Survivor 3 - Обединеното племе БАЛБОА

• 94 106
  • 2 172
  •   1
Отговори
# 1 905
# 1 906
Сега го гледах пак. Ръката на Николай, с която се държеше за въжето, беше изпъната нагоре (сигурно е била и изтръпнала, знам ли....  Rolling Eyes).
Много по-трудно е да стоиш така - с изпъната ръка. Затова мацките си сгъваха ръцете. Просто трябва да имаш адски здрави ръце /и голям инат, разбира се!  Wink/

# 1 907
Абе и аз се чудех Ники нарочно ли се клатушка така, ама ми беше едно ... всеки момент го чаках да тупне .. пак то наш НИКИ ФИНАЛИСТ  newsm44 newsm44
А тази игра, която я показаха за утре, за какво ще е някой разбра ли?

# 1 908
Може би за втория финалист...Или пък за 2 гласа newsm78

# 1 909
   Този сезон на играта е най-добрият,от трите до сега. Да продължават все в този дух,много добър подбор са направили. Силвия представя достойно женсккия пол,другите мадами са подмолни. Силвия заслужава финална игра с Ники.

# 1 910
  • София
Да , и на мен не ми е ясно за играта утре. За втори глас-едва ли,за втори финалист може би,защото Ники не участваше.

# 1 911
  • София
avicom  bouquet
Кой ли ще бъде вторият newsm78

# 1 912
  Вероятно играта ще е за имунитет. На съвета утре ще си тръгнат двама души.

# 1 913
Аз разбрах, че в следващата игра ще се определи другия финалист. Хареса ми, че в днешната игра жените имаха предимство - така беше честно - всички да имат шанс.  А това, че Николай ги би на женската игра показава още повече, че заслужава да е финалист. Ако финала е с трима и ако зрителите участват може би ще има по -големи шансове да спечели.

# 1 914
  • София
Още ме тресе щастието. По-късно ще ходя да сричам в официалния форум и ще ви кажа каква е тази игра утре!  Grinning

# 1 915
Да , и на мен не ми е ясно за играта утре. За втори глас-едва ли,за втори финалист може би,защото Ники не участваше.

Спечелване то на днешната игра го прати направо на финала

# 1 916
Още ме тресе щастието. По-късно ще ходя да сричам в официалния форум и ще ви кажа каква е тази игра утре!  Grinning
О, не! Здрави нерви трябва да имаш щом се наемаш да четеш тинейджърска латиница.
Но ще чакаме превод.

# 1 917

Спечелване то на днешната игра го прати направо на финала

Извинявай,грешно съм прочела  bouquet

# 1 918
  • София
О, не! Здрави нерви трябва да имаш щом се наемаш да четеш тинейджърска латиница.
Но ще чакаме превод.
Здрави нерви и голямо сърце!  bowuu
Ще ви информирам,те всичко знаят. Но не съм готова още да вляза!  Grinning

# 1 919
  • София
И според мен този сезон е най-добрия досега  newsm10

На мен Николай ми е фаворит, както на повечето тук като гледам анкетата, знаете ли, че в момента се препитава като сноуборд-учител на един от курортите ни и май ще има доста "ученици/чки" тази зима  Laughing

Ясно е, че другите двама финалисти ще са Спас и Силвия.

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 22:27 от Alteia

Общи условия

Активация на акаунт