Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 283
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 645
  • София-в сърцата на моите деца
Стратегията е да си делнат парите по равно! От ясно, по-ясно!!!Малки, тъпички, но явно много комерсиални бели гъски! Mr. Green

# 646
Яна ми е любимка още от първата игра, в която представяше жените. А вчерашната и реч си я пуснах два пъти да я гледам, много ме изкефи.
Жени не разбрах какво искаше да каже с това, че 30 годишна жена тръгнала да спори с тях. Та те не могат да и стъпят на малкия пръст, не могат две приказки на кръст да вържат, не могат да се изразяват и не могат да мислят. Може би се опита да се оправдае с възрастта си, но изглеждаше още по-жалко, защото сякаш се искаше да обиди Яна на старица  Thinking

Според мен след изказването на Голямата Гери по време на съвета, че тя не се оставяла да я водят за носа и нямало да се подчинява повече, Галина ще предпочете да разкара първо нея, а малката Гери ще я остави за по-нататък. Галина не пропуска да забележи всякакви прояви на нелоялност, които и застрашават "трона", така че едва ли ще игнорира това изказване току-така. Ако го направи, значи много си е повярала.

Кокошките скоро ще бъдат изгонени и те. Жалко, че загубаха всичкото си достойнство в опитите си да се доберат до по-финална фаза в играта. Може да са се кефили, че Яна си отива, а те остават, но победителят в Сървайвър е само един и той няма да е нито една от тях, а като изключим наградата, Яна излезе с достойнство, а те станаха за смях пред цяла България.

# 647
Стратегията е да си делнат парите по равно! От ясно, по-ясно!!!Малки, тъпички, но явно много комерсиални бели гъски! Mr. Green

"Conspiring to split winnings will result in immediate expulsion from the game" Grinning

Николай не заслужава да спечели играта. Ако Сървайвър беше състезание в което ги пускат на самотен остров и всеки сам си намира храна и убежище и от време на време има състезания за награди и няма племенни съвети, а се отпада като се откажеш, тогава го признавам за фаворит. Но Сървайвър не е само това. Трябва да оцеляваш и сред хора, а тук той е много слаб. При сегашната игра, може да стигне до финал, само ако печели всички състезания и така не дава на никой шанс да го изгони. Сега чисто и просто той прогресира в играта само и единствено благодарение на късмета си(надявам се тия приказки за продуцентско подпиране да не са верни). Иначе наистина има страхотни качества, но не благодарение на тях стигна до тук........ Mr. Green

# 648
Не знам за какво продуцентско подпиране на Николай говорите. Аз виждам само подпиране на Мого-Мого. Когато те спечелят игра, номинират 4-ма за изгонване, а когато Яна спечели и можеше да номинира 4-ма и да обърне хода на играта, тогава можеха да гонят измежду всички, при това двама! Дори и да не се беше разболял Здравко, пак беше ясно, че щяха да изгонят двама от Пачека, най-вероятно Яна и Ваня.

# 649
  • София-в сърцата на моите деца

"Conspiring to split winnings will result in immediate expulsion from the game" Grinning

Николай не заслужава да спечели играта. Ако Сървайвър беше състезание в което ги пускат на самотен остров и всеки сам си намира храна и убежище и от време на време има състезания за награди и няма племенни съвети, а се отпада като се откажеш, тогава го признавам за фаворит. Но Сървайвър не е само това. Трябва да оцеляваш и сред хора, а тук той е много слаб. При сегашната игра, може да стигне до финал, само ако печели всички състезания и така не дава на никой шанс да го изгони. Сега чисто и просто той прогресира в играта само и единствено благодарение на късмета си(надявам се тия приказки за продуцентско подпиране да не са верни). Иначе наистина има страхотни качества, но не благодарение на тях стигна до тук........ Mr. Green
Ти да не си Генерала под прикритие?????? newsm78

# 650
Ти да не си Генерала под прикритие?????? newsm78
[/quote]

Тц. Ако бях Генерала, нямаше да позволя да ми наложат този прякор и въобще да се знае на всеослушание, че аз взимам решенията. Така тя събира негативи, докато Спасчо и Силвето също прогресират, но без да настройват хора срещу себе си. Ако бях Генерала, щях да остана с Янита и Жоро накрая, защото само срещу тях имам шансове да спечеля в полуфиналните игри. И разбира се, щях да се стремя, да отида на финал с Ники, защото така най-сигурно щях да спечеля играта.
Иначе за протокола...........любимците са ми Марина, Ваня, Силвия Радулова и Яна. Blush

# 651
Не знам за какво продуцентско подпиране на Николай говорите. Аз виждам само подпиране на Мого-Мого. Когато те спечелят игра, номинират 4-ма за изгонване, а когато Яна спечели и можеше да номинира 4-ма и да обърне хода на играта, тогава можеха да гонят измежду всички, при това двама! Дори и да не се беше разболял Здравко, пак беше ясно, че щяха да изгонят двама от Пачека, най-вероятно Яна и Ваня.

Е, съгласи се, че не беше Яна печели имунитет - оп отпада правилото за 4-мата. И Спас да беше спечелил, пак щяха да гонят всички освен него. И тогава и Галя можеше да си ходи /примерно разбира се.../. Това нещо беше обявено предварително, преди да започнат играта.

Оттук нататък ше има малко суша после продуцентите ще вкарат интригата, че да не затъпее... ще има какво да се гледа.... разбира се стига да го излъчат, че вече всичко очаквам от тях!  Mr. Green

# 652
Е, съгласи се, че не беше Яна печели имунитет - оп отпада правилото за 4-мата. И Спас да беше спечелил, пак щяха да гонят всички освен него. И тогава и Галя можеше да си ходи /примерно разбира се.../. Това нещо беше обявено предварително, преди да започнат играта.

Оттук нататък ше има малко суша после продуцентите ще вкарат интригата, че да не затъпее... ще има какво да се гледа.... разбира се стига да го излъчат, че вече всичко очаквам от тях!  Mr. Green

Хубав подпис имаш. Laughing Това ме навежда на мисълта............вярно ли е, че Спас е събрал най-много риби, но Николай е намерил някаква доста голяма и затова спечели имунитета? И защо ония "умници", след като решиха да саботират играта и паднаха нарочно от жените, после не саботираха полуфиналното състезание и така Ники да не вземе имунитет?  Mr. Green

# 653
Според мен редът на отпадане ще бъде следният:
Гери Голямата
Гери Малката
Жоро
Жени
Янита
Галя

Макар че си мисля, че когато останат трима, третият трябва да отпадне чрез игра, а не на съвет, така че Галя няма да бъде изгонена, а ще отпадне от игра между нея, Спас и Силвия.

Ако се случи нещо различно, ще съм много доволна  Mr. Green

# 654
Да, това е основно правило във всеки Сървайвър - "Конспирирането за подялба на спечелените пари незабавно ще доведе до отстраняване от играта!"  Naughty

Може би за всеки Сървайвър, но не и за нашия. Защото тя Галина вчера си призна, че това е обсъждано и даже каза, че не виждала нищо лошо. Може и да няма лошо, ама е забранено от правилата на играта.

# 655

Може би за всеки Сървайвър, но не и за нашия. Защото тя Галина вчера си призна, че това е обсъждано и даже каза, че не виждала нищо лошо. Може и да няма лошо, ама е забранено от правилата на играта.

Всичко, освен речта на Яна ми се губи и не съм сигурен дали Галя е признала. Grinning Но..........като купуваш лиценза за Сървайвър, ти си задължен да спазваш правилата. Да му мислят продуцентите, ако не ги спазват........... Twisted Evil

# 656

Всичко, освен речта на Яна ми се губи и не съм сигурен дали Галя е признала. Grinning Но..........като купуваш лиценза за Сървайвър, ти си задължен да спазваш правилата. Да му мислят продуцентите, ако не ги спазват........... Twisted Evil
Ето тука можеш да чуеш: - в част 6, за благата. http://survivor.btv.bg/episode.pcgi?e=43&t=video     Hug
Записчето е кратко.

# 657

Хубав подпис имаш. Laughing Това ме навежда на мисълта............вярно ли е, че Спас е събрал най-много риби, но Николай е намерил някаква доста голяма и затова спечели имунитета? И защо ония "умници", след като решиха да саботират играта и паднаха нарочно от жените, после не саботираха полуфиналното състезание и така Ники да не вземе имунитет?  Mr. Green

Вярно е да, аз даже съм го писала някъде из темите тука. А защо не саботираха състезанието - еми не вярваха, че Николай може да спечели - то и не можеше де, ако я нямаше тая риба.... ама я имаше и той знаеше за нея - как и да е, мина замина.

# 658
когато Спас,Николай и Галя останат на финал ми се иска да видя стратегията на Галя.
Според мене надеждата й е да стигне  колкото може по-далече,за да реализира евентуален план за делба на наградата.Тя си знае,че със спорт няма да спечели срещу Спас и Силвия.Умна жена е,но явно много й се събра и взе да говори глупости.И да има подобни намерения,е тъпо да ги заявява открито.Не знам как това(евентуална подялба) може да се контролира,но то съвсем ще закопае играта,тъй като ролите ще са предварително раздадени и никой няма да си дава зор за нищо.Чак Владо й каза да се усети и спре с тези изтъркани фрази за честност и пр.Много взе да дрънка и може сама да си изяде хляба.

# 659

Вярно е да, аз даже съм го писала някъде из темите тука. А защо не саботираха състезанието - еми не вярваха, че Николай може да спечели - то и не можеше де, ако я нямаше тая риба.... ама я имаше и той знаеше за нея - как и да е, мина замина.

Аха..........а после голЕм Рамбо бил. Laughing Извади сумати късмет, за да остане в играта, иначе с нищо не е по-различен от дъщерите си. Wink

Общи условия

Активация на акаунт