Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 291
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 420
  • Berlin
ам да се връща.  с радост бих гледала как го гонят. Mr. Green
АМи явно не можеш да оцениш истинския играч !
аами явно някой не чете темата.

# 421
 Трейси, айде остави ни да си гледаме спокойно Сървайвър, без подхвърляне на фрази. Взе да ми става малко тъпо да чета предварително кой какво ще каже и направи, стратегии и т.н.  Peace

# 422
Последното, в което бих заподозряла Спас, е, че е умен.  ooooh!

Всички ли трябва да имаме интелекта на ядрен физик и на световен оратор, бих запитала аз? Задължително ли е, да е свръх умен?

Приемете, че си живее живота както той го разбира - спорт, приятели, работа. Няма намерение да пише научна дисертация на тема "Хибернацията - метаболитни процеси при аеробните организми." Именно с това е привлекателен - с недостатъците си. Има доста по-важни качества, да не можеш да очакваш да си говорите за Дени Дидро, нито за периода на полуразпад, но за сметка на това можеш да разчиташ на него, на 100%, всеотдаен е - нещо с което вече малко хора могат да се похвалят. И какво като му липсва речник?! Най-важното за хората около него не само, че може да се изрази чудесно, а по-важно е, че го показва. За предпочитане е пред многословието и красивите думи, а резултат никакъв. Красотата се крие в простичките неща - помнете го това Wink И нима това, че не е доктор на науките му пречи да работи, учи и да постига целите си? Харесва си работата, не иска да ходи в БАН, харесва му НСА, не иска Харвард, предпочита тепиха пред това да чете Хенри Джеймс. Сега хвърляйте камъни, ама да знаете, че ги хвърляте по един щастлив човек, па макар и с беден речник - той няма да ви нападне - не му стигат думите Wink

Трейси, айде остави ни да си гледаме спокойно Сървайвър, без подхвърляне на фрази. Взе да ми става малко тъпо да чета предварително кой какво ще каже и направи, стратегии и т.н.  Peace

Отдавна съм престанала, ако не си забелязала. Ама в случай, че не си пак да повторя. Просто питам аджеба според вас стиска ли им да върнат Николай на острова и си разсъждавам - или пък нямам право. Айде ти па ме остави и аз да мога да се почудя на спокойствие.

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 00:02 от treisy

# 423
avicom,твойто момче що така гладно остана?Чак го съжалих миличкия,от лакомите жени не можа да се вреди да хапне!
Множко станаха фенките на Влади,да не почнете да се карате,ей!То и аз мисля,че е много сладък,особено тази вечер какъв палавник беше...
Наистина е кофти да се обсъжда семейството на Спас.Едно е да си клюкарстваме готин ли е,не е ли,умен ли е,не е ли,силен ли е,не е ли и така нататък.Съвсем друго е да се говори за семейството му,без дори да ги познаваме хората.Все пак Спас е публичната личност в случая,не те.
Ох,чакам с нетърпение двубоя Спас-Ники и най-вече резултата от него.Забелязахте ли обаче какво каза Галя-АЗ не съм имала намерение Спас да ходи на острова,ще се наказваме и куп други глупости.Май много насериозно се взе тази,а?
Фози изглеждаше добре в болницата.Като е избръснат и чистичък си сваля поне десетина годинки от визията.Дано бързо да се е възстановил.
Айде стига толкова засега.

# 424
Последното, в което бих заподозряла Спас, е, че е умен.  ooooh!

Всички ли трябва да имаме интелекта на ядрен физик и на световен оратор, бих запитала аз? Задължително ли е, да е свръх умен?

Приемете, че си живее живота както той го разбира - спорт, приятели, работа. Няма намерение да пише научна дисертация на тема "Хибернацията - метаболитни процеси при аеробните организми." Именно с това е привлекателен - с недостатъците си. Има доста по-важни качества, да не можеш да очакваш да си говорите за Дени Дидро, нито за периода на полуразпад, но за сметка на това можеш да разчиташ на него, на 100%, всеотдаен е - нещо с което вече малко хора могат да се похвалят. И какво като му липсва речник?! Най-важното за хората около него не само, че може да се изрази чудесно, а по-важно е, че го показва. За предпочитане е пред многословието и красивите думи, а резултат никакъв. Красотата се крие в простичките неща - помнете го това Wink И нима това, че не е доктор на науките му пречи да работи, учи и да постига целите си? Харесва си работата, не иска да ходи в БАН, харесва му НСА, не иска Харвард, предпочита тепиха пред това да чете Хенри Джеймс. Сега хвърляйте камъни, ама да знаете, че ги хвърляте по един щастлив човек, па макар и с беден речник - той няма да ви нападне - не му стигат думите Wink

Да бе, ще си хабя думите за Спас, като че ли има смисъл ! Crazy

# 425
Апффффф то от високо се пада най-кофти   Mr. Green

Ше си хабиш думите - то кой знае колко и ти ги имаш, ама айде - дръж си ги да не ти се свършат. Само така разбирам възможността да ти се изхабят. А за смисъла - може да получиш нобелова награда под наслов - "Спас с 50 думи Tea - malka feia - с 52" - ай радвай  Laughing

# 426

Ше си хабиш думите - то кой знае колко и ти ги имаш, ама айде - дръж си ги да не ти се свършат. Само така разбирам възможността да ти се изхабят.
И за теб няма да ги хабя ! Бау ! Mr. Green Twisted Evil

# 427
treisy и Tea - malka feia, просите си джедаят да ви килне, стига сте спамили. Mr. Green

# 428

Ше си хабиш думите - то кой знае колко и ти ги имаш, ама айде - дръж си ги да не ти се свършат. Само така разбирам възможността да ти се изхабят.
И за теб няма да ги хабя ! Бау ! Mr. Green Twisted Evil

Ползвай пестеливо, невъзобновяем ресурс са явно, щом тъй ги къташ  Mr. Green Twisted Evil

# 429
Трейси,струва ли си?

# 430
Това не мога да го разбера!  Confused
Аз също не съм фен на Спас, но да го плюете чак толкова и за какво?
Защото приятелката му пише тук и трябва да се направим на интересни?
Стига бе, защо толкова злоба?
Трейси, не се занимавай, не им се вързвай.   bouquet

# 431
Благодаря момичета, аз всъщност подпалих метлата от коментарите за семейството, не за Спас  Crossing Arms Ама понеже ми държеше влага.... И само се опитах да обясня, че не е нужно всички да сме много интелигентни. Ше зема да му спретна публично бесене, че не зане 1001 сложни думи от минимум 11 букви, всяка.

Не знам, аз се забавлявам с недостатъците му - малко хора могат да бъдат очарователни с тях. Всеки има различна гледна точка - ако днеска някой се е бил в челото с тва "Благованя..... ъъъъ.... бла-го-во...." /ко речИ?! Mr. Green/ и се е чудел как може да е толкова тъп, то ние се забавлявахме искрено и до сълзи - да благовония определено не присъства в речника му, ама едва ли ще навреди на научния му труд  Mr. Green

# 432
  • София
Трейси,дано си по-спокойна вече !  Hug
Стана ми много тъпо, че се развихриха такива страсти , а темичката ни е хубава , нека не е разваляме!  Peace
Хайде,лека нощ от мен ! Надявам се утре да сме по-добри и да нищим толкова по-интересни неща за стратегии, племенни съвети, игри- любимата ни идея Сървайвър !  Heart Eyes

# 433
Според мене,Галя буквално флиртуваше с Ники на острова.После,когато съплеменниците й я убедиха,че няма никаква Чикура,тя се почувства глупаво и побесня.Затова каза,че ще върнат Ники в Балбоа,да си го изгонят вече завинаги.Смятах,че точно Спас ще бъде пратен с тази мисия.После обаче тя каза обратното-че изпращането на Спас е едва ли не бунт,своеволие на Женя и Спас,че е трябвало голямата Гери да иде с някакви пароли и филми... newsm78 Да съм изтървала нещо?
Ама в много гадно време го дават,все притичвам до кухнята,някой сменил заради рекламите и айде изпуснахме нечий задник или интрижка  Crossing Arms

# 434
Трейси,не се връзвай. PeaceХаресва ми присъствието ти в темичката.На мен семейството на Спас много ми хареса,особенно брат му. FlutterАз мисля,че Галя се страхува да не би Николай да привлече Спас на своя страна и да се съюзят срещу нея.Те неможе да допусне да няма контрол върху нещата.
А тази Женя много ме издразни снощи.Ама  Яна хубаво й каза.Голяма интрига излезе тази малката.И невидях кога и какво Янита си купи.

Общи условия

Активация на акаунт