Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 013
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 75
  • Габрово
Всъщност Здравко и Иван напускат по здравословни причини!!Абе май никакви мъже не остават!!! Peace
Иван е ясно, че може би, има проблем с крака, ама Здравко, не е показал с нещо, да има здравословен проблем  Rolling Eyes

И аз си мисля, че Иван ще напусне заради проблема с крака си. На рекламата ми се стори, че Владо говори на някой с превързан крак, а такъв е само Иван.
А, Здравко ми се струва много измъчен и отпаднал. Дано не е така както изглежда.

# 76
Абе Здраво трябва да пострада при едно изпитание, те вече имаха подобно и ако там е станал фала може сега да му се отразява....

# 77
  • Стара Загора
В един клюкарски сайт четох ,че Здравко се е нагълтал с вода  от океана при  една от игрите и после е развил бронхопневмония и затова е излязъл по здравословни причини, но колко може да се вярва на жълтини не е ясно.

# 78

Лично аз видях,че на острова отива руса жена,но тук има по-наблюдателни съфорумки и обявиха,че в лодката е Галя.  Laughing
тя ще е ,тя ще е Peaceсъс сигурност и се видя  hahahaфизиомутрата Joy

# 79
  • София

Лично аз видях,че на острова отива руса жена,но тук има по-наблюдателни съфорумки и обявиха,че в лодката е Галя.  Laughing
тя ще е ,тя ще е Peaceсъс сигурност и се видя  hahahaфизиомутрата Joy

Кеффффф, гголем кеф  hahaha

# 80
О, добре, че океана е толкова благосклонен, да изхвърли дъски на острова, за да може Николай да си направи легло. Какъв късмет, че дъските са минали точно покрай острова на изгнаника. Crazy

# 81
И такива едни белички, равнички и изшкурени Joy Joy Joy

Но поне работлив човекът, де, за разлика от другите мърди, дето цяла седмица по плажа се търкалят. Един навес не си сковаха ooooh!

# 82
  • густо майна Филибето
ЧуКура много подхождало  на Галето на темперамента Joy Joy Joy
И имал куче да го пази, ох, много се смях!

# 83
  • София
Браво на Здравко ! Изпрата Галя да се пържи и покани моето момче да се къпе в лукс !  Heart Eyes  Hug

# 84
Здравко страхотен подбор направи наистина Grinning

ЧуКура много подхождало  на Галето на темперамента Joy Joy Joy
И имал куче да го пази, ох, много се смях!

Mr. Green Уникален е просто...

# 85
Видяхте ли как в един момент,като показаха грозната лисича физиономия на Галя,следващия кадър беше на една змия как си отваря устата  hahaha Приликата беше невероятна! Ники беше страхотен,как я баламоса и тя се върза  hahaha Браво на Здравко,много се радвам,че спечели наградата!

# 86
  • София
Тя Галка едва ли му се върза много. Беше си пуснала погледа на психоаналитик.  Mr. Green

# 87
  • София
О, добре, че океана е толкова благосклонен, да изхвърли дъски на острова, за да може Николай да си направи легло. Какъв късмет, че дъските са минали точно покрай острова на изгнаника. Crazy
Това нищо не е,почти правдоподобно е. В първия сезон,  както се разхождаха намериха коза.  Mr. Green
Както и да е,поне Ники знае как да използва материала.  Grinning

# 88
  • София
Галя се усети, че Николай я лъже, според мен.  Confused Все пак, нали е психолог някакъв.
Наблюдаваше го много изпитателно и той не издържа на погледа й-започна да се почесва нещо по физиономията. Това е показателно, че лъже. Точно преди да й каже, че за ядене няма нищо, освен ориз, а тя му каза, че не го е питала...

# 89
  • густо майна Филибето
Дъските как да е, ама толкова пирони откъде изкара Shocked
Галя според мен си даде вид, че се вързва.

Общи условия

Активация на акаунт