Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 281
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 705
  • густо майна Филибето
Трейси, ако това е вярно за Спас и Жени, предполагам е неофициалната версия. Искам да чуя официалната, за пред Силвия Laughing

# 706
Ама аз не мога да разбера нещо, явно съм пропуснала  newsm78
Защо Спаси трябваше да посочи Силвия, да не са гаджета ? newsm78 имам предвид още там на острова да не са се опрашили така да се каже  Mr. Green

# 707
  • София
Цитат
Какво има да ми манипулира  Аз съм за него !
Дори и да не спечели, пак той е истинския сървайвър за мен !
Абсолютно Peace

# 708

Ако "Сървайвър" не беше побългарен Ники отдавна да е отпътувал за България вместо да си прави легло на самотен остров и щипки за дрехите Wink
Това не е прецедент. На последния лайф обясниха,че това е сценарият на 10-ти сезон на американския сървайвър. После са го направили и в Израел и още някъде,но не помня.

avicom, в американския сървайвър, от който съм гледала всеки един епизод, няма никакви такива измишльотини. Островът на изгнанника служи за други цели - никога там не попадат по 2ма човека едновременно. Има скрит тотем за имунитет, който изпратеният на острова се опитва да открие.

# 709
Хъм,още не са си ги разделили... някъде към 15 декември се очаква.  Grinning
Освен,ако не решат да подпрат Ники за сетен път  Grinning и не променят правилата победителят да го излъчи драгият зрител. Той ще ни изманипулира и ще победи!  Grinning

Това ще е поредната им простотия.  SickНе е честно, защото ако знаеш, че зрителите ще избират, ще се държиш по друг начин в играта. По-скоро, трябва да отстранят заговорниците и следващите след тях да отидат на финал. Ако това не е станало на острова, могат и тук на финала да го обявят и да направят ново гласуване в реално време. Grinning

# 710
Защо Спаси трябваше да посочи Силвия, да не са гаджета ? newsm78 имам предвид още там на острова да не са се опрашили така да се каже  Mr. Green

Еее ти не знаеш ли, че той ги е опрашил всичките там? Даже, за съжаление на avicom и нейния Жорко......  Grinning

P.S. Сори за лигнята. Embarassed

# 711
Аз пък се чудя,защо му оставиха тази победа на Спас.Да се покажат кой коя мрази,си изпозапалиха куклите,а на Спас никой не му я запали.Направо си му подариха наградата,много ме хвана яд.
Толкова ни е акъла май на нас,жените.И мнозинство да сме,и по-силни да сме,докато си разчистваме сметките една с друга,мъжете ще печелят.И то не само в това реалити.
Интересно ми е друго:дали някой се е сетил след състезанието да отиде при Гери и да й каже нещо от сорта "извинявай,не исках да те обидя,но това е игра,трябваше да пишем нещо и тъй като шансовете ти да си следващата изгонена са големи,решихме да не се конфронтираме оставащите".Или отново са се насладили на възможността да ударят слабия.
Гери Голямата се сети кога да се разбунтува и то срещу Галя,без която досега да сме забравили,че е имало такъв играч.Явно и тя усеща,че друг вятър задуха и Галя отслабва и ще се възползва да я ритне.Интересно каква ще бъде следващата генералска стъпка.

# 712

Еее ти не знаеш ли, че той ги е опрашил всичките там? Даже, за съжаление на avicom и нейния Жорко......  Grinning

P.S. Сори за лигнята. Embarassed
Ама това сериозно ли?
Още на острова?
иначе вярвам на трейси, че СпасчУ е опрашвача на малките  Joy

# 713

Ама това сериозно ли?
Още на острова?
иначе вярвам на трейси, че СпасчУ е опрашвача на малките  Joy

Епа ако вярваш на слухове.......... Mr. Green Даже наскоро е опрашил и фолкпевицата Райна. Даже са играли на полицайка и престъпник мръсниците. Laughing Laughing Laughing

# 714
Поради липса на потвърдена информация и на слухове се връзвам  Mr. Green

# 715
  • Разпиляна във въображението
Аз си помислих, че взима Жени защото е добра плувкиня - нали ще ходят на лов за перли newsm78

# 716
Не знам дали treisy е Силвия, но май batigol   е treisy Mr. Green

LilaC, много си права Peace Глупави сме си жените. Обикновено.

Това с договорките и поделянето на парите ми се вижда несериозно.

ПП. Мерси за похвалите за коментара, но не е моя заслугата Blush Мат'риЯл колко искаш Mr. Green

# 717
  • София
Аз си помислих, че взима Жени защото е добра плувкиня - нали ще ходят на лов за перли newsm78

И аз така предположих.  Thinking

# 718
  • Paradise
А на мен ми е интересно редът, в който ще напускат "великите" играчки, след като изгонят малката Гери.
Защото "Сървайвър" продължава, а победителят може да е само един.
Със снощната игра повечето показаха, че са доста елементарни.

# 719
Интересно ми е друго:дали някой се е сетил след състезанието да отиде при Гери и да й каже нещо от сорта "извинявай,не исках да те обидя,но това е игра,трябваше да пишем нещо и тъй като шансовете ти да си следващата изгонена са големи,решихме да не се конфронтираме оставащите".Или отново са се насладили на възможността да ударят слабия.
Най-вероятно така е станало.Те всичките мразят Гери и със сигурност тя ще е следващата изгонена.Колкото до определението "слабия",това в много по-голяма степен може да се каже за Янитка,пък даже и за Жени.Дори си мисля,че те са по-безполезни от Гери.Оооо,забравих,че ако ги нямаше тях,нямаше да има интрижка кой кого предал и как "старите" чанти си позволяват да говорят с младите  Mr. GreenА пък Гери си мълчи,на никого нищо не прави и затова не им е интересна.

Общи условия

Активация на акаунт