Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 277
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 795
Каза също, че на мястото на малката Силвия тя щеше да е победител и оцеляващ на Острова на изгнанника, защото има волята да издържи, а в клетката само това беше необходимо.
Не съм много сигурна. Яна е упорита и емоционална, а Ники е упорит и хладнокръвен.
Иначе много ме кефи Яна, но има типично женски недостатъци-прекалената емоционалност, която й пречи да слуша и мисли на моменти ( на практика заради нея изгубиха онази игра с пъзела, заедно с Ники и Здравко).

# 796
  • Разпиляна във въображението
Аз пък се чудя на какво основание журито ще даде победата на Николай. Дефакто никой не знае какво прави той на острова newsm78 Освен че може би вярват че той мирезства, не мисля че биха му дали за това парите. Предполагам, че ще го върнат една игра преди финала. В този си вид "Острова на изгнаника" е само онагледяване на списанието "Направи си сам".

# 797
То журито гласува на живо след края на Сървайвър, така че до тогава ще са изгледали кой какво е направил Grinning

# 798
  • густо майна Филибето
... В този си вид "Острова на изгнаника" е само онагледяване на списанието "Направи си сам".
Направо може да издаде собствено списание Grinning

Това видяхте ли го? http://images.ibox.bg/2008/11/27/playboy80/519x697.jpg

Без силикона си мисля, че щеше да изглежда по-добре на такава снимка Thinking

# 799
Дам, и в лице е зле тука Thinking

# 800
  • София-в сърцата на моите деца
Аз пък се чудя на какво основание журито ще даде победата на Николай. Дефакто никой не знае какво прави той на острова newsm78 Освен че може би вярват че той мирезства, не мисля че биха му дали за това парите. Предполагам, че ще го върнат една игра преди финала. В този си вид "Острова на изгнаника" е само онагледяване на списанието "Направи си сам".
Той поне прави нещо, а големите бели птици по-цял ден развяваха ц.......и и разни други анатомии! Как пък една не се засили да измисли нещо за храна или нещо за удобство-цял ден като на седянка-клюкии интриги! Mr. Green
А Генералът що ли сътвори......???? newsm78

# 801
  • на село
Направо може да издаде собствено списание Grinning

Това видяхте ли го? http://images.ibox.bg/2008/11/27/playboy80/519x697.jpg

Докарали са я като Ани Салич  Thinking

# 802
Незнам какви качеств трябва да имаш,но факт е ,че хора като Янита и голямата Гергана са още в играта.А с какво могат да се похвалят-сила,стратегия,набавяне на прехрана newsm78
За мен финалисти са Николай и Спас.Двамата са толкова различни,използват различна стратегия и двамата показаха,че въпреки всичко може да се стигне до финал.И най-важното е,че нито единия ,нито другия не загубиха достойнството си и бяха себе си. PeaceЯна също я прибавям към тях и много съжалявам,че не стигна до финал.
А голямата Силвияще излезе скрита лимонка-как се разигра само.Сигурно много ядосана беше на Спас,че игра с такъв хъс Mr. Green

# 803
То журито гласува на живо след края на Сървайвър, така че до тогава ще са изгледали кой какво е направил Grinning

Сигурна ли си newsm78 Аз мисля, че гласуват там, а тук на финала е само представление за зрителя. Вижда ми се нередно да гласуват след като изгледат всички епизоди. А и мисля, че още в началото имаше слух, че последното гласуване е заснето от друг (чужд) екип, за да няма изтичане на информация.

По отношение на интригантство и подлост, нашите са ангелчета небесни Stop Помня два американски сезона, там имаше такива екземпляри #Crazy Единият го изгониха навреме, а другият взе милиончето. Тоест, не го взе той, защото не можеха да го гледат всички в съвета, но го взе гаджето му, с което се загаджиха на острова, и което той докара до финал. Толкова ме впечатли този мръсник, че дори името му помня - Боб. И му викаха Бостън Боб - беше от Бостън, и имаха и друг Робърт в играта. Та мацето (мноооого хубава!) взе милиона, а Бостън Боб и направи предложение на големия финал. Гаден до края ooooh!
Мдаааа, Силвето мнооого му беше ядосана на Спас Joy

# 804
Ами по правилата би трябвало всеки да си пусне гласът , да се запечата съда с гласовете им  , да се донесе и отвори на финала тука!!Ама дали ще е така? newsm78

# 805
После този Бостън Роб участваше с гаджето си в Шеметна надпревара и там замалко да вземи милиона.Ама наистина беше голяма гад

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 16:26 от naskaa

# 806
По отношение на интригантство и подлост, нашите са ангелчета небесни Stop Помня два американски сезона, там имаше такива екземпляри #Crazy Единият го изгониха навреме, а другият взе милиончето. Тоест, не го взе той, защото не можеха да го гледат всички в съвета, но го взе гаджето му, с което се загаджиха на острова, и което той докара до финал. Толкова ме впечатли този мръсник, че дори името му помня - Боб. И му викаха Бостън Боб - беше от Бостън, и имаха и друг Робърт в играта. Та мацето (мноооого хубава!) взе милиона, а Бостън Боб и направи предложение на големия финал. Гаден до края ooooh!
О, той ми беше любимец - силен, интелигентен, способен, с чувство за хумор. Изигра всички брилянтно. Беше изданието All Stars. Не съм следяла всички сезони на Сървайвър, но този сезон гледах дори повторенията заради него.  Grinning

# 807
  • Разпиляна във въображението
Защо ли си мисля, че се казваше Бостън Роб. Много ме дразнеше с мазния си говор... С Амбър участваха два пъти в "Шеметна надпревара" и се радвам, че и двата пъти неуспяха. Въпреки всичко се оказа, че "любовта" им не е само заради стратегия в "Сървайвър" ами накрая наистина се ожениха.

Той не е най-лошия. Имаше един къдравелко, който беше накарал неговия приятел да излъже, че баба му е починала. Съчувствието на другите го заведе на полуфинала. Нашите наистина са ангелчета в сравнение с американците.

# 808
Може и така да е за финала, не споря Blush

# 809
Ама нашите си менят правилата , както искат!!! Thinking

Общи условия

Активация на акаунт