша това което мисля Wink

От видяното снощи смятам, че Николай не заслужава да спечели. Да, той е оправен, изобретателен, силен, хитър, големия Оцеляващ. Но... Играта не е това. Не смятам, че на някой ще му е интересно да гледа 60 серии с един съвременен Робинзон Крузо. Играта е да оцелееш в необичайни, екстремни условия, след непознати хора. Николай заяви колко му е гот на острова, храни се добре и куп още неща в този род. На него му е лесно. Видяхте ли през какво трябваше да мине Яна. Тя абсолютно заслужава титлата "Сървайвър", жалко че нямаше качествата на добър комбинатор и да успее да направи съюз, защото тази игра е игра и на съюзите.

Между Яна и Здравко и Ники, кой бихте избрали за Сървайвър? Този, който си прави кефа на самотен остров и от време на време има двубой или тези, за които всеки ден е борба - в игрите и в отношенията с другите. Не мисля, че е геройство да се подсмихваш и да потриваш ръце, когато другите са на съвет и трябва да слушат тежки думи по свои адрес. На Яна определено не й беше лесно да каже тези неща, не мисля че и на Жоро му стана приятно като разбра, кога ще дойде неговия ред и т.н. След тези откровени съвети тези хора трябва да се върнат в лагера и да поддържат някакви отношения по между си и така в продължение на дни.
Ники казва,че му е добре на острова ,но мислиш ли ,че е така наистина?Не знам дали има човек,на който да му е кеф да стои самотен остров и да няма с кой една дума да обели с дни наред.За мен ,това наистина е геройство да издържиш сам толкова време. Необходимо е да притежаваш изключителна психика.Николай доказва,че е най-добрия и трябва да спечели Сървайвър!

Общи условия

Активация на акаунт