Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 277
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 840
Нямам търпение да наритат Женито и Янитка , да им видя физиономиите  smile3508
А оттам нататък ще бъде интересно , Галя ще бъде следвана най-вероятно само от верното си куче Силвия , струва ми се че другите от бившето Мого-мого ще я отсвирят , само чакат момента

# 841
А аз чакам момента в който Галката ще си ходи , просто искам да чуя финалната й реч за "честността" и "приятелството" .

А  ljuboznatelna   толкова ме разсмя с това да я наричат "Воеводо" , а не" Генерале" Joy Joy Joy

# 842
  • густо майна Филибето
Не съм обърнала внимание сменят ли байрактаря или е все Спас newsm78

# 843
И така - имаме новина! Момичета знам, че не харесвате Спас, но аз съм длъжна да споделя с вас. Ако имате излишни 1000 лв. само сега, в специална прИмоциа, Спас ще си скрепи съюза с вас...защото той вече е жиголо  Joy

И на Силвия ше купи телефон задето му е пуснала, аз искам кола пък  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Всичко простих, но едно няма да мога - как можа да преспи с едната от тризначките от ББ - не ги различавам, ама съм огОрчена и възмУтена  Crossing Arms Па и пиел няква билка за полова мощ.... аз си мислех, че само виаграта му стига - ама греда....

hahaha hahaha hahaha Отивам и аз да си изпия хапчетата за полова мощ, че след тия признания не ща и на снимка да го виждам  #2gunfire Joy Joy Joy Joy
На мене може ли едно апартаментче?Или не заслужавам,щото съм фенка на Ники? LaughingСпас много ми хареса снощи,много честно и открито говори за състоянието на Ники.Искрено се смях на физиономията на Генерала.Може да си направи дипломата на салатка  hahaha Уморен бил,тук го боляло,там го присвивало....
Трейс,верно стига сте чели простотии.Свястно е момчето,кой знае колко му е гнусно да чете такива помиярски вестници.
Оф,много ме е яд за Гери!Тя остана единствената читава жена в този Сървайвър,а сега хвани едната,блъсни другата!С конкурс избирани коя от коя по-честни и почтени!Искам другия път да изхвърчи една от хлапачките,за предпочитане Янита /Жени поне ми радва окото,а това кльощавото невротично и флегматично създание само като го видя и  Sick/Едва ли ще изхвърчи Жорето.Няма да си позволят още да го гонят,че ще изпукат от глад.

# 844
  • София
Аз пък не мога да преценя,коя от останалите 4 жени ми е по-противна.Жени като започне да говори,чак ми се доспива,толкова е флегматична,Янита и тя,с една умна мисъл в главата....Галя мазната ми е неприятна за гледане,а Силвия-понеже е фенка на Галя Mr. Green

# 845
  • Разпиляна във въображението
Аз пък не мога да преценя,коя от останалите 4 жени ми е по-противна.Жени като започне да говори,чак ми се доспива,толкова е флегматична,Янита и тя,с една умна мисъл в главата....Галя мазната ми е неприятна за гледане,а Силвия-понеже е фенка на Галя Mr. Green

Пропусна Гери-култористката. Не че и тя има някаква особена мисъл в главата Laughing

# 846
Не съм обърнала внимание сменят ли байрактаря или е все Спас newsm78

Сменят го. Вчера беше Жорето на Авиком Wink

Разсмяхте ме с "останалите честни и почтени" Joy

В началото вървеше информация, че последни остават Спас, Силвия и Николай. Ако е така, Силва не е чак толкова вярна на Галя! Вярна е на себе си преди всичко. И правилно. А и поне не си криви душата като останалите. Вярва на Спас и Галя, вярва, че те ще й проправят пътя до финала и се държи за тях. Повече ме дразнят двете моми и Гери културистката. Уж сами решават, толкова фасони, ревове и номера, а накрая - кукли на конци Sick Толкоз пък единомислие с Галка...
Жорката снощи ми хареса - отстоя си мнението.
Всъщност, Силвия ми харесва напоследък. Има положителна промяна в нея. Дали се разигра на финала, дали изпъква, защото другите са слаби, но в последните игри много добре се представи. И с много хъс Peace
Ники снощи ми досади. Взе да зацикля и той. С тези два лагера. Няма ли да измисли нещо друго вече. Колкото и да им липсва информация на другите, все пак не пасат патки. Пък и повече глави са.
А Галя защо ги говори тези неща за Николай не се знае. Надали е от доверчивост. Може и нарочно да го прави. Видяхме, че крие информация. Предпочита тя да разполага и манипулира с нея.

Последна редакция: сб, 29 ное 2008, 16:28 от птица

# 847
  • София
 Blush,вярно,че я забравих,ама то,има за какво Laughing

# 848
В началото вървеше информация, че последни остават Спас, Силвия и Николай. Ако е така, Силва не е чак толкова вярна на Галя!
Последният преди тройката не отпада от племенен съвет, а от игра. Ако Силвия и Спас не се обърнат срещу Галя и тримата останат на последната игра, пределно ясно е, че Галя ще отпадне. Тя не може да се мери с тях изобщо. Всъщност забелязвате ли, че Галя се представя ужасно зле в игрите напоследък. Винаги е на най-последното възможно място.
В тази връзка, и на Спас и на Силвия им е пределно ясно, че е в техен интерес да останат с Галя и просто да я бият в последната игра, вместо да я гонят преди това на племенен съвет. Ако я изгонят, печелят враг в нейно лице, който няма да гласува за нито един от тях на финала. Ако я победят, ще останат с чисти отношения и спокойно ще могат не просто да разчитат на нейния глас, но и на това, че ще убеди останалите да гласуват с нея за победител.

# 849
Ми не знам ся, той на Наоми човек-сървайвър ли е  newsm78
Щото ние тук само по такива си падаме.  Whistling

Ми сървайвър си е, то с мене да имаш връзка си е Сървайвър и Шеметна надпревара в едно Mr. Green

# 850
  • София
А чухте ли, че Спас каза, че Галя му разказала, че Николай имал легло с пружина, това дали наистина е така  newsm78

Бе Ели , ти на Галя ли ще вярваш ?  Grinning
Сега нали ни обясниха, че някой от "останалите честни подчени"  Mr. Green ще ходи при Ники и ще обърне острова в търсене на пружината.  Mr. Green
Ето как тръгват клюките- Галка казала легло,после чета из нета,че имал и бунгало , и топла храна, може и нет да са му прекарали,както го занасяше Яна.

Няма ли кой да актуализира анкетата,та да видим как ще се пренаредят гласовете?
Няма да е лошо,наистина.Веднъж седмично се налага.Играта е към края си.

# 851
Лелел, Яна няма цип на устата  Laughing
И аз говоря много, ама тя направо не спира  Shocked

# 852
Поне има какво да каже.
Яна ми напълни душата за сетен път! Направо ми е идол на мене Crazy С Тишо са страхотна двойка, евала и на него, не се поддаде въобще на провокациите на Евтим.
Яна, обичам те! Crazy Heart Eyes Blush

# 853
  • София
Аааа., напълни ми душата Яна !  Heart Eyes
Ето , това исках да кажа , когато писах,че а се откъснали от реалността. Яна си е дала сметка, че ставайки подлога,може и да остане малко повече,но няма да се чувства добре пред себеси,пред хората,които я обичат и пред всички нас. Браво, Яна !
 Много стойностен човек!

# 854
 newsm78 май попрекали в приказките срещу Жени. При това в нейно отсъствие. На мен поне ми дойде в повече.  На острова по я харесвах.
И вярно много приказва ooooh!
И Гери кречетало, но по-умерено Grinning

Общи условия

Активация на акаунт