Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 267
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 90
  • София
От популярната психология ми е известно,че човек,когато лъже се почесва по лявата ноздра. Ники точно това направи.  Laughing
Трудно ще му се върже Галя,но е интересно,ако тя загуби какво ще каже на племето.  Wink

# 91
Тя предпочита на този етап на игра да е в племето. И тя ше върже бате Ники, няма да му остане длъжна Laughing

Здравко ме израдва в днешния епизод, ама ше ви кажа една мааааалка тайна. Сценаристите се надяваха Ваня да спечели, тя е военна => може да стреля и няма да познаете кой щеше да заведе в тая ми ти романтика. Ам Ванчето не можела да стреля - малшанс  Mr. Green Следващия път.

# 92
Намерих нещо.
http://www.kliuki.net/view/18694/ИВАН.И.ВАНЯ.–.ПОРЕДНИТЕ.ЖЕРТВИ.В.„СЪРВАЙВЪР”
Само да добавя,че Ники ме кефи повече визуално както е на острова-брадясал и силно неглиже,а не както е във видеовизитката накрая на статията.

# 93
  • София
Трейси, в линка знаеш ли какво пише за Спаси.  Rolling Eyes

"............... на  острова Спас и Голямата Силвия, които междувременно са скрепили и интимно връзката си. "   Shocked

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 23:08 от avicom

# 94
Ей много интимно ги е подкарал тия скрепявания - първо Ваня, ся Силвия. Само няма да преживея, ако си я скрепи с Георги - напарви ли го  - край  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Отивам и аз да скрепявам съюза, че мноо наплив мноо нещо - да не съм на номинация скоро  Joy

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 00:06 от treisy

# 95
Галя се усети, че Николай я лъже, според мен.  Confused
Още по-добре!Така положението й изглежда още по-унизително и вече не е толкова наперена, май!

# 96
  • Разпиляна във въображението
Вие оставете дъските, ами тубата с керосин на дъното - Ники да си направи кандило hahaha

# 97
  • На погрешната планета
Вие оставете дъските, ами тубата с керосин на дъното - Ники да си направи кандило hahaha

То е ясно, че им подхвърлят разни работи Peace. Въпросът е да могат да ги използват. КОй друг би се сетил да си направи кандило, май никой.

# 98
  • на пистата

Само да добавя,че Ники ме кефи повече визуално както е на острова-брадясал и силно неглиже,а не както е във видеовизитката накрая на статията.
сега е постриган късо и не е толкоз готин Crossing Armsне му ходи късо

# 99
За дъските незнам,но останалите неща бяха в сандъка,който Николай намери с помоща на една карта още когато слезе на острова.
Иначе и аз много се накефих на победата на Здравко и решението му да вземи със себе си Гошето , а да прати онази скрипя при Николай.И,на тази Галя отвсякъде й личи каква змия-усмивка,очи. Shocked

# 100
Eх,снощи беше страхотно - Здравко как изпрати Галето при Ники- супер, най-накрая си намери майстора жената.
И този жест - да вземе Жоро с него да хапне и пийне ,че и масаж да им направят. Красив остров,хубав хотел, а Здравко се видя отново,че е уникален джентълмен и добряк човек.Това,че не се откроява в предаванията е защото не е интригант , но се вижда ,че е добър спортист.А точно такъв трябва да е в момента с тези индивидуални игри.Много му се радвам и искрено се надявам това,което пише в жълтата преса да не е вярно - да не се е разболял.

# 101
Страшно ме изкефи този Здравко-много точен пич.Жалко ,че ще напусне по здравословни причини играта.
Обаче върха на удоволствието за мен беше  това как Галя се оказа на земята ПОД леглото на Николай ooooh!

# 102
И аз много се зарадвах снощи, че Здравко спечели. И избора, който направи ми хареса. Видяхте ли докато чакаха Здравко кой да избере да отиде с него на острова, нали даваха отблизо участниците и се видя как Галя му смига.

# 103
Снощи видях истинския спортист в Здравко. Успя да спечели точка, че даже и 2. Първо това с Жорето беше много мило - човека истински се зарадва на нещо, което няма да му се случи скоро. Прати Галето на острова и остави Спас, защото иска да го вижда в игрите.... тц, тц... колко хора биха се осмелили да оставят най-силната си конкуренция, просто за да я гледат как играе... Браво Здравко - радвала съм се когато е спасявал невъзможни ситуации за България, радвам му се и сега....  Hug

# 104
  • София
Treisy,подкрепям думите ти за Здравко.
Виж ся , чудя се нещо , ти да не си Голямата Силвия ?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт