Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 278
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 825
Шшш за 1000 лв и моя ще ви пусна, снимки раздавам на лични Mr. Green

# 826
  • София
Трейси,стига пък ти ги чете тия жълтурите.
За нас с Жорето пише ли нещо?  Mr. Green

# 827
Трейси,стига пък ти ги чете тия жълтурите.
За нас с Жорето пише ли нещо?  Mr. Green

Ама що бе голям смях падна.... въпреки че им а откровени гадории наред с простотиите  ooooh! Повече верно няма да четем, бахти и приказките... ся от де да събера 1000 лв. !!!? А? Ше спя тая вечер сама - гаранция, при тия тарифи... да ме прощава, ама ше взема мъжа на Naomi - той сигурно няма нужда от разни билки за полова мощ!  Crossing Arms 

avicom нищо не пише, ама Спас все пак е преспал с 20 жени и 3-ма мъже /майко мила.../ откак се е върнал, та има скандал, а Жорко милия си кротува при тебе - ама шанс!

# 828
  • София
Ми не знам ся, той на Наоми човек-сървайвър ли е  newsm78
Щото ние тук само по такива си падаме.  Whistling

Инак Галка няма да накаже моето момче мисля. Даже може да го повиши в чин.  Grinning
Тъй де,те го даваха за пример как правил компания на този враг-Гери малката. Така гласуването не заприлича на конгрес на БКП.
Ей,предните сезони като почнат да броят гласове,записки трябваше да си водиш. Колко пъти и равенство имаше. Сега дори не помня какво се правеше при равенство.Значи имаме червен генерал.  Mr. Green

# 829
  • Разпиляна във въображението
Тази вечер много се смях на физиономията на Галя, когато Спас упорито защитаваше мнението си, че Николай изобщо не е толкова изтощен и немощен колкото тя каза че бил. Може би е искала да си скъса дипломата за психолог щом се е хванала на приказките за "нещастния и изоставен" Николай, да не споменавам и прословутото племе "Чукура" ooooh! Имах чувството, че физиономията й се смрази Twisted Evil

# 830
  • София
Еми тя така го беше зяпнала Ники  newsm41
Психологията я беше метнала на заден план.  Mr. Green

# 831
А чухте ли, че Спас каза, че Галя му разказала, че Николай имал легло с пружина, това дали наистина е така  newsm78
И друго си спомням Здравко на лайфа каза, че бил казал на сценаристите, че не иска да бъде подпомаган. Това ме навежда на мисълта, че са му предлагали и той е отказал. Дали са предлагали на някой друг същото....

# 832
  • Paradise

Това видяхте ли го? http://images.ibox.bg/2008/11/27/playboy80/519x697.jpg

Без силикона си мисля, че щеше да изглежда по-добре на такава снимка Thinking

Не знам за силикона, но ми прилича на андалуска циганка Confused
То бива фотошоп, бива, но на моменти яко се прекалява. Не вярвам на живо да се е окепазила чак до там.

Видях, че коментирате Роб Мариано (не е Боб) и Амбър от "Шеметна надпревара" и различните сезони на "Сървайвър".

http://www.buddytv.com/rob-and-amber.aspx (да сравним лицата, мисля, че за едни и същи говорим)

Мацката печели милионът, но за мен тя е по-умната в двойката.
Неуспехът им в "Шеметна надпревара" се дължи на самодеяността и прекомерното самочувствие на Роб.

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 22:56 от Пипинс

# 833
  • густо майна Филибето
Другите правят коалиция, а Галя - дружина Laughing Не е генерал тя, Войводо трябва да й викат Laughing Как само си формулира обяснението Joy

# 834
На мен ми прозвуча супер тъпо и изсмукано от пръстите, като сглобено от евтини психологически книжки. И толкова мазно и неправдоподобно Rolling Eyes. Изкефи ме Гери, дето каза че засега нещата са ясни, ще гонят бившата Пачека, но след това ще се хванат за гушите Mr. Green

# 835
Да те не са коалиция,а пет човека които си играят като децата и си прекарват много весело Sick
Не я чух много добре,защото приготвях малкия за сън,но определено небеше подготвена за вдъхновяваща реч.
А тези двете малките патки излезнаха големи неблагодарници #2gunfireА Янита вече много взе да ме дразни.Ама много
Спас взе все повече да ми харесва! Heart Eyes

# 836
  • густо майна Филибето
Честни искат да са момиченцата, както ги учи кака им Галя Grinning Само не проумявам как безропотно си понасят реда за изгонване, а не понесоха това, че Пачека искаше да ги гони newsm78 То не остана закога да се хващат за гушите - всеки знае кога ще е изгонен, светата троица пък чака Ники да реши съдбата им.

# 837
Не вярвам да изгонят Жорето преди другите мърли, защото ще стоят гладни Mr. Green

# 838
  • София-в сърцата на моите деца
И така - имаме новина! Момичета знам, че не харесвате Спас, но аз съм длъжна да споделя с вас. Ако имате излишни 1000 лв. само сега, в специална прИмоциа, Спас ще си скрепи съюза с вас...защото той вече е жиголо  Joy

И на Силвия ше купи телефон задето му е пуснала, аз искам кола пък  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Всичко простих, но едно няма да мога - как можа да преспи с едната от тризначките от ББ - не ги различавам, ама съм огОрчена и възмУтена  Crossing Arms Па и пиел няква билка за полова мощ.... аз си мислех, че само виаграта му стига - ама греда....
Трейси, махни го Спаси от подписа си, щото ми мяза Чукурец с този едноок паламуд в ръката! newsm78

hahaha hahaha hahaha Отивам и аз да си изпия хапчетата за полова мощ, че след тия признания не ща и на снимка да го виждам  #2gunfire Joy Joy Joy Joy

# 839
  • София
Няма ли кой да актуализира анкетата,та да видим как ще се пренаредят гласовете?

Общи условия

Активация на акаунт