Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 280
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 720
...Те всичките мразят Гери и със сигурност тя ще е следващата изгонена.

Не мисля, че ВСИЧКИ мразят Гери. За бившите Мого тя  просто е чужда и трябва да си ходи. Мразят я Жени и Янита, защото ги провокира с приказки и демонстриран укор, но и дори да си мълчи, тя само с присъствието си им напомня за собственото им не дотам достойно поведение. А нали знаете, омразата много често е резултат от осъзнаване и непризнаване на собствени слабости и предателства. Срамът от самият себе си се изражда в отрицание и се насочва към външен виновник.

За Гери културистката вчера ми домъчня. И мисля, че беше права, като обясняваше, че не върви да се сблъска с Галя и да се заобясняват, фъфлейки с беззъбата си уста. Наистина, не впечатлява с нищо особено тази жена, но мисля, че заслужава уважение заради начина, по който прие и се справя с проблема си. Да останеш без 4 предни зъба ooooh! Че и седмици наред без зъболекар... В какво ли състояние ще бъде, когато най-после седне на зъболекарски стол, и какво ли ще я правят... Така че, от тази гледна точка е героиня. И може би наистина си е неконфликтен и добър човек.

Защо все говорите за сблъсък между последните, за необходимост от силни на финала, които да се изправят срещу Николай!? Нали последните двама или трима не се състезават помежду си, а племенният съвет решава. Какво значение има кой ще остане последен срещу Николай?

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 15:51 от птица

# 721
.Колкото до определението "слабия",това в много по-голяма степен може да се каже за Янитка,пък даже и за Жени.Дори си мисля,че те са по-безполезни от Гери.
Слаба в смисъл изоставена,самотна,пред изгонване.На мене много ми дожаля за нея,Жоро също й демонстрира някаква симпатия,въпреки че гласува с Галя,даже и самата Галя не я тормози...може би родителските инстинкти на "старите чанти",непознати на по-младите(които май няма с какво друго да се похвалят,поне някои от тях)

# 722
  • София

Еее ти не знаеш ли, че той ги е опрашил всичките там? Даже, за съжаление на avicom и нейния Жорко......  Grinning

comp03  Това приеми,че не съм го прочела.
Може да се случи в днешно време  с много, но точно Жорж  Two Hearts -
този ценител на женската красота  4470 - няма как да стане.

Стич, аз не съм гледала всички сезони,това обясниха на лайфа.
Стана ми трепетно даже хора от различни националности да са оцелявали сами точно на този остров. Те искаха да разкажат още много неща,но както обикновено напредваха с времето. Предпочитат асистентката да се развява и да краде ефирно време,вместо да разкажат нещо наистина интересно и смислено.
Не знам дали treisy е Силвия, но май batigol   е treisy Mr. Green

Трейси , я ела ся да си кажеш всичко...  Rolling Eyes

# 723
Да обобщим - до тук бях Спас, Силвия, Батигол.... давайте - можете още, няма участник познал верния отговор  hahaha

Честно казано ако бях Силвия нямаше да защитавам Спас след като ме е дал титлата "най-безлична" на острова, а ако бях Спас нямаше да взема Силвия за дето ме нарече посран  hahaha

А сигурно е взел Жени по няколко причини - първо - със сигурност я харесва повече от Силвия, второ човека отиде да си кара кефа там, а ако се върнете малко по-назад в епизодите и чуете думите на Жоро за Силвия " То и Спас не може да я трае, ама мълчи там да се прикрепи към тях".... и трето - и двамата с Жени са плувци, а наградата беше такава  Flutter Ам не се притеснявайте ше си върне акциите и пред Силвето  Mr. Green

# 724
Абе, за Спас никой не би те помислил Mr. Green За разлика от него имаш дар слово Hug Но иначеееее

Погледнах във форума на Сървайвър (на БТВ) какво пишат за Янита. Малеееее #Crazy Аз ако бях на нейното място, щях да се гръмна. Толкова негативно отношение май към никой друг няма. И то всички ooooh!

# 725
Абе, за Спас никой не би те помислил Mr. Green За разлика от него имаш дар слово Hug Но иначеееее

А в началото бях заподозряна за самия Спас - ама някой каза, че не бил толкова егоцентричен да си сложи снимката сам, после отбелязаха това за словото... ама дерзайте не се отказвайте - че няма верен отговор, а аз така да се забавлявам  Joy

# 726
Че то нали и ние това правим - забавляваме се Joy

# 727

В този момент се чудя къде е другото ми аз - Батигол  bowuu  newsm78

# 728
  • София
Трейси,мисля,че няма по-подходящ момент да кажеш коя си  Grinning
по-точно каква е сюжетната ти линия със Спаси  Rolling Eyes
Хайде,целият форум трепери.  Sunglasses
Вдигни воала.  Whistling

В този момент се чудя къде е другото ми аз - Батигол  bowuu  newsm78
Елементарно- не можете да бъдете онлайн едновременно  Whistling

# 729
Ами почивка си е дала, иначе съвсем шизофренично ще го давате hahaha Пък и те май азовете не се проявяват едновременно и двата Joy

Нямам търпение за довечера. Чак съм си смешна сама на себе си - толкова се зарибих по едно глупаво шоу. Хората там поне знаят за какво се борят - за много пари, ами аз защо се зомбирам с тях  ku-ku

ooooh!

# 730
На бас, че можем...  Whistling Дайте да си коментираме играта - не кой кой е и къв е на някой си. Играта е далеч по-интересна  Party

# 731
  • София
Знам,че можете...  Whistling Провокирах те да я регнеш и нея  Laughing
На играта какво да й коментираме вече,тя е ясна.

# 732
Ми съжалявам, че ме набедихте за друг юзър, ама тва е лесно да каже батигол кога ше е онлайн и аз ще съм - ако обичате момичета мен може да ми е забавно, ама на нея може да не й се иска да е мен - ако ме разбирате  JoyЕ ко бе ше гледаме малко любовно-изтъркани интриги докрая, някоя и друга игра, Ники получава акт 16 и дерзае ... не е толкова лошо - бива  Crazy

# 733
  • София
Зависи в коя фаза ще го получи акт16   Rolling Eyes
Накара ме да замръзна някак , но си го търсехме  Stop

# 734
batigol e мъж. Или поне си говори в мъжки род  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт