Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 013
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 60
  • у дома
Гласувах за Яна, Ники и Здравко.
Следя всеки епизод, не разбрах защо Али е изключен, нали го даваха във финалните кадри, как отива при Николай на острова! И за какви заговори говореше във лайфа, нищо не разбрах  newsm78

ПС Сега почетох цялата тема, още повече се обърках

# 61
Гледам че Иван е с превръзка на крака от известно време,може би скоро ще напусне  newsm78
А за острова,може и да не им разрешават на тези,които отиват там да разказват как е било и какво има  Thinking

# 62
  • София
Гледам че Иван е с превръзка на крака от известно време,може би скоро ще напусне  newsm78
А за острова,може и да не им разрешават на тези,които отиват там да разказват как е било и какво има  Thinking

Не,тази година всички ще знаят за острова. Да ги видим сега какви са стратези.  Mr. Green

# 63
..не разбрах защо Али е изключен, нали го даваха във финалните кадри, как отива при Николай на острова! И за какви заговори говореше във лайфа, нищо не разбрах  newsm78

Че как ще разбереш Peace Али е от онези човечета, които, като не стане тяхното, веднага обявява всички други за виновни, гадни, лицемерни, интриганти и т.н. Обаче, когато той върти интрижките, всичко е в реда на нещата.
Тя и Голямата Силвия е така. Когато се беше уплашила, че се канят да я изгонят, какви приказки наприказва срещу коалициите, заговорите и лицемерието, после обаче й беше добре в женската групичка, която гонеше другите...

Иначе и аз си мислех, че Али отива на острова и се учудих, когато разбрах, че е при Милошев. Сигурна съм, че водещият каза "напуска племето", а не "напуска завинаги играта".
Ще се разбере, предполагам.

# 64
Не могат да им забранят да говорят, тва да не е ББ - те не ги снимат 24 ч. тъй че могат да си говорят каквото пожелаят...!

Само на Али дето му махнаха х-чето от снимката, а беше там... Mr. Green

# 65
  • На погрешната планета
Само на Али дето му махнаха х-чето от снимката, а беше там... Mr. Green

Има си х-че, сега проверих newsm78

# 66
  • София
стига деее,сега проверих- има хиксче  Mr. Green

# 67
Запис, че ме нямаше и ви изтървах. Даже от петък епизода не можах да гледам, но съм си го свалила Laughing
Моите фаворити са Яна, Ники и Здравко. Като на повечето, виждам Mr. Green
Али голяма изложба на лайфа, много се смях hahaha

# 68
  • София
Naomi,гледай го , много е възлов,както и епизодът утре.
Много неща се промениха. Всичко е изкоментирано,де  Sunglasses - ако ни изчетеш , ще ти се изяснят нещата.  Hug

# 69
Изгледах го, през цялото време бях изтръпнала кой ще изгонят, но по едно време се светнах, че гледах Али в Лайфа hahaha ooooh! Много съм зле Mr. Green Спас ме изненада, че не номинира Иван, но това си беше стратегия да не се пръснат гласовете. Тая Галя не мога да я гледам вече, нали нея ще пратят при Ники?

# 70
  • София
90% тя ще отиде при Нико. Това е по реклама за утрешния епизод.
Лично аз видях,че на острова отива руса жена,но тук има по-наблюдателни съфорумки и обявиха,че в лодката е Галя.  Laughing

# 71
  • София-в сърцата на моите деца
Всъщност Здравко и Иван напускат по здравословни причини!!Абе май никакви мъже не остават!!! Peace

# 72
Ееее,и Здравко ли...На рекламата за довечера Влади казва,че според лекаря здравословното състояние на някой е застрашено от участието му в "Сървайвър" и го пита дали ще продължи или ще напусне.Но не разбрах за кого става дума.Дано да не е Здравко Praynig

# 73
  • София
Сигурно е гадината Иван - да се маха! Много противен и мазен е този. За Галя също ще се радвам да си пътува, но преди това с доволно натрит нос от Николай  Laughing

Аз съм за Николай, Яна и Здравко.

# 74
  • у дома
Всъщност Здравко и Иван напускат по здравословни причини!!Абе май никакви мъже не остават!!! Peace
Иван е ясно, че може би, има проблем с крака, ама Здравко, не е показал с нещо, да има здравословен проблем  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт