Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 273
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 1 080
# 1 081
Вълчето каза, че са прекъснали песента Бю дъ фулдей. Shocked

# 1 082
Чудесно Grinning!!! Но тя е толкова тъпичка, че едва ли ще си даде сметка, че каквото  сам си направиш и Господ не може да ти го направи Grinning.

# 1 083
Жоро не ми хареса тази вечер.Не заради друго,а заради четките,които направи на Галя.Не съм сигурна дали тя беше най-достойната за мис Балбоа.А иначе за пореден път доказа,че е полезен за племето.Другите лежат и мръхтят,а той влезе в люта битка с игуаната Laughing Честно,без него да са  умрели от глад.И отново супер интелигентни изказвания на хлапетата,да се чудиш откъде ги вадят тез дълбоки мисли.На хората от  журито откровено им стана неприятно.Да бяха изгонили Янита,Жени поне радва окото.Пък сега това грозното ще го гледаме още.

# 1 084
В интерес на истината игуаната май се самоуби. Жорката каза, че направил лъвски скок.
Съпругата ми беше и е фенка на Болния. Здравко май има най-добро възпитание.

# 1 085
Игуаната се самоубила,хахахахах...По-скоро й се пръсна сърцето от страх пред атаката на Жорко.Сигурно й е изглеждал като змей-горянин с тази брада и с ножа.А за Здравко-изобщо не подлежи на съмнение,така е.Най-възпитания,най-премерения,най-добронамерения играч в целия Сървайвър.

# 1 086
Отново единодушие?!  Grinning
Ето кой ще замести Трейси,може да сме спокойни за Спас.  Grinning
avicom, ние все пак не сме фанатични последователки на Спас Mr. Green, изобщо не можем да се мерим с Трейси. Mr. Green

ОК, бях обявена за шизофреничка, фанатичка... да - така е, това вече всичко го знаят. Обаче престанах да пиша и някои още продължават да се занимават с проблемите ми. Разберете, че не ми е приятно това отношение, затова престанах и да пиша тука. Ако имате още някоя квалификация не се стеснявайте - щом това ви прави по-щастливи.... ама давайте наведнъж и се спрете! Отдръпнах се именно, за да не ви преча по никакъв начин - това малко ли е? Явно трябва да престана и да чета. Не ме познавате и не съм длъжна да търпя по какъвто и да е повод психоанализите за личността ми.... айде обсъждайте Сървайвър и забравете за лудата, ако може, ако не може....майната му. Tired

# 1 087
  • Paradise
Как може да са толкова елементарни Жени и Янита?
Излизала била Жени с гордо вдигната глава ooooh!
Тези две девойчета така и не схванаха какъв тип игра е Сървайвър.

В анонса за следващия епизод чух, че Янита се опълчвала срещу бившите от Мого Мого, смях пълен.
След дъжд качулка.

# 1 088
  • София
Сигурно си е мислила, че по някаква неясна причина ще започнат да гонят Мого-моговци, а на нея и Жени ще дадат шанс да докажат колко велики сървайвърки са.
И сега, ..... така неочаквано,  ..... те да вземат да я предадат.

# 1 089
  • София
Е, че те двете девойки какво очакваха. Употребиха ги и дойде време да ги изплюят.Нали искаха да поседят по-дълго време,трябва да са доволни.  Whistling
Трейси,наистина се радвам да те видя!  Hug
Кажи,моят Жорко хареса ли ти днес?  ooooh!
Стели,той Галя отдавна си я харесва.  Tired Не помниш ли,че дори той си я избра в мого-мого. Трябва да го приема този факт някак.  Whistling

# 1 090
Стели,той Галя отдавна си я харесва.  Tired Не помниш ли,че дори той си я избра в мого-мого. Трябва да го приема този факт някак.  Whistling

Ама моля ти се!Това е понеже ти си далеч от него.Иначе тя просто няма никакъв шанс!
Трейси,още ли се товариш от такива неща?Ми нека си говорят.Твоите познати и приятели знаят що за човек си,това е по-важно.А пък че някакви хора,дето изобщо не са те виждали,си чешат езиците,изобщо да не те тревожи.Още малко,играта ще свърши и темата за дъвкане ще стане друга.Не се впрягай излишно! Hug

# 1 091
Авиком отговарям ти с риск пак вместо лека нощ да ми кажат да пия хапчетата и да ходя при въображаемия си приятел /всъщност момичета имам няколко - не е само един  Mr. Green/

Днес много се смях с Жоро - имаше нужда поотпусна се Heart Eyes Е на тва викам аз контрабандист  Joy Повечето си бяха подпийнали, ама Жоро се беше отсякъл  Mr. Green

Трейси,още ли се товариш от такива неща?Ми нека си говорят.Твоите познати и приятели знаят що за човек си,това е по-важно.А пък че някакви хора,дето изобщо не са те виждали,си чешат езиците,изобщо да не те тревожи.Още малко,играта ще свърши и темата за дъвкане ще стане друга.Не се впрягай излишно! Hug

Опитах се помежду другото, обръщах го на майтап ама то продължи да се лее. И затова се отдръпнах да не се тормозят излишно.... ooooh!

Всъщност благодарение на тия коментари ми се отщя да пиша в темата, но си я чета - продължава да ми е интересна.  Peace

# 1 092
Трейси, душо, не се впрягай толкоз, това е само шега. Поне виждаш, че ни липсваш, все те споменаваме. Hug

# 1 093
  • София
Трейс, не се впрягай наистина. Точно нас със Стич да ни цитираш е безпредметно. Ние с нея се знаем,и двете ти симпатизираме. Така хубаво ни насочваш. Сега например ще се скъсам от напъни Янита ще ходи ли при Ники...
Стели,знам че тая генералша няма как да застане между нас с мечо.  Naughty Поне се успокоих,че си пада по блондинки,имам шанс,значи.  Whistling
Е,Трейсито си дойде, ами птица къде отлетя .  newsm78
Много ми липсва!

# 1 094
А не - тва са единични коментари  Peace Да четеш без да коментираш понякога се оказва по-добрата позиция.  Tired

Тъй че продължавайте да драскате, аз ше си чета  Peace Пък като стане нещо интересно може и аз да драсна 2 реда Whistling

Общи условия

Активация на акаунт