Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 283
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 585
Евала на Яна, тя показа себе си и наистина повече спечели, отколкото изгуби. Не изневери на принципите си и за мен ще си остане най-силно представилата се жена в Сървайвър.

Ония малките пикли малко им остава, даже не искам да ги мисля тях.

Ако мого-могото бяха малко по-хитри спокойно можеха да изгонят Галя - двата гласа на Спас, Гери, Яна, културистката... Ама не са явно...

# 586
Ох, Спасе, Спасееее..... Tired
За какво номинира Галина, а гласува срещу Яна?

Номинирането на останалите трима според мен си беше съвсем съзнателно и договорено. Може и Галя да е посъветвала така. Явно си беше нарочена Яна за изгонване и за да няма объркване в редиците и да не стане грешка... Пък те будалите всичките слушат Mr. Green а и Галя не им пречи на този етап реално. Яна е по-силен и опасен играч. А Спас си прави добре сметката. С така останалите съперници до края на играта сигурно все ще печели имунитета.

Добре им го каза Яна. Браво на момичето. Особено това с леглото на Николай, където спяха и продължиха да спят без капка неудобство. Жени май се почувства неудобно все пак, докато Янита е нахална и дебелокожа.

И като кажете "лапетии" и омаловажавате глупостта им и предателството. Хич не са малки и наивни, както се видя.

# 587
 Спас не е глупав , но малко бавно загрява .Забелязахте ли Joy Joy Joy

# 588
Направо си е глупав Спас и толкова лесен за манипулиране...чак яд ме хвана. Не исках да гонят Яна, съгласна съм че има странен характер, но е страхотен играч. Не съм очаквала, че ще постига толкова много в състезанията. Жалко, че я изгониха, беше ми фаворитка. А онези малките... #2gunfire

# 589
Моите любимци Яна и Здравко вече не са в играта, затова само ще гледам сеир от тук нататък. Ама тея двете малки кокошки хич не са в час. Разбирам, че бяха ядосани на Иван - хубаво, изгониха го, поразмътиха водата, ама после трябваше да си останат с Пачека, сега хубаво се нахендриха. Това с уговорките за разделяне на наградата ми е много противно  Sick, дано да не се осъществи. На мен затова ми опротивя Николай в началото, защото предлагаше пари насам-натам, за да спечели той. Пфу, направо ми развалиха настроението.

# 590
  • Габрово
Жалко за Яна, добър играч. Спас си върза гащите. Сега ще коли и беси в игрите.
Ама как си стигнаха до тук мижитурки като Гери-културистката, Жени и Янита не е истина.
Сигурно двете дружки ще останат последните от Пачека и после ще подхванат и тях.

# 591
  • София
Ох, бях подготвена за това, но се разплаках.  Sad
Яна беше по-силна- пожела на всички успех и си тръгна с усмивка.
Гледайки анонса за наградата в другия епизод , си мислех за Яна.
Спокойно мога да кажа,че тя беше перлата на този остров.
Довиждане,Яна!  Heart Eyes  Hug

# 592
Още един глас от мен за речта на Яна, много ме накефи. И вече тази Галя и мен не дразни като почне да говори за честна игра и някакви идеали. Докато говореше си мислех - че искам да дойде мен да се опита да ме манипулира да я видя как ще успее. Ама то на нея й стига, че има такива дето и й се връзват на номерата... Мислех си, че дори и да си разделят парите ние няма да разберем, така че грозна гледка според мен ама май по - добре да не знаем.
И все още не мога да разбера защо Жени се съдри на Пачека, че била номинирана за изгонване, като Спас определяше, а и Яна й каза, че те са гласували срещу Ваня всъщност, а не срещу нея, наистина тя защо се сърди  newsm78

# 593
А обърнахте ли внимание на думите на Спас, че сегашното положение напълно го устройва, особено ако продължи, както е предвидено - сега Яна, после Гери, после Жорката Shocked
Авиком, на твоя мечо му се клати столчето под краката май. Спас му е хвърлил очо и съвсем правилно - ако остане сам с петте женки, само петичките ще му видят пуйките глупави (да не би пък наистина да има договорка за парите newsm78 Чак толкова Галя да пропусне опасността "Спас" Thinking)   А твой мечо седи и се хили тъпо Sad

# 594
Яна е силен човек, много истини каза.
Аз не мога да вдяна защо се комбинираха Жени и Янита. Янита е толкова флегматична, бавна, мудна, чак ме хваща нервата да я гледам, нито една игра не е спечелила доколкото помня, с две думи слаб играч. Докато Жени е силна. Странна ми е тяхната дружба Thinking
А Галя супер ме дразни вече, манипулира по толкова евтин начин. Не знам как се чувства сега, като гледа тези предавания.
Спейси е сладур, точно толкова умен е колкото му трябва, той Господ с едната дава, с другата взема.

# 595
Много жалко за Яна,тя беше най-добра от жените.
А тая Галя няма ли да е изгонят, #2gunfire ,кога ще се осъзнаят останали те newsm78
днес беше момента да и теглят шута

# 596
Жени и Янита се сдушиха на възрастов принцип. Виж, че възприемат Яна за стара 30годишна баба едва ли не Joy
И акълът им малко, като годините.
Та по години и акъл се припознаха Mr. Green

# 597
  • София
Браво на Яна!
Тръгна си от играта без да има от какво да се срамува. Представи се чудесно в игрите и беше искрена. Всяка дума, която каза на съвета, беше на място.
Янита се държа нагло. Жени се държа тъпо-не можа да мъцне и една дума, задоволи се с овчи поглед, в който, вероятно, трябваше да се чете отегчение. Възрастта не ги оправдава. В никакъв случай.
Вече не виждам кой ще побеждава Спас.

# 598
Явно възрастта се е  оказала от решаващо значение.
Иначе Янита ми изглеждаше лабилна и склонна да се поддава на манипулации, но не и Жени. Макар че не се пиша голям психолог, може и да не съм права. Може би се опитва да решава сама, но не й стигат силите да привлече друг освен Янита на своя страна, а не иска да е под чуждо командване.

# 599
... а не иска да е под чуждо командване.

Сигурно, но какво спечели от това? До финал така или иначе няма да стигне, а загуби зрителската симпатия. И ако нашето (на чуждите хора) мнение е без значение, сигурна съм, че повечето й познати и приятели мислят точно като нас! 

Общи условия

Активация на акаунт