Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 294
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 270
Драматичното тръгване да не би да е на Здравко newsm78 На авторекламата за следващата серия ги дават във водата,как приливът почти залива лицата им.Да не би в това изпитание да се е нагълтал с вода  newsm78 А пък си спомням още една авторекламка,Влади казва на някого,че според лекаря оставането му в "Сървайвър" застрашава здравето му.Дано и това да е партенка,както беше за Иван/нали се писа,че излизал принудително заради раната на крака си/.Ама май няма да е...

# 271
  • София
Еми то беше ясно,че Ники е най-сръчен.Галка може и да му се пробва,така ги виждам аз нещата.Дето писа по-горе една мацка,първата нощ под леглото му,втората на отделно легло,за третата да не се намърда при него!Сакън!!!Ще има   Такива белтъци му мята,ще го изпие с очи кобрата му с кобра!!!Сякаш всеки момент ще го тръшне в калта и.....  Ама гледам,че той е тотален непукист.Само така,Ники,железееееен!!!!!!
 Joy  Joy  Peace

# 272
Еми то беше ясно,че Ники е най-сръчен.Галка може и да му се пробва,така ги виждам аз нещата.Дето писа по-горе една мацка,първата нощ под леглото му,втората на отделно легло,за третата да не се намърда при него!Сакън!!!Ще има   Такива белтъци му мята,ще го изпие с очи кобрата му с кобра!!!Сякаш всеки момент ще го тръшне в калта и.....  Ама гледам,че той е тотален непукист.Само така,Ники,железееееен!!!!!!
 Joy  Joy  Peace
Айде,айде...нИдейтИ злобя!Що да не се пробва момичето?
Той щото малко й намекваше,че без храна можел,без любов-не...
Бе то не е любов точно,ама да му вика както иска,нали си го харесваме.Пък и камерите не ги следят постоянно като в Биг Брадър,срамота е да не се пробва... издръжливостта на леглото...майстор ли е наш Ники или не  Wink
Кисело е май гроздето днес във форума  Laughing

# 273
  • София
 hahaha  Joy  Joy,абе,то самотен остров,всеки си има нужди,ама Галя?????Не вярвам Ники да направи нещо Thinking

# 274
Само на мен ли ми е противно това същество Галя?

Ти май не си видяла резултатите от анкетата Wink

# 275
Тя Галя сигурно ни чете и си е гласувала за себе си Mr. Green

# 276
Абе на вас ви е чудно, но едва ли някой мъж би изхвърлил Галя от леглото си. Тя изглежда доста добре и в лице, и в тяло. Друг е въпросът, че обстановката и хигиената не са особено предразполагащи.

# 277
Ай стига бе, аз даже му се чудех на Спас как може да я намира за красива ooooh! В тялото е прекалено тренирана, нищо фино няма в нея, много е ниска, в мутрата...не ми харесва... Да кажа, че имам поглед отблизо, тренирахме преди в един фитнес Wink

# 278
Много ми е чудно и на мен ,но много от моите колеги мъже я намират за секси Галка и не биха и простили.Мъже.........кво да ги правиш #2gunfire #2gunfire

# 279
Апетитна хапка е за една нощ, не може да й се отрече. Но за дълъг път...  newsm34
Лицето й и на мен не ми харесва, прекалено ясно отразява душата.  Mr. Green

Да кажа, че имам поглед отблизо, тренирахме преди в един фитнес Wink
Сериозно ли бе?  Laughing
Я раздуй още.
По ТВ не ми изглежда много ниска, но щом казваш, значи е така. ТВ много често лъже в това отношение.

# 280
Тя Галя сигурно ни чете и си е гласувала за себе си Mr. Green
Joy Joy Joy

# 281

Ми кво да раздувам...правеше ми впечатление, че тренира основно силово, кардио не правеше...Ама какви важни факти обявявам, нали Mr. Green За личния й живот не мисля, че трябва да говоря, пък и не знам много...

# 282
Много ми е чудно и на мен ,но много от моите колеги мъже я намират за секси Галка и не биха и простили.Мъже.........кво да ги правиш #2gunfire #2gunfire
То мъжете на кого ли биха простили като се замислиш...да изброим,значи да замълчим Simple Smile
Впрочем,Галя има ли силикон?Много ми изглежда,че да.

# 283
Има, за циците сто процента са силиконови.

Иначе Галя я харесват мъжета, защото има перверзно излъчване.

# 284

със сигурност има силикон в циците, а и не е ниска...

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 01:49 от tya

Общи условия

Активация на акаунт