Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 281
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 675
  • София

Иииих Rolling Eyes вярно било значи, че любовта е сляпа Mr. Green

Редник Вънов  Heart Eyes    Grinning      Heart Eyes                   

# 676
То не е подпиране, то не е чудо на определени играчи;
Кого подпират? Я ми кажи, че не се сещам.

# 677
  • на пистата
пипинс,за спас ли говориш като казваш подпиране Rolling Eyesобаче аз да си кажа,на мен по ми намирисва,че спас подпират като гледам, не ники.
п.с скоро не съм те виждала.

# 678
  • Paradise
Спас, Галя, малко ли ги подпират.

Българският Сървайвър е пародия.

# 679
За Жорето ще се разправяш с avicom .....

Да, знам! Обаче лИбоФта граници няма  Mr. Green
Ааааа,не знам аз!Ама си мисля,че avicom доста е свалила гарда,щом на опашката се появяват и други обожателки.Що никой не казва нищо за Спаси,а?Щото Трейси ще го  fight #Sniper
УмрЕл някой за Спасун   smile3527
Виж Ники е друга работа  Heart Eyes

# 680
За Жорето ще се разправяш с avicom .....

Да, знам! Обаче лИбоФта граници няма  Mr. Green
Ааааа,не знам аз!Ама си мисля,че avicom доста е свалила гарда,щом на опашката се появяват и други обожателки.Що никой не казва нищо за Спаси,а?Щото Трейси ще го  fight #Sniper
УмрЕл някой за Спасун   smile3527
Виж Ники е друга работа  Heart Eyes
Моля,моля!Нареди се на опашката!

# 681
Мдааааа, много спасовистки се навъдиха напоследък. Другите като печелят, някой ги подпира, Спас като печели - силен е щото, а като губи - нарочно го прави, да не се мори Mr. Green

Тия Балбоа много нахални, бе Shocked Ругаха, ругаха момичето (Гери малката) - скучна била, безлична, слаба, неспособна сама да оцелее, глупава (включително и Янитка, тоз титан на мисълта и суперсървайвър се изсили #Crazy), а после - да върнела Николай в племето, че да го изгонели! Еййййй ooooh!

Авиком, сори, душа, я си харесай някой друг. Той вярно глупав твоят мечо-пух. Не си проваляй живота и младостта с него Joy

Силвия наистина май има закачка със Спас. Много криво й стана, като не я избра. А и всички загледаха към нея.

Птица , просто не мога да се въздържа и да искам да те поздравя за златния коментар !
Ти си супер ! По-добре,едва ли някой може да го каже !  bouquet

# 682
  • София
Тука съм  Mr. Green

Редник Вънов си легна, ама аз не - бдя  Mr. Green

Аз също не разбрах идеята на "анонимната" анкета и после защо така драстично им се разминаваха предположението с "верните" отговори.

Да ви кажа Голямата Гери с монолога си от тая вечер и опита й за плач, ме наведе на мисълта, че има някакъв вътреличностен конфликт! Нема анаболи и тва чудо полУдЕ там в Панама  Laughing
Питала се защо аджеба Галинчето не идвала да разговаря лично с нея и да я облъчва, ами щото нЕма нужда, ти си си облъчена бре мацко  Laughing

птица и на мен мноооого ми допадна поста ти...

Не помня кой го беше писал по назад лафа за Николай и дренките ама много ме изкефи!

И аз искам ЖенитУ и Янита да се гърчат до последно в мизерийката и да нямат време да опитат от нормалния живот на острова.

За Ники няма кво да коментирам - ми що не спечелиха единоборството и да бяха останали на острова, я Галя , я Спас. Уморени били, гладни били - айде стига с оправдания.

# 683
  • София-в сърцата на моите деца
Ама какво уморени и гладни.....Та нали през ден -два ядат там на острова ! Печелят благинки и вечери! Аз не видях да "умират" от глад newsm78Пък и на Жорето кръглата фигура и на Жени сами по себе си говорят за това!!Едни изпосталеха, а други-ми не знам! ooooh!

# 684
Спас май, май пак ще бъде привикван на разпит - пак направи каквото си знаеше. Изпрати Гери малката - миналия път тя искаше толкова много и сега никаква Гергана, никаква Галя - който той си реши. Така че правете си изводите. Галя и Силвия и да му се ядосват вече е твърде късно - именно снощи показа, че вече си е оплел кошницата. Не послуша Галя за острова, не взе Силвия за наградата, а Жени - защото искаше да си прекара хубаво  Whistling

# 685
  • Разпиляна във въображението
Спас, Галя, малко ли ги подпират.

Българският Сървайвър е пародия.

Ако "Сървайвър" не беше побългарен Ники отдавна да е отпътувал за България вместо да си прави легло на самотен остров и щипки за дрехите Wink

# 686
  • София
... Така че правете си изводите...

оооо направих си  Mr. Green не е моя играч  Mr. Green

# 687
Според мен Спас можеше да постъпи по съвсем различен начин преди последния племенен съвет.
Трябваше да привлече в обща кауза Янита, Жени и културистката, и с неговите два гласа дружно  да изгонят Галина. Тогава вече щеше да владее ситуацията в племето той, а не сега Галя да му диша във врата.
Че даже и голямата Силвия можеше да навие да гласува за Галя.
Номинира я, пък гласува за Яна. Още не мога да му проумея логиката.

# 688
Е Галя вече може да бъде много лесно изкарана от Спас - ама и той не забравя кой го издърпа дотук, затова няма в първия удобен случай да я разкара.

# 689
Като не е забравил кой го е издърпал защо я номинира за изгонване?
Питам защото може да са измислили този ход с Галя, но аз да не съм видяла и разбрала защо.

Общи условия

Активация на акаунт