Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 291
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 450
Е как да ги изгонят двечките и кога? Доколкото си спомням, Пачека (като Пачека), само един Николай изгониха и то пак по някакви новоизмислени правила newsm78 Та те нали все побеждаваха в игрите.

вижте какво пише в сайта на Сървайвър:
"Спас спечели вана с коктейл и пура, но малко след това трябваше да остави удоволствието, защото Женя пък си купи избор да изпрати един от съплеменниците си на Острова на изгнаника. По предврителен план на Галина това трябваше да бъде Спас. Въпреки ироничните молби на малката Гергана, която подхвърли че иска да отиде, защото и без това ще бъде следващата изгонена, Жени предпочете Спас да навести Николай."

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 13:07 от птица

# 451
  • София
Последното, в което бих заподозряла Спас, е, че е умен.  ooooh!

Всички ли трябва да имаме интелекта на ядрен физик и на световен оратор, бих запитала аз? Задължително ли е, да е свръх умен?

Приемете, че си живее живота както той го разбира - спорт, приятели, работа. Няма намерение да пише научна дисертация на тема "Хибернацията - метаболитни процеси при аеробните организми." Именно с това е привлекателен - с недостатъците си. Има доста по-важни качества, да не можеш да очакваш да си говорите за Дени Дидро, нито за периода на полуразпад, но за сметка на това можеш да разчиташ на него, на 100%, всеотдаен е - нещо с което вече малко хора могат да се похвалят. И какво като му липсва речник?! Най-важното за хората около него не само, че може да се изрази чудесно, а по-важно е, че го показва. За предпочитане е пред многословието и красивите думи, а резултат никакъв. Красотата се крие в простичките неща - помнете го това Wink И нима това, че не е доктор на науките му пречи да работи, учи и да постига целите си? Харесва си работата, не иска да ходи в БАН, харесва му НСА, не иска Харвард, предпочита тепиха пред това да чете Хенри Джеймс. Сега хвърляйте камъни, ама да знаете, че ги хвърляте по един щастлив човек, па макар и с беден речник - той няма да ви нападне - не му стигат думите Wink

Какъв ядрен физик, какъв световен оратор, каква свръх умност, какви дисертации? Изобщо не става дума за такива неща.  ooooh!
Твърде лесно се върза на приказките на Николай, и погледът с който гледаше издаваше голямо и непресторено объркване. Това имах предвид. Нали Николай е набеден за най-голямото зло в играта, нали уж знае с какъв човек си има работа. Не можа ли да се усети, че го пуска по пързалката?
Ей за това става дума. Че му се върза прекалено лесно.  Peace

# 452
  • Перник
Здравейте момичета. Не разбрах какво точно не харесахте /някои де/ на семейството на Спас. Току що го изгледах отново, ми хора като хора. Аз си признавам, че и моите родители не са идеални, но са такива каквито са. Все пак аз съм си аз. Аз отговарям за моите действия и думи, не за чуждите, макар те да са и на моите родители. По-скоро това ми заприлича на извадка от разговор, който може би е бил доста по-дълъг, но от екипа на Сървайвър са решили, че това ще бъде най-интересно. Между другото Спас не е от любимците ми, но това не означава, че ще го оплювам.
И друго не разбрах, какво толкова не й харесвате на Жени. В анкетата единият ми глас е за нея. Наистина много ми е симпатична. Откровена е, не се влияе от чуждото мнение /като останалите/, има собствено виждане за нещата. А това дали се сърди или не, ами вие нямаше ли да се сърдите, ако всички говорят зад гърба ви, как трябва да ви изгонят. Аз също щях да се обидя. Все пак тя общува толкова време с тези хора, има им доверие, а в един момент разбира, че всички са срещу нея.
Но Галя вече много ме дразни. Взе да се приема наистина за Генерал. Май това ще й изиграе лоша шега, съвсем скоро.
Но аз плача само за Здравко Sad До последно се надявах да остане в играта.

Айде сега ме изяжте Grinning

# 453
 Stop Ние тук не се ядем. Приказваме си и се забавляваме. Нали все пак шоу гледаме Laughing

За Женката - какво значи обидила се, че говорели зад гърба й!? Спас има правото да номинира 4 за изгонване, предполага се, че всичките ще са от Пачека, ами нормално е да обсъждат как да реагират и кого ще е най-безболезнено да отстранят. Според теб как трябваше да процедират? Да се съберат всичките и да кажат - сори Янита, ще гласуваме за теб. Ако ти не си номинирана, а Жени е в списъка - за Жени!? И тогава нямаше да се обидят!?

А и Жени още на съвета за Николай не се прояви особено добре. Подличко си е девойчето. Вчера също - Яна я закова неприятно, припомняйки й някои казани неща. Но го направи в очите й. Жени премълча в момента, а зад гърба й взе да плюе. Кълняла я била Яна!? Това пък откъде го измисли? Тя май прекалено болезнено приема всеки знак на нехаресване. Че и на харесване също (Николай) Mr. Green  И винаги намира оправдание за мръсотийките, които прави на другите.

Много ми си иска някоя от тях да изхвърчи преди последния от Пачека. Така да се завърти играта, че Яна или Гери да са с имунитет. кого мислите, че ще ритнат моговците!?

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 14:48 от птица

# 454
  • Перник
... Тя май прекалено болезнено приема всеки знак на нехаресване. ....

Като прочетох това, веднага се сетих за много подобни персони във форума /не само в тази тема/. Аз не съм от тях. Аз от критики не се обиждам. Не може всеки да харесва всекиго. Моето мнение си е за мен. Не ангажирам никого, само го споделям, нали затова сме тук.

Въпреки всичко, аз продължава да симпатизирам на Жени. И си държа на мнението, че на всеки ще му станне криво в подобна ситуация. В крайна сметка тя си е казала "Защо за мен, а не за еди кой си". Не са много хората, които биха приели тази ситуация с отворени сърца.

Между другото, първия Сървайвър не го гледах, втория го следях, но честно казано нямам спомен за толкова много стратегии и тем подобни. Имам чувството, че те не мислят как да оцелеят в тежките условия, а как да оцелеят на следващия племенен съвет. Да, целта е да се стигне до края, но повечето от тях са с девиза "Целта оправдава средствата". За мен не трябва да е така. Малко повече удоволствие да изпитват от самата игра, вместо само "стратегии" и "коалиции" да мъдрят.

# 455
... Тя май прекалено болезнено приема всеки знак на нехаресване. ....

Като прочетох това, веднага се сетих за много подобни персони във форума /не само в тази тема/. Аз не съм от тях. Аз от критики не се обиждам. Не може всеки да харесва всекиго. Моето мнение си е за мен. Не ангажирам никого, само го споделям, нали затова сме тук.

Ами който го е страх от мечки ,не ходи в гората !  hahaha
Птица много добре го е казала Simple Smile

# 456
nadiad79,никой няма да те яде  PeaceДо голяма степен моето мнение се покрива с твоето.С една разлика-Жени е спортист и не може да не си дава сметка,че отива на състезание всеки срещу всеки и приятелствата са само привидни.Всичко е стратегия.Това,че го приема лично,си е само в нейн минус.Ами какво да каже Ники,като повечето го мразят /като състезател де,но май и като човек/?Да почне да се тръшка ли?Не,това още повече го амбицира да им покаже,че  най-дорбият.И до момента с справя блестящо!Умирам си от нетърпение да видя довечера как ще завърши двубоя му със Спаси.Все пак един срещу друг се изправят двамата най-силни играчи.Дали ще подходят стратегически или силово?Доколкото видях,двубоят е за физическа сила,но дали някой от тях няма да загуби нарочно с някаква цел?

# 457
Е как да ги изгонят двечките и кога? Доколкото си спомням, Пачека (като Пачека), само един Николай изгониха и то пак по някакви новоизмислени правила newsm78 Та те нали все побеждаваха в игрите.

вижте какво пише в сайта на Сървайвър:
"Спас спечели вана с коктейл и пура, но малко след това трябваше да остави удоволствието, защото Женя пък си купи избор да изпрати един от съплеменниците си на Острова на изгнаника. По предврителен план на Галина това трябваше да бъде Спас. Въпреки ироничните молби на малката Гергана, която подхвърли че иска да отиде, защото и без това ще бъде следващата изгонена, Жени предпочете Спас да навести Николай."

Да, въпреки, че Галя каза, че тя не го е измислила, преди това, май в предния епизод даваха как Галя и Спас си говорят и плана на Галя беше - Спас отива на острова, побеждава Николай, той се връща в племето и те го гонят. За това си мисля, че върпеки, че Спас каза, че непременно си тръгва от острова, ако победи ще остане, защото така имат шанс да изгонят Николай. Ще видим довечера какво ще се случи и кой каква игра играе. Иначе егати надлъгването в този Сървайвър Simple Smile

# 458
  • София
Аз пък си мисля,че Спас няма да иска да остане на острова,не може да бъде сам. Така че или ще падне , или при победа се връща в племето.Той като е наясно какви са сметки и изчисления ,не може да си позволи да седи в невидение. Освен това е сигурен,че няма да бъде гонен. А какво го огрява,че ще изгонят Ники. Че той само с него иска да прави двубои. Постоянно го е казвал.

# 459
Спас бил най-силният, а Mr. Green

# 460
  • густо майна Филибето
Мнооого се изкефих! Mr. Green

# 461
  • София
Браво, Ники !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning

# 462
Много се изкефих на писмото до Галина. "Съдбата ми е неизвестна.Сбогом, Генерале"  Joy
Еййй, много готин този Ники!

# 463
  • София
Айдеее, сбогом Яна.....  Sad

Пак смениха правилата  #Crazy

# 464
  • густо майна Филибето
Еее, жалко за Яна. Sad Жени как се радваше на този момент Confused

Общи условия

Активация на акаунт